Gezondheid en Fitness

Het coronavirus heeft het aantal aambeien verhoogd!

Het coronavirus heeft het aantal aambeien verhoogd! Wat zijn de symptomen van aambeien en is er een behandeling?

Aambeienziekte, in de volksmond aambeien genoemd, ervoer een toename tijdens het pandemische proces. Aambeien die toenamen als gevolg van langdurig zitten en zittend leven, verminderden de kwaliteit van leven. We onderzochten degenen die nieuwsgierig waren naar aambeien, een van de ziekten die niet spontaan verdwijnen. Dus wat zijn de symptomen van aambeien en is er een behandeling?

Aambeien worden spataderachtige gezwollen eieren rond de anus genoemd. Deze ziekte wordt over het algemeen aambeien genoemd onder de mensen. Vooral ongezonde voeding en niet regelmatig schoongemaakt worden, vergroten de kans op het ervaren van dit gezondheidsprobleem. Er zijn twee soorten aambeien. De ene komt voor in de mond van de anus en wordt extern genoemd. Een andere komt voor in de dikke darm, die interne aambeien wordt genoemd. Aambeien komen voor bij 1 op de 4 volwassenen in de gemeenschap. Dit ongemak, dat zich lange tijd niet manifesteert, heeft een negatieve invloed op de kwaliteit van leven van de persoon vanaf het moment dat het begint te ontstaan. Deskundigen op deze aandoening die is ontstaan ​​vanwege verschillende redenen, zijn uiteindelijk toegepast op de chirurgische methode. De knobbeltjes, aambeien genaamd, die eerder verschenen met medicatie of natuurlijke geneeswijzen, worden vernietigd.

Het coronavirus heeft het aantal aambeien verhoogd!

CORONAVIRUS VERHOOGDE DE AANWEZIGHEIDSGRAAD!

Aambeien die ontstaan ​​vanuit de binnenkant van de anus en het anale gebied en de bloedvaten daarin veroorzaken hevige pijn. Behalve dat het moeilijk is om naar het toilet te gaan, beperkt het ook dagelijkse factoren zoals zitten en bewegen. Een van de oorzaken van aambeien is dat dezelfde plek lange tijd onder druk staat. Met andere woorden, langdurig zitten of strakke kleding veroorzaken aambeien. Tijdens de pandemische periode zorgde een verblijf in een thuisomgeving voor meer dan 4 maanden ervoor dat aambeien toenamen. Specialist algemene chirurgie Op. Dr. Cengiz Aşcı, over dit onderwerp “Met de pandemie, met de overgang naar het thuiswerkmodel, beginnen klachten over aambeien steeds meer op te treden. Mensen die lang staan ​​of zitten zonder van houding te veranderen, lopen risico. Urenlang werken zonder te bewegen vergroot de kans op aambeien.” Hij sprak in de vorm.

WAAROM GEBEURT ER?

Verandering in toiletgewoonten

Te veel druk op de anus tijdens de bevalling

Bij mensen die constant zitten

Douchen of naar het toilet gaan in een onhygiënische omgeving

Tumorcellen in het bekkengebied door genen of die later ontstaan

Intestinale kankers veroorzaken ook deze aandoening.

Het coronavirus heeft het aantal aambeien verhoogd!

WAT ZIJN DE SYMPTOMEN VAN DE HEMOROÏDE?

Jeuk en zwelling van de huid,

Bloeding en ernstige pijn in de anus tijdens ontlasting,

Verhoogde pijn bij zitten en liggen

Situaties zoals palpatie van rectale aambeien behoren tot de symptomen. Niet elk bloed dat uit de anus komt, is echter een voorbode van aambeien.

Het coronavirus heeft het aantal aambeien verhoogd!

IS ER HEMOROÏDE BEHANDELING?

Sommige patiënten aarzelen om naar de dokter te gaan voor dit ongemak in de anusregio. Dit zorgt ervoor dat de zwelling van de aambei zich vermenigvuldigt en sneller opzwelt. Omdat het niet op tijd wordt ingegrepen, kan het in de toekomst tot ernstige gezondheidsproblemen leiden. Externe aambeien kunnen meteen worden vastgesteld. De colonoscopiemethode wordt echter gebruikt om aambeien in de dikke darm te detecteren. Medicamenteuze behandeling wordt toegepast voor aambeien die niet erg ernstig zijn gevorderd. Er wordt echter een chirurgische ingreep uitgevoerd voor geavanceerde aambeien.

NATUURLIJKE BEHANDELINGSMETHODEN GOEDE TOEKOMST IN HEMOROIDE

OLIJFOLIE EN DAMSON PRUIM

Extraheer het sap van de pruimenpruim. Doe er een eetlepel olijfolie in. Breng het vervolgens aan op de aambeien en het buitenste deel van de anus met behulp van een wattenschijfje. U kunt deze applicatie doen totdat de aambeien verdwenen zijn.

Het coronavirus heeft het aantal aambeien verhoogd!

CITROENSAP

Antibacteriële middelen in citroen verminderen aambeien. Knijp een citroen goed uit, doe er een paar druppels water in om de zuurgraad te verwijderen en breng het vervolgens met een wattenschijfje aan op het gebied van de aambei.

Het coronavirus heeft het aantal aambeien verhoogd!

ZWARTE ZAK THEE

Een andere natuurlijke methode die de zwelling en pijn veroorzaakt door aambeien in de anus verlicht, is zwarte theezakje. Leg het warme zwarte theezakje op het aambei-gebied en druk erop en wacht 10 minuten op deze manier. U kunt deze applicatie twee keer per dag doen.

Het coronavirus heeft het aantal aambeien verhoogd!

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button