Gezondheid van kinderen

Groot Amandelen Probleem Bij Kinderen

Er wordt gesteld dat de  groter zijn dan normaal, wat kan leiden tot luchtwegobstructie en “tijdelijke adempauze pauze  vooral tijdens de nachtrust. Luchtwegblokkering in zijn slaap kan de ademhaling tijdelijk onderbreken. Bij kinderen zijn amandelen groter dan normaal, vooral tijdens de nachtrust en luchtwegobstructie kan leiden tot “tijdelijke adempauze” zei.

Faculteit geneeskunde van de Gazi-universiteit, hoogleraar Otorhinolaryngologie. Dr. Uslu, AA-correspondent, zei dat de problemen in verband met amandelen, vooral tijdens de kindertijd, en daarom het optreden van amandelen kan worden gezegd.

Chirurgische ingreep is niet nodig bij elke amandelziekte amandelen zijn erg belangrijk in de kindertijd en de behoefte om te beschermen. Uslu zei: ‘Amandelen moeten structuren die antigenen worden genoemd in het lichaam introduceren. Naarmate het kind groeit, neemt de herkenning toe. Amandelen zijn de bescherming van het lichaam tegen microben. Het heeft de taak om microben en virussen te promoten en erop te reageren. Voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen vóór de leeftijd van 4-5 jaar. Bij wijze van uitzondering kan de leeftijdsgrens echter worden verlaagd als er voldoende tekenen en symptomen zijn dat de operatie noodzakelijk is. ”

In de medische taal genaamd “acute tonsillitis” in het geval van nieuw gestarte tonsillitis, evenals keelpijn, koude rillingen, koorts, zwakte, intense keelpijn en andere criteria zoals het verschijnen van witte vlekken op de amandelen Uslu, meer dan 5 keer in het jaar In geval van tonsillitis kan een chirurgische ingreep worden overwogen. ”

Problemen met het hart- en longsysteem

Uslu, tonsilchirurgie is niet de enige reden voor de uitdrukking, zei:

cerrahi Chirurgische ingreep is vereist in noodsituaties zoals slaapproblemen en zelfs ademhalingsstilstand als gevolg van een grote tonsillenstructuur zonder enige infectie. Sommige kinderen hebben amandelen groter dan normaal. Omdat amandelen groot zijn, vooral tijdens de nachtrust, afhankelijk van de obstructie van de luchtwegen, is het lichaam moe van de inspanning om deze obstructie te overwinnen. Na vermoeidheid laat het lichaam zichzelf rusten, waardoor de slaapademhaling stopt. Het kind begint weer te ademen met de opdracht van zijn lichaam. Het kind dat aan dit probleem lijdt, stopt plotseling met ademen terwijl het in een bepaald tempo ademt, en hervat dan na een paar seconden. ”

Deze situatie leidt tot verslechtering van de slaaporde van het kind, wat Uslu aangeeft, ‘Zelfs als het kind lijkt te slapen, kunt u de rustfasen van de slaap niet volledig ervaren. Vandaar dat de ontwikkeling en andere systemen nadelig worden beïnvloed. Het belast het hart en longsysteem. Als deze situatie te lang duurt en ernstig is, kunnen er extra problemen ontstaan.

Uslu, “kinderen die in dit probleem leven, meer vermoeid en uitgeput worden gezien dan anderen, is nors, liggend in de mond en tong terwijl ze staan” aandacht, ouders moeten gevoelig voor hen zijn, zei hij. Uslu, “Neusverstopping, neusvleesprobleem en amandelen als gevolg van ademhalingsstoornis treedt op, de gezichtsontwikkeling kan ook nadelig worden beïnvloed. Tanden ontwikkelen zich bijvoorbeeld slecht, tanden kunnen kleiner en onevenredig zijn. Onder- en bovenkaken sluiten elkaar niet, de kaakstructuur kan kleiner blijven, “zei hij.

Uslu, tonsil-infectie als gevolg van de overdracht van de operatie kan geschikt zijn.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button