Dieet

Gewichtsvrij koffierecept dat thuis kan worden gemaakt

Dalgona-koffie, waarvan de populariteit de laatste tijd enorm is gestegen, is een van de meest populaire drankjes op sociale media! In ons nieuws, de bereiding van Dalgona-koffie die niet aankomt met natuurlijk honingmateriaal dat je kunt gebruiken in plaats van suiker De dieetversie van de beroemde schuimkoffie Dalgona-koffie:

Dalgona-koffie, een van de populaire drankjes die we de laatste tijd vaak op sociale media hebben gehoord, is genoeg om de mond te watertanden met zijn voortreffelijke uiterlijk. Dalgona-koffie valt op als een gloednieuw alternatief voor degenen die de dag niet zonder koffie kunnen beginnen, en Dalgona-koffie is een perfecte drank voor degenen die zich vervelen met klassieke koffies en nieuwe smaken zoeken. De Dalgona-koffie, die in een oogwenk ontploft op zijn Instagram-account, neemt vandaag zijn plaats in als een soort koffie die iedereen thuis wil proberen. Helaas is Dalgona-koffie, die niet zo gezond is als nodig is met zijn karamelachtige uiterlijk, niet erg geschikt voor mensen die een dieet volgen omdat het een grote hoeveelheid suiker bevat. We hebben voor u het alternatieve dieet Dalgona-koffie samengesteld, waardoor de calorietoename door de suiker in Dalgano-koffie wordt verminderd! Hier is het recept voor gewichtloze Dalgona-koffie:

HOE MAAKT U GEWICHTSVRIJE KOFFIE? DIEET GESCHIKTE GOLFKOFFIE

Gewichtsvrij koffierecept dat thuis kan worden gemaakt

DIEET DALGONA KOFFIE RECEPT

MATERIALEN:

1 eetlepel gegranuleerde koffie
1 eetlepel honing (in plaats van suiker)
1 eetlepel heet water
2 glazen melk

FABRICATIE:

Klop de honing, koffie en heet water met de handklopper in circa 15 minuten schuimig. Giet het mengsel in 2 glazen melk en consumeer het met plezier. Zoet uw smaakpapillen met of zonder ijs met Dalgona-koffie!

Eet smakelijk…

DE VOORDELEN VAN KOFFIE! VOOR LENGTE MET KOFFIE …

Gewichtsvrij koffierecept dat thuis kan worden gemaakt

U kunt het afvallen gemakkelijker maken door uw stofwisseling te verdubbelen met een theelepel gemberpoeder die u aan een kopje koffie toevoegt! De positieve effecten van een kopje koffie dat door koffieverslaafden wordt geconsumeerd op het dieet gedurende de dag zijn als volgt:

-1 kopje koffie is voldoende om in bijna de helft van de dagelijkse vezelbehoefte te voorzien.

– Het is bekend dat het helpt om meer calorieën te verbruiken als het een half uur voor het sporten wordt geconsumeerd.

– Het draagt ​​bij aan een snellere stofwisseling.

– Het is gunstig voor regionale smering omdat het een vetverbrandend effect heeft.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button