Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
Heet en Mooi en Groot Formaat Modellen over de Hele Wereld | Plezier.net
Damesmode

Heet en Mooi en Groot Formaat Modellen over de Hele Wereld

: Plus size models have been rocking the ramps since many years now. Mooie en mooie plusformaatmodellen over de hele wereld : modellen met een grotere afmeting schommelen al vele jaren op de opritten. Meer dan het platform, mensen aanbidden nu de plus-size modellen in real-life scenario’s omdat vrouwen zich relatief relatable voelen en verbonden zijn met de plus-size modellen in plaats van de knokige modellen.

Plus size-modellen hebben niet alleen een fijne buzz gecreëerd in de modelleringswereld, maar hebben ook veel positiviteit en vertrouwen gecreëerd bij plus size vrouwen! Dus juicht toe aan al die gekke mooie en moedige dames!

Laten we positiviteit en zelfliefde van het lichaam vieren, terwijl we ons bewust zijn van deze prachtige plus size vrouwen. Hier zijn ‘s werelds meest gevierde en populaire plus size-modellen van over de hele wereld.

Katya Zharkova

Katya Zharkova is een gerenommeerde naam in de lijst van de meest sensationele plus-size-modellen aller tijden. Ze is een prachtige actrice uit Wit-Rusland en een plusmodel die alle aandacht heeft getrokken met haar prachtige lichaam en geweldige gelaatstrekken.

Open een van haar foto’s en je zult versteld staan ​​van haar prachtige functies en inspirerende houdingen. Ze werd beschouwd als het allereerste Wit-Russische model plus size en begon haar carrière op de jonge leeftijd van 14. Ze staat bekend om haar kale / naakte fotosessies voor tijdschriften van plus en min. Ze heeft ook gemodelleerd voor een aantal merken van wereldklasse, zoals Forever 18, Silver Jeans en Fashion to Figure.

Ze verscheen ook in Cosmopolitan Rusland en is verkozen tot Women of the Year in 2013 tijdens het Plus-modellen Magazine. Deze hete en schattige schoonheid met aandachtige bochten en verbluffende gelaatstrekken verspreidt het lichaamsbewustzijn en wil zijn zoals zij wil. Ze houdt van yoga en snowboards en houdt zichzelf fit en gezond. Op zoek naar een waardevolle inspiratie? Zoek naar deze geweldige dame met alle vertrouwen en voel je gestimuleerd met evenwicht.

Heet en Mooi en Groot Formaat Modellen over de Hele Wereld

Candice Huffine

Zoek naar het gelukkigste en meest zelfverzekerde plus-formaatmodel met een mooie glimlach en oogverblindend lichaam, en je zult Candice Huffine overal tegenkomen! Ze is een van de sterkste en heetste plus size-modellen die je ooit zult vinden. Ze houdt haar fans op de hoogte met regelmatige bikini en naaktfoto’s die haar betoverende bochten prikkelen. Als een vormde tiener schoonheidskoningin in 2000, ging ze de mode wereld in met alle vonk en vertrouwen. 2016 en 2017 waren haar een van de meest succesvolle jaren waarin ze op meerdere start- en landingsbanen van New York Fashion week verscheen.

Candice heeft geposeerd voor populaire tijdschriften als Vogue en Harper’s Bazaar en is ook getekend door IMG. Ze ondersteunt een gezond lichaam en inspireert vrouwen om een ​​lichaam na te streven waar ze van houden. Gezond eten, trainen en fit blijven, is heel belangrijk voor haar, terwijl ze niet gelooft in het krijgen van een nulscore. Ze is de rijzende ster in de wereld van het modelleren en er zijn voldoende foto’s van de runwaybaan die zullen pronken met de diva die ze is. Ze is echt een inspiratie en een prachtig model om naar uit te kijken in toekomstige tijdschriftomslagen en start- en landingsbanen.

Heet en Mooi en Groot Formaat Modellen over de Hele Wereld

Ashley Graham

Ze is gewoon overal! Als je Ashley Graham niet kent, neem je waarschijnlijk niet veel voor plus-maquettes. Ze is een schattig Amerikaans plus-size model met benijdenswaardige gelaatstrekken en een oogverblindend bochtig lichaam. Ze is een van de supergrote supermodellen aan boord die exclusief pronkt met haar hete bodems op start- en landingsbanen. Ze is bijna op de coverpagina’s verschenen van bijna elke bekende tijdschriftomslag, zoals Vogue, Elle, Glamour en Harper’s Bazaar. Ze heeft ook interviews gegeven voor verschillende nieuwe Chanels en tv-shows en werd populair als een plus-formaat model.

In 2013 ontwierp Ashley voor je verrassing ook een lingerielijn voor Addition Elle, een zeer bekende retailer van plus-size kleding, terwijl in 2015 een zwempak-retailer met een grote maat, genaamd ‘swimsuitforall’, Ashley graham koos voor hun jaarlijkse badpakuitgifte en advertentie. Ze is een van de meest gevierde plus-size modellen in Amerika en werd ontdekt door een internationaal bureau in een winkelcentrum. Getrouwd met Justin Ervin, geniet zij momenteel van haar gestimuleerde carrière en zeer succesvol huwelijk. Ze is zeer actief op haar Instagram-platform en houdt haar volgers op de hoogte met haar schattige bochtige foto’s!

Heet en Mooi en Groot Formaat Modellen over de Hele Wereld

Tara Lynn

Tara Lynn is een lingerie-model met een goede maat uit Washington. Ze startte haar carrière met een fotoshoot van plus size voor V en Elle en sindsdien was er geen terugkijken meer naar dit schattige bochtige model. Ze heeft de magie van haar schoonheid voortdurend verspreid, terwijl ze deelnam aan een groot aantal verbazingwekkende opvallende fotoshoots voor Vogue Italia, Time magazine, Glamour en Elle. Ze is een krachtige vrouw die een boodschap verspreidt om zelfverzekerd en blij te blijven met het lichaam dat vrouwen graag hebben in plaats van te sluimeren voor een dunmoedig lichaam.

Ze is een ultramodern plus size model dat deelneemt aan verschillende lingerie fotoshoots en een goed gevoel voor mode heeft. Het mooie wulpse lichaam en de prachtige rondingen zijn aandachtig en geven gewoon kracht. Ze is ook verschenen in een H & M-advertentie en ook op de cover van de promotionele editie van Lucky Fall Jeans. Ze is actief op Facebook en Instagram, stelt haar fans nooit teleur en houdt ze constant op de hoogte met haar betoverende foto’s. Ze durft deel te nemen aan een aantal uitdagende en herdefiniërende campagnes en blijft de boodschap verspreiden van een gezonde levensstijl en een gezond lichaam. Bekijk deze geweldige brunette schoonheid en blijf geïnspireerd!

Heet en Mooi en Groot Formaat Modellen over de Hele Wereld

Robyn Lawley

Robyn Lawley is een plus-size model met alle mooie rondingen en een oogverblindende fit figuur waar vrouwen van dromen! Ze is een mooi gezond en groot Australisch plus-size model dat in 2006 haar carrière begon met een fotoshoot van formaat. Ze heeft namen als Vogue, Cosmopolitan, Marie Claire, Glamour, Elle en Dazed & Confused gekoppeld aan haar ambitieuze en inspirerende carrière. Naast meerdere tijdschriften en nieuwsuitzendingen heeft ze ook gewerkt met verschillende populaire ontwerpers zoals Peter Morrissey en Elena Miro. Enkele van haar beroemde campagnes zijn Calezdonia’s Summer 2012-campagne, Chantelle-campagne en Barneys New York Holiday in 2013. Ze werd ook bekroond als modellerende Rising Star in 2011 en is het eerste plus-formaatmodel dat in de beroemde Ralph Lauren-campagne verschijnt.

Ze staat bekend om haar mooie gelaatstrekken, een heldere kaaklijn en een etherisch lichaam. Ze verschijnt met trots in badpak en bikini fotoshoots en heeft ook haar gepersonaliseerde plus size lingerie en badpakcollectie gelanceerd in 2013. Dit badkledingmodel heeft de wereld veroverd om te bestormen met haar elegante en mooie poses. Ze staat bekend om haar schattige lengte en glorieuze trekken en is daarmee een gevierd en geliefd plusmodel van dit tijdperk geworden.

Heet en Mooi en Groot Formaat Modellen over de Hele Wereld

Chloe Marshall

Houd je van Engelse modellen? Hier is een buitengewoon en prachtig Engels plus size model dat trots ook de trotse titel draagt ​​van Miss Surrey. Ze was ook het eerste model van maat 16 dat de finale van Miss England tiara bereikte. Ze werkte ook als een model voor het Plus Model-magazine, voor Ford Models en werkte op de startbaan van Lane Bryant voor 2011. Dit 5-voets 10 inch lange en gracieuze plus-size model gelooft in het doorbreken van stereotypen over modellen en de misvattingen die mensen hebben over mooi zijn .

Marshall ontving ook kritiek vanwege haar lichaamsgewicht, maar ze pronkte gracieus met haar lichaam en bereikte de Miss England-finale om te bewijzen dat modellen zonder verbluffend mooi te lijken. Terwijl ze haar instagramprofiel rockt, blijft ze enkele ontzagwekkende en glorieuze foto’s van zichzelf posten. Als je graag uitkijkt naar een aantal inspirerende en gemotiveerde mensen, is zij zeker degene die je moet volgen. Terwijl je door haar profiel gaat, zou een paar flatterende en prachtige snaps je zeker verrassen!

Heet en Mooi en Groot Formaat Modellen over de Hele Wereld

Barbie Ferreira

Plus size-modellen zijn allemaal rockende de wereld met hun geweldige lichamen en hun onberispelijke opschepperigheid. Hier is een inspiratie en een jong plus-size model dat blijft pronken met haar hete en schattige lichaam over de sociale media en op landingsbanen. Barbie Ferreira is een gerenommeerde naam in de wereld van het modelleren en is een 21 oud prachtig Amerikaans model. Ze werkt voor Aerie, een kledingmerk van American Eagle Outfitters.

Barbie is een van de beroemde modellen met een grote maat in Instagram en is zowel op instagram als op Twitter sociaal actief. Op 21 jarige leeftijd heeft ze enorme bekendheid verworven en wil ze een inspiratie worden voor vrouwen met rondingen. Na de Aeriereal-campagne begon ze meer contracten en modelleringsopdrachten te krijgen en heeft ze een mooie toekomst binnen de modellenindustrie.

Heet en Mooi en Groot Formaat Modellen over de Hele Wereld

Anita Marshall

Marshall verkozen tot ‘Model van de maand’ voor Essence’s Curvy en ook gemodelleerd onder het label van Khloe Kardashian. Ze startte haar modellencarrière en beëindigde het al snel omdat iemand commentaar gaf op haar lichaam en haar vertelde dat ze te dik is om een ​​model te zijn. Haar verbazingwekkende uiterlijk en een adembenemend figuur laten haar echter verstoppen in een kast en brachten haar terug naar de modellenwereld. Ze is een van de meest geliefde en meest gevierde plus-vrouwen van het huidige tijdperk en rekent nog steeds op een aantal fantastische campagnes.

Ze is letterlijk een instagramster en staat bekend om haar modellering met Dorothy Combs-modellen. Deze felle en prachtige dame werd geboren in Massachusetts en werd ook gezien in een advertentiecampagne voor universele standaard. Je kunt bladeren door de fascinerende en prachtige foto’s van haar vakantie, werken en genieten van het grootste deel van haar tijd, terwijl ook pronken haar schitterende lichaam!

Heet en Mooi en Groot Formaat Modellen over de Hele Wereld

Fluvia Lacerda

Er is iets zo bewonderenswaardig en uniek aan deze prachtige Braziliaanse plus size modellen die mensen gek kunnen maken. Fluvia Lacerda is een van de succesvolle en betoverende Braziliaanse modellen die we hebben ontdekt in een Bus in Amerika en sindsdien trots heeft gewerkt als een model met een plus-size. Deze prachtige diva is ook op de cover van Vogue Italië geweest en heeft gemodelleerd in een groot aantal landen zoals Duitsland, Spanje, Canada, Brazilië, Engeland, Jamaica, Frankrijk, Australië en nog veel meer.

Ze werd beschouwd als het plus-size model van het jaar in een evenement met de naam Full Figured Fashion Week en is momenteel bezig met modelleren voor Ford-modellen. Ze is trots het eerste plus-formaatmodel van Brazilië en wordt geassocieerd met vele bekende tijdschriften en merken. Ze had een zinderende fotosessie voor Playboy Brazil en is eigenaar van haar label genaamd Fluvia Lacerda Lingerie. Dit label is een verzameling plus-size badpakken voor dames. Ze is ook een gezicht geweest van merken als Fashion Bug, Igigi, Kmart en Mar en Nua. Ze is een van de meest sexy plus-maquettes van dit tijdperk en heeft ruime aanhangers van sociale media.

Heet en Mooi en Groot Formaat Modellen over de Hele Wereld

Jennie Runk

Jennie Runk is een van de fantastische Amerikaanse plus-size modellen met een aantal buitengewone gelaatstrekken en een zinderende figuur. Ze is verschenen voor de zomerse beachwear-campagne van H & M. Ze werd ontdekt door Mary Clarke en kreeg het nodige gewicht om een ​​plus-size model te worden. Ze verscheen vervolgens op Good Morning America door Cosmopolitan. Ze heeft ook gewerkt met Wilhelmina Models en Ford Models. Haar beste redactioneel commentaar was op het nummer van 2005 van Vogue. Enkele van haar andere opmerkelijke hoofdartikelen zijn Glamour, Vogue, Seventeen, Marie Claire en Cosmo girl.

Haar verschijning op het strand heeft haar op de voorpagina van H & M’s website en vanaf daar doen stralen; ze kreeg intense media-aandacht via blogs en via sociale media. Ook heeft ze de eer gekregen om het eerste plus-formaatmodel te worden dat op de badmodecollectie van H & M verschijnt. Jennie startte fulltime met modelleren in 2011 en is momenteel een van de meest bewonderde en gevolgd plus modellen. Ze heeft zeker een adembenemend lichaam, een sterk zelfvertrouwen en een expressief gezicht dat haar een zeer krachtig model van dit tijdperk maakt.

Heet en Mooi en Groot Formaat Modellen over de Hele Wereld

Saffi Karina

De lijst met modellen met plus-afmetingen is niet compleet zonder dit prachtige en oogverblindende Engelse plus-formaatmodel te vermelden. Dit model heeft rigoureus gewerkt om positiviteit van het lichaam te bevorderen en andere mensen te helpen het belang en de acceptatie van zelfgrootte te begrijpen. Ze heeft veel moeite gehad vanwege haar 10-tal in de modelleringsindustrie, maar wordt nu beschouwd als een van de meest stijlvolle en frisse plus-size modellen.

Ze staat bekend om haar advertentiecampagnes voor Debenhams, John Lewis, Speedo en Mark & ​​Spencers. Dit Britse model is een mengeling van etniciteit zoals Cubaans, Filippijns, Iers en Hawaïaans en pronkt haar mooie bochtige lichaam met gratie. Hoewel het ongelofelijk is dat ze wordt beschouwd als een model met een goede maat, maar hoe dan ook, haar prachtige zandloperachtige figuur is mooi en mensen houden ervan. Saffi is ook een tv-presentator en actrice die heeft gewerkt met internationale agentschappen en bekende merken.

Heet en Mooi en Groot Formaat Modellen over de Hele Wereld

Jessica Vander Leahy

Een van de drukste en meest fantastische instagram-accounts is die van de mooie Jessica Leahy’s. Als je er zin in hebt om een ​​paar adembenemende en adembenemend mooie foto’s van plus-formaatmodellen te scrollen, dan is dit het model dat je moet volgen. Jessica Vander Leahy is een bochtig en fantastisch plus-formaat model dat gepassioneerd is over het verspreiden van positieve boodschap en campagnes over het lichaam. Ze gelooft in het tonen van haar originaliteit en natuurlijke schoonheid op haar instagram-account en heeft ook enkele krachtige campagnes voor positiviteit van het lichaam geïntroduceerd.

Jessica is de oprichter van Project WomanKIND, waar ze probeert veel zelfvertrouwen en kracht bij vrouwen plus grootte te brengen. Dit prachtige Australische bochtmodel heeft ook gewerkt voor de New York Fashion Week samen met meerdere bekende merken en ontwerpers. Haar positiviteitsbeweging heeft de sociale media met een storm getroffen.

Heet en Mooi en Groot Formaat Modellen over de Hele Wereld

Justine Legault

Justin Legault is een oogverblindend en fantastisch plus-formaat model met looks om voor te sterven en een lichaam om naar te hunkeren! Ze is een zelf verklaard bochtig model met enkele van de meest catchiest en heldere gelaatstrekken, een schattig lichaam en een rockend zelfvertrouwen. Ze is een model uit New York dat haar prachtige lichaam op de cover van Elle Quebec heeft geschud en kijkt er nog steeds naar uit om andere covers van tijdschriften te rocken. Een van haar opvallende kenmerken is haar mooie glimlach en schattige lichaam die perfect oplettend zijn.

Ze heeft ook functies in de Baba cool voor Clin D’oeil editorial, Muse-modellen, Elle, Q-magazine, Lane Bryant Lanestyle Fall-editie en nog veel meer. Ze heeft geweldige fans die de sociale media volgen en ze blijft met trots foto’s plaatsen op Instagram waar haar volgers dol zijn op het ontdekken van haar persoonlijke en werklevenfoto’s. Ze nam ook deel aan een documentaire die bekend staat als A Perfect in 2017. Deze cover en redactioneel model rockt de opritten en tijdschriften met haar prachtige lichaam en ongelooflijke vertrouwen en vrouwen overal gewoon van haar houden!

Heet en Mooi en Groot Formaat Modellen over de Hele Wereld

Victoria Lee

Het is niet gemakkelijk om tegen de wereld te vechten als veel mensen je bekritiseren voor je lichaam! Groet aan deze geweldige dame die nu de wereld heeft veroverd, verdorren van onberispelijke schoonheid en een schattig lichaam! Precious Lee is nu een gerenommeerde naam in de wereld van modelleren met plus size. Precious werd per ongeluk ontdekt tijdens een telefoontje en al snel verhuisde ze naar New York voor haar modellencarrière. Ze werd buitengewoon beroemd na haar deelname aan de marketingcampagne #ImNoAngel. Precious houdt van reizen, muziek en het schrijven van korte winkels als ze niet werken.

Je kunt haar zien in een hoge taille broek, mooie button-down shirts en dergelijke kleding die haar rondingen perfect omhelzen. Ze ziet er bewonderenswaardig mooi uit terwijl ze de wikkeljurken draagt ​​en is van mening dat wikkeljurken helemaal bij de bochtige figuur passen. Ze beschouwt het curvy zijn als een element dat vertrouwen en kracht geeft. Precious lee werd het eerste Afrikaanse plus-maatmodel dat in 2016 in het jaarlijkse badpakprobleem verscheen, terwijl sommige van haar beroemde campagnes #PlusIsEqual, #This Body en #ImNoAngel zijn.

Heet en Mooi en Groot Formaat Modellen over de Hele Wereld

Rosie Mercado

Rosie Mercado is veel meer dan een Amerikaans plus-formaat model. Ze is een modeontwerper, een visagist en een televisiepersoonlijkheid. Ze ging de modelleringswereld in als fotograaf maar begon al snel met het modelleren van zichzelf. Veel bureaus hebben haar vanwege haar grootte afgewezen en zijn daarom een ​​model met een plus-formaat geworden. Ze is een make-upartiest voor beroemdheden en heeft in 2013 haar kledinglijn gelanceerd om de glorie van vrouwen van over de hele wereld te vieren.

Ze is een zeer actieve persoonlijkheid op instagram en houdt haar volgers regelmatig op de hoogte met haar werk en persoonlijke foto’s. Ze is een beïnvloeder en een persoonlijkheid die positiviteit van het lichaam omarmt door haar modellering met plus size.

Heet en Mooi en Groot Formaat Modellen over de Hele Wereld

Gabi Gregg

Gabi Gregg is een model-gedraaide modeontwerper met haar geweldige en betaalbare lingerie met een grote maat. Ze werd viraal toen ze een foto van haarzelf plaatste die behendig een gestreepte bikini droeg en toen ze de swimwear-collectie genaamd Swimsuitsforall lanceerde. In 2017 lanceerde ze ook haar plus size kledinglijn met Nicolette Mason.

Ze is op dit moment een zeer inspirerende blogger en een ontwerper met een coole en swaggy kledinglijn waar ze een aantal oogverblindende lingerie en zwemkleding lanceert voor dames met een grotere maat. Ze houdt de belofte in om een ​​aantal van de meest sexy en frisse lingerieontwerpen voor plus-maten te bedenken en biedt een zeer verfrissend alternatief voor de saaie lingerie. Haar merk ‘GabiFresh’ schommelt momenteel op de markten en biedt lingerie voor volslanke vrouwen. Haar merk weerspiegelt eenvoudig de positiviteit van het lichaam en heeft een zeer rigoureuze aanpak voor het ontwikkelen van intieme en sexy kleding voor vrouwen van over de hele wereld!

Heet en Mooi en Groot Formaat Modellen over de Hele Wereld

Dit zijn de meest verbluffende en schattige plus-size modellen die verschillende banen, tijdschriftomslagen en hoofdartikelen over de hele wereld hebben geschommeld. Het beste deel van deze modellen is dat ze vertrouwen hebben in hun eigen huid en graag pronken met hun gewelfde en verbluffende lichaam met alle gratie en trots. De meeste van deze modellen hebben ook hun collecties badmode en lingerie gelanceerd om plus size dames te helpen een nieuw en verfrissende reeks lingerie te ontdekken die ze doorgaans niet van merken krijgen. Zonder twijfel, deze vrouwen zijn prachtig, uiterst relatable en zelfverzekerd genoeg om te verafgoden.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button