Goede ideeën

Heb je Groei in Je Lever?

Lever; Het is een orgaan dat beschadigd raakt wanneer het wordt blootgesteld aan junkfood, slechte gewoonten, stress, depressieve emoties, vervuiling en soortgelijke negativiteit. Dit kan zich op verschillende manieren manifesteren, van zichtproblemen in het lichaam tot spijsverteringsstoornissen.

Is er een ontsteking in uw lever ? In dit artikel vindt u suggesties voor leverontsteking, om de ziekte te voorkomen en uw kwaliteit van leven te verbeteren.

Visieproblemen

Traditionele Chinese geneeskunde vertelt ons dat de lever direct gerelateerd is aan zichtproblemen. Dit komt omdat de lever en ogen zich in dezelfde meridiaan in het lichaam bevinden.

Uiteraard zijn er andere factoren zoals genetica die de ogen beïnvloeden, maar als u visuele beperkingen ervaart, zoals bijziendheid, astigmatisme, presbyopie , , is het nuttig om een ​​controle te hebben op de volgende symptomen.

Heb je Groei in Je Lever?

Slapeloosheid tussen nacht 1-3

Er is een tijd dat elk orgaan actief is gedurende de dag, het natuurlijke beschermingssysteem van het lichaam vernieuwt zichzelf. De lever is actief tussen 1-3 ’s nachts. Dus als je op deze momenten wakker wordt, kan dit erop wijzen dat je lever niet functioneert.

Denk eraan, wat er ook gebeurt, teveel eten tijdens het avondeten en ’s nachts eten zal uw slaapkwaliteit beïnvloeden.

Rimpel aan de oogrand

Een zwakke lever kan rimpels rond de ogen en onder de ogen veroorzaken, vooral bij problemen met het gezichtsvermogen. Rimpels in de ogen kunnen een teken zijn dat u voor uw lever moet zorgen, vooral als ze voortijdig optreden.

Slechte bloedcirculatie

Bloedsomloop en de lever is nauw verbonden? De lever is verantwoordelijk voor het reinigen van het bloed, dus regelmatig functioneren van de lever is erg belangrijk voor een goede bloedcirculatie.

Dus als u op jonge leeftijd een spatader- of aambeienprobleem heeft, moet u deze problemen niet alleen lokaal behandelen, maar ook de functies van uw lever regelen.

Zwakke spijsvertering

De lever is onderdeel van het spijsverteringsstelsel; is vooral belangrijk voor de vertering van vetten. Dit is mogelijk dankzij de productie van gal en de galblaas. Als u problemen heeft met het verteren van vet voedsel , help uw lever en vermijd overwerk.

Probeer je maaltijden klein te houden, dit belast je lever en zorgt ervoor dat deze efficiënter werkt. Ook zal het toevoegen van wat citroensap aan uw maaltijden u helpen de vetten beter te verteren. Onder andere constipatie is ook gekoppeld aan de zwakke lever.

Heb je Groei in Je Lever?

Onregelmatige menstruatiebloeding

Zoals eerder vermeld, is de lever nauw verwant aan bloed; De correlatie met kramp, premensturaal syndroom, onregelmatige bloedingen en soortgelijke aandoeningen is dus duidelijk.

Buikpijn

Naast spijsverteringsstoornissen, kunnen we problemen ervaren zoals pijn, zwelling en druk in de buik, soms kunnen we ook plotselinge pijn op de ribben of aan de rechterkant ervaren. Wanneer de lever opzwelt, oefent deze druk uit op de binnenkant en de omliggende organen.

Migraine

Heb je Groei in Je Lever?

Er kunnen veel oorzaken zijn van migraine , , maar sommige zijn het gevolg van spijsverteringsproblemen en een overbelasting van de lever. In dit geval kunnen ze voorkomen bij menstruatiebloedingen, ze kunnen ontstaan ​​door eten en drinken of worden blootgesteld aan giftige stoffen (roken, luchtvervuiling, enz.). Deze migraine kan te wijten zijn aan een overbelaste lever om het lichaam te ontgiften.

Seizoensmoeheid

Als je vaak meer vermoeidheid voelt dan normaal wanneer de lente komt, en als je de dag hard doorbrengt, en je dit vaak ervaart, moet je je lever versterken met groene drankjes en natuurlijke behandelingen.

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button