Gezondheid en Fitness

Goed voor spier- en botpijn: wat zijn de voordelen van theeboomolie?

De plant, die groeit aan de theeboom met menthol, dat het scherpst is na munt, wordt al eeuwenlang voor gezondheidsdoeleinden gebruikt in de alternatieve geneeskunde. Gewoonlijk is theeboomolie die wordt geëxtraheerd en gebruikt, de grondstof van cosmetica en farmaceutische fabrieken. We hebben voor u degenen onderzocht die nieuwsgierig zijn naar de theeboom, die aan het begin staat van de natuurlijke remedie die wordt aanbevolen voor schimmel en acne. Dus wat zijn de voordelen van theeboomolie? Waar te gebruiken?

Het is bekend dat theeboomolie, ontdekt door Nieuw-Zeelandse zeilers, goed is voor veel ziekten. Tea tree olie is effectief bij het beëindigen van de infectie dankzij het antibacteriële effect. Age Tree Oil, dat tegenwoordig populair is geworden, is het zuiverste medicijn dat in de natuur wordt aangetroffen en reinigt wonden. Op sommige plaatsen vernieuwt thee die wordt verkregen door het drogen van de takken van de theeboom, de longen en lever, waar het alle gifstoffen in het lichaam reinigt. Eeuwen geleden namen zeilers tijdens de expeditie veel theeboomschelpen en olie mee. Het wordt gebruikt als medisch materiaal bij tandbloedingen, darmaandoeningen, spier- en botpijn. Tegenwoordig is het een van de meest geprefereerde behandelingen, vooral bij striae en cellulitisbehandelingen. In de wetenschappelijke literatuur “Melaleuca alternifolia” De theeboom, bekend als de theeboom, groeit in bosgebieden die heel dicht bij elkaar liggen. De bladeren zijn soms witachtig en de theeboom bevat grote hoeveelheden olie.

Goed voor spier- en botpijn: wat zijn de voordelen van theeboomolie?

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN THEEBOOMOLIE?

Verdund met water en gebruikt als tonicum, kunnen acne en acnelittekens in korte tijd verdwijnen. Het vernieuwt de cellen van de dermislaag van de huid. Het is goed voor rimpels en voor de behandeling van acne en acne. Het verfrist en ontspant de huid.

Het is ook effectief bij het genezen van de zweren veroorzaakt door het herpesvirus, dat voorkomt in de lippen, neusrand en genitale gebieden. Wanneer het als een dunne laag wordt aangebracht op het gebied waar het herpesvirus aanwezig is, reinigt het het gebied van geïnfecteerde cellen.

Goed voor spier- en botpijn: wat zijn de voordelen van theeboomolie?

Omdat het goed is voor veel huidproblemen, is het ook effectief bij het verwijderen van steenpuisten. Het toont zijn effect in korte tijd wanneer het in een dunne laag aan de kook wordt gebracht.

Het opent alle poriën in het lichaam door een beetje toe te voegen aan het water dat u tijdens het baden gebruikt. Het brengt het zweten van het lichaam in evenwicht. Het maakt het dus mogelijk om op deze manieren gifstoffen te verwijderen. De mentholgeur van de olie gemengd met de stoom is effectief bij het reinigen van de bronchiën.

Goed voor spier- en botpijn: wat zijn de voordelen van theeboomolie?

Het vermindert het effect bij gebruik na insecten- en vliegenbeten. Sommige experts raden zelfs aan om een ​​glas water te combineren met een eetlepel thee-olie in een spuitkom en dit regelmatig op het lichaam te sproeien, vooral in de zomer.

Tea tree olie wordt op de vagina en oksels aangebracht, waardoor de slechte geur die hier kan optreden wordt voorkomen. Het zorgt er ook voor dat je een natuurlijke geur hebt naar de omgeving.

Goed voor spier- en botpijn: wat zijn de voordelen van theeboomolie?

Tea tree olie is zeer effectief bij ontstoken wonden die in de mond toenemen met hoge koorts en een onregelmatig dieet. Het voorkomt dat het tandvlees vervormt. Het reinigt de voedselresten tussen de tanden. Het voorkomt een slechte adem door bacteriën in het speeksel te verminderen. Het ondersteunt het bleken door de vorming van tandsteen te voorkomen.

Bij ernstige oorpijn wordt een druppel in het oor gedruppeld en wacht. Het helpt om de daarin opgehoopte ontsteking in korte tijd te verwijderen.

Als je constant problemen hebt, zoals gebroken nagels of niet groeien, kan theeboom een ​​complete genezende bron voor je zijn. Wanneer u het regelmatig aanbrengt door uw nagels te masseren, kunnen uw nagels comfortabeler groeien.

Goed voor spier- en botpijn: wat zijn de voordelen van theeboomolie?

GEBRUIKSGEBIEDEN VAN THEE BOOM

Het kan zowel voor huisreiniging als voor de gezondheid van de huid worden gebruikt. Kook de theeboomtakken en voeg het resulterende water toe aan het reinigingswater. Wanneer u uw huis met dit mengsel afveegt, beschermt het het huis tegen insecten en voorkomt het langdurig stofophoping.

Als u de muren die de neiging hebben om te schimmelen en vochtig te maken, afveegt met een paar theeboomolie. Schimmel kan hier lange tijd worden voorkomen.

Goed voor spier- en botpijn: wat zijn de voordelen van theeboomolie?

Er zijn vaak spinnenwebben in dorpshuizen. Hiervoor wordt continu kalkverf aangebracht. Als je echter ook theeboomolie aan de verf toevoegt. Spinnenwebben worden thuis lange tijd niet verzameld. Ook komen muggen en vliegen de woning niet binnen. Omdat deze dieren de geur van de theeboom niet lekker vinden.

Tea tree olie is erg handig in de tandheelkundige zorg. Naast het verminderen van de infectie in de mond, ondersteunt het het bleken van de tanden. Het voorkomt ook een slechte adem. Je kunt het gebruiken door theeboomolie in je tandpasta thuis te gieten.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button