Goede ideeën

Gewoonten die depressie veroorzaken

Wist je dat dieet, lichaamsbeweging, uitgaan naar de natuur, ademhalen en zelfs de richting waar je naar kijkt in de loop van de tijd je humeur beïnvloeden? In dit artikel zullen we informatie verstrekken over gewoonten die depressie veroorzaken .

Er zijn veel gewoonten die depressie veroorzaken; dus door een paar veranderingen in je gewoontes aan te brengen, kun je de verbetering van je humeur in korte tijd opmerken . Lees verder om meer te weten te komen over deze gewoonten die depressie veroorzaken die u mogelijk niet beseft.

Wat zijn de gewoonten die depressie veroorzaken?

1. Voedingsgebrek

Gewoonten die depressie veroorzaken

[1945911] Hoewel het vreemd klinkt, is depressie gekoppeld aan uw zenuwstelsel , dat voedingsstoffen ontvangt van wat u eet. Om in evenwicht te zijn, om depressie en nerveuze problemen te voorkomen, hebt u de onderstaande voedingsmiddelen nodig:

 • Magnesium : Walnoot, groene bladgroenten, avocado
 • Tryptophan: Cacao
 • Omega 3-zuren: Lijnzaad
 • Vitamine B12: , eieren, zuivelproducten
 • Foliumzuur: Fruit en groene bladgroenten

2. Gewoonten die depressie veroorzaken: Schadelijk voedsel

Gewoonten die depressie veroorzaken

Aan de andere kant zijn er voedingsmiddelen die vitamines en mineralen van je lichaam stelen door een gifeffect te vertonen. Deze voedingsmiddelen verstoren de natuurlijke balans van uw lichaam en veroorzaken verslaving en verergeren uw humeur:

 • Vlees (bij overmatige consumptie)
 • Verzadigde vetten
 • Verzadigde vetten
 • [19459015 ]ame kunstmatige zoetstof)
 • Conserveermiddelen en kunstmatige smaakstoffen
 • Witte suiker en snoepjes
 • Kunstmatige dranken
 • Alcohol

3. Gewoonten die depressie veroorzaken: niet sporten

Gewoonten die depressie veroorzaken

 • Oefening is erg belangrijk voor onze gezondheid en het helpt om endorfines vrij te maken . Endorfine is het hormoon van geluk .
 • Veel mensen denken dat het enige voordeel van sporten gewichtsbeheersing is, en ze oefenen alleen voor esthetische doeleinden. Maar sporten is veel belangrijker dan dat.
 • Je voelt je veel beter als je traint.

4. Naar beneden kijken

Dit kan u zeer verrassen; oogbewegingen beïnvloeden echter ook uw humeur. Naar beneden kijken wordt geassocieerd met negatieve emoties; dus je moet omhoog kijken en je concentreren op de details hierboven als je kunt. Dit is een oefening die je heel gemakkelijk en zonder kosten kunt doen.

5. Om te ontsnappen aan interne tegenstrijdigheden [194590025] Volgens is het erg belangrijk om de oorzaak van problemen in gevallen van depressie te vinden . Wanneer iets ons over het algemeen stoort en er een probleem ontstaat, negeren we het en verwachten we tijd te verdoezelen.

Je doet misschien iets wat je niet wilt doen of er is een opeenhoping van onderdrukte woede of verdriet. Om deze emotionele problemen te behandelen, raden we homeopathie of Bachbloesems aan omdat ze geen bijwerkingen hebben en kunnen worden gebruikt door mensen van alle leeftijden .

6. Buiten de natuur blijven

Psychologische onevenwichtigheden, die elke dag meer en meer gemeengoed worden, worden ook bij jonge mensen zichtbaar. Een van de redenen hiervoor kan het verlies van ons contact met de natuur zijn.

Groene kleur is een natuurlijke stabilisator en zonnebaden zal je goed doen als je je slecht voelt; maar in wezen hebben we het allemaal nodig. Als je in de stad woont, moet je op zijn minst in het weekend kleine uitstapjes in de natuur maken.

Gewoonten die depressie veroorzaken

7. Moeilijk ademen

De meesten van ons ademen gewoon om te overleven; maar elke cel in ons lichaam heeft zuurstof nodig , en als we ze niet genoeg zuurstof geven, zullen we stress ervaren stress .

Het is heel belangrijk dat u goed leert ademen. Om dit te doen, kunt u therapieën proberen zoals yoga, tai chi, gymnastiek of Feldenkrais-methode.

8. Gebrek aan contact

Depressieve mensen proberen zichzelf te isoleren en contact met anderen te vermijden , inclusief hun naaste. Deze situatie overwinnen kan in het begin moeilijk zijn. Anderen laten masseren kan een goed begin zijn.

Tijdens het masseren tijm, lavendel, kamille, bergamut, geranium, jasmijn, citroen, sandelhout, mandarijn, balsem , sinaasappel, oranje bloem, citrus, granaatappel, salie, citroengras en ylang ylang Het kan een goed idee zijn om etherische oliën te gebruiken die goed zijn voor het humeur.

Om de olie te kiezen die je wilt, ruik het allemaal en luister naar je innerlijke stem. Nadat je je olie hebt gekozen, meng je deze met een vochtinbrengende crème. Laat iemand van wie je houdt je masseren met deze olie. Je zult zien dat al je stress wegvliegt.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button