Cadeaus

Gepersonaliseerde Reis Souvenir ideeën voor uw huis

Souvenirs zijn een geweldige manier om uw reisherinneringen voor altijd te laten duren. Met deze aandenkens kun je teruggaan in de tijd en al je favoriete reizen opnieuw beleven. Je hebt een overvloed aan ticketstubs, vreemde valuta, foto’s, brochures en sleutelhangers verzameld. Wat nu?

Als u hulp nodig hebt bij het weergeven van de herinneringen van uw meest recente reis, hoeft u niet verder te zoeken. We hebben een lijst samengesteld met de beste ideeën voor reissouvenirs speciaal voor jou. Binnenkort word je geïnspireerd om slim te worden en je volgende grote avontuur tegemoet te gaan. Toon uw reisherinneringen als home decor of gebruik ze als een cadeau voor familie en vrienden .

1. Coasters

Gepersonaliseerde Reis Souvenir ideeën voor uw huis Verzegel uw meest gekoesterde reisherinneringen in een set van vier achtbanen . Heb je onlangs de Big Apple geraakt? Kies voor elke achtbaan een foto op een andere locatie, zoals je dag wandelen door de Brooklyn Bridge of op avontuur gaan in de straten van Times Square. Deze onderzetters zijn een fantastische aanvulling op elke salontafel. Of gebruik ze als een opvangbak voor je ijdelheid.

2. Collage Poster

Gepersonaliseerde Reis Souvenir ideeën voor uw huis Gebruik deze 16-vierkante fotocollage om uw favoriete vakantiemomenten weer te geven. Breng uw Italiaanse avonturen langs de kust van Amalfi of een reis naar Vaticaanstad onder de aandacht. Zorg ervoor dat je verschillende kleuren combineert en combineert die bij je interieur passen.

3. Shadow Box

Gepersonaliseerde Reis Souvenir ideeën voor uw huis Weet u niet zeker hoe u al uw reisherinneringen op één plaats kunt weergeven? Een schaduwdoos is een perfecte oplossing voor degenen die hun herinneringen op een leuke en creatieve manier willen consolideren. Voeg foto’s, ticketstubs, pamfletten, vreemde valuta of andere kleine snuisterijen in die je tijdens je laatste reis hebt verzameld en laat je schaduwvak trots zien zodat iedereen het kan zien.

4. Sieraden

Gepersonaliseerde Reis Souvenir ideeën voor uw huis Met sieraden kunt u uw reisherinneringen dragen en overal mee naartoe nemen. Versier een armband met je favoriete edelsteenaccent en voeg een paar fotocharmes toe van je meest geliefde bestemmingen. Pronk met uw Parijse avonturen met een fotocharme van de Eiffeltoren of de prachtige straten van Parijs.

5. Fotoboek

Gepersonaliseerde Reis Souvenir ideeën voor uw huis Welke betere manier om al je herinneringen te verzamelen dan in een fotoboek ? Je kunt kiezen uit verschillende thema’s, verfraaiingen gebruiken om je pagina’s op te frissen, een collage samenstellen en zelfs een verbluffende cover maken die op je salontafel wordt weergegeven.

Er zijn zoveel creatieve manieren om je vrienden en familie te laten zien hoeveel je graag reist. Van onderzetters tot kalenders, verander uw foto’s in prachtige accenten voor elke woonruimte. Bekijk deze andere DIY-ideeën voor woondecoraties om je huis op te fleuren en je nieuwe reissouvenirs aan te vullen.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button