Eten en DrinkenGezonde receptenOntbijtOntbijtreceptenRecepten

Het makkelijkste bloem brood maken!

Het makkelijkste bloem brood maken! Hoe maak je breekbrood? Trucs

Bloemenbrood waar kinderen erg van houden, verkocht in de oven, kan eigenlijk gewoon thuis worden gemaakt. Als we tegenwoordig leren hoe we alle voedingsstoffen die we nodig hebben thuis kunnen maken, kun je je bloemenbrood gemakkelijk met je eigen handen maken. In het artikel van vandaag geven we je een gemakkelijk te omschrijven bloembrood maken. In ons artikel over het maken van zacht bloemenbrood …

Brood is een van onze basisvoedingsbehoeften. Met duizenden soorten in de oven kunnen broden eigenlijk thuis worden gemaakt. Bloemenbrood is ook een van de meest populaire en geprefereerde broden. Als je bloemenbrood wilt dat alleen gegeten kan worden, zelfs met zijn zachte consistentie met zijn bolletjes, die zeer geschikt zijn voor het maken van sandwiches, dan kan je dat gemakkelijk thuis maken. We delen met u een recept voor bloemenbrood zoals zacht katoen. Dit recept voor het maken van goede sandwiches is zowel heel gemakkelijk als heerlijk! U kunt zelfs hamburgers voor uw kinderen bereiden met deze smaak, die de favoriet zal zijn van iedereen van 7 tot 70 jaar. Bloembrood gemaakt met actieve gist kan worden gekookt door er eieren en zwarte komijn op te strooien als je dat wilt. De truc is om het deeg een beetje vloeibaar te maken zodat het brood zacht wordt.

BLOEMBROOD RECEPT:

MATERIALEN

3,5 kopjes bloem
1 gist instant-pakket
1,5 kopjes warm water
1 theelepel suiker
1 theelepel zout

Voor het bovenstaande;

1 eidooier
Sesam
Zwarte komijn

Het makkelijkste bloem brood maken!

FABRICATIE

Het recept begint door eerst de gist te smelten. Meng in een diepe kom de gist met warm water en suiker en wacht 15 minuten.

Voeg dan bloem en zout toe en kneed tot een zacht deeg.

Dek het af met een vochtige doek en laat het ongeveer 30 minuten en 45 minuten gisten.

Maak 6 gelijke delen van het klaargemaakte deeg.

Verspreid bakpapier op je afgesloten cakevorm als je er een hebt, of op je bakplaat en leg de stukjes brood als een bloem.

Wacht op deze manier nog een half uur om te gisten.

Strooi eieren, zwarte komijn en sesamzaadjes over het bakklare brood en zet het in de oven op 180 graden.

Je kunt het nemen als de zes en hoger blozen.

Eet smakelijk…

 

Wat Zijn de Gezondste Broodsoorten?

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button