Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
Het is mogelijk om in het vliegtuig te slapen met deze 9 tips | Plezier.net
Goede ideeën

Het is mogelijk om in het vliegtuig te slapen met deze 9 tips

Raak je in paniek terwijl je in het vliegtuig zit? Misschien heb je daarom problemen in slaap vallen. Bekijk deze 9 tips om het slapen in het vliegtuig te vergemakkelijken. Let op, slapen in het vliegtuig is veel eenvoudiger dan je denkt!

1. Voorkeur voor nachtvluchten

Probeer waar mogelijk nachtvluchten te kiezen. Het zal gemakkelijker voor u zijn om op deze manier te slapen. Als uw vluchttijd overeenkomt met uw dagelijkse slaaproutine , zult u veel gemakkelijker in slaap vallen. Een andere suggestie is dat je de nacht voor je vlucht minder slaapt dan normaal. Word elke ochtend 2-3 uur wakker voordat je wakker wordt, zodat je lichaam tegen de nacht moe is.

U kunt comfortabeler reizen op dinsdag en woensdag

Het is mogelijk om in het vliegtuig te slapen met deze 9 tips

Als u een keuze heeft, probeer dan tickets te vinden op dinsdag of woensdag. Op dinsdag en woensdag zijn er meestal minder passagiers aan boord, wat u meer ruimte geeft tijdens de vlucht. Het tegenovergestelde van deze situatie kan worden waargenomen op feestdagen.

3. Glazen rand is de beste optie

Zelfs als u het leuk vindt om aan de gangzijde te zitten, raden we u aan om de glazen rand liever in het vliegtuig te laten slapen. Als je bij het raam zit, heb je een plek waar je je hoofd kunt leunen zonder iemand te storen.

We raden u niet aan de stoelen te gebruiken die de verschillende secties scheiden. Hoewel deze stoelen comfortabeler en ruimer lijken, geven gezinnen met kinderen vaak de voorkeur aan deze gebieden, waardoor het erg moeilijk voor je is om op een drukke plek te slapen. Evenzo zullen de stoelen in de buurt van het toilet een soortgelijk effect hebben omdat er veel menselijk verkeer zal zijn.

4. Kantel uw stoel om in het vliegtuig te slapen

Het is mogelijk om in het vliegtuig te slapen met deze 9 tips

Verstel je stoel zo veel mogelijk. Natuurlijk moet u ervoor zorgen dat u een andere passagier niet stoort met deze beweging.

Maar vergeet niet dat uren reizen met een houding van negentig graden kan leiden tot irritante spierpijn. Evenzo is het niet goed voor je houding om je hoofd op de stoel voor je te zetten of om je tafel altijd open te houden.

5. Draag comfortabele kleding

Reizen in comfortabele kleding is uiterst belangrijk. Het valt niet mee om met een outfit te slapen die je dwars zit. Kies je outfit door rekening te houden met de hitte in het vliegtuig.

Controleer van tevoren of de luchtvaartmaatschappij van uw keuze dekens aanbiedt indien nodig tijdens de reis; Afhankelijk van de situatie kun je jassen, sjaals en zelfs sokken meenemen. Als je het koud hebt, kan dit het moeilijk maken om in slaap te vallen. Slapen op herpes zal gemakkelijker zijn met comfortabele kleding.

6. Stel uw riem af zodat u comfortabel kunt zijn

Het is mogelijk om in het vliegtuig te slapen met deze 9 tips

Om in slaap te vallen moet je in een uiterst comfortabele positie zitten. Als u uw riem strak vastmaakt, voelt u zich misschien niet comfortabel.

Als u uw riem goed vastmaakt, voelt u deze misschien niet, zelfs als het vliegtuig turbulent wordt terwijl u slaapt. Op deze manier blijf je slapen en hoeft niemand van de bemanning je te wekken.

7. Neem items mee die u zullen helpen slapen

Als je objecten hebt die je tijdens het vliegen kunnen helpen slapen, kun je sneller in slaap vallen. Twee dingen waar je het meest last van hebt als je wilt slapen zijn licht en geluid. Vergeet dus niet om een ​​ slaapmasker en oordop in uw tas te stoppen.

Mogelijk hebt u een speciaal kussen nodig om uw hoofd en nek in een comfortabele positie te houden. Maar vergeet niet dat je indien nodig een pak met lange mouwen kunt vouwen en er een kussen van kunt maken.

8. Schakel uw elektronica uit om in het vliegtuig te slapen

Het is mogelijk om in het vliegtuig te slapen met deze 9 tips

Houd, indien mogelijk, altijd uw elektronische items uitgeschakeld tijdens de vlucht. Kijk niet naar films, want de lichten op het scherm houden je hersenen actief, waardoor het moeilijker wordt om te slapen. Als je druk bezig wilt zijn en van iets wilt genieten, lees dan een boek.

9. Let op wat je eet en drinkt

Wees voorzichtig met wat je eet en wat je drinkt terwijl je in het vliegtuig zit. Eet niet te veel als u tijdens het reizen wilt slapen. Als je iets wilt drinken, vermijd dan zeker energiedranken en koffie; water of cafeïnevrije dranken hebben geen negatieve effecten op uw slaap.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button