NIEUWS

Foto’s van Corona Virus voor het eerst Gepubliceerd

Het Amerikaanse National Institute for Allergy and Infectious Diseases heeft foto’s gepubliceerd van het coronavirus dat is verschenen in de stad Wuhan in het Chinese district Hubei.

NIAID, een van de instituten van het Amerikaanse Department of Health and Human Services (NIH), heeft een foto vrijgegeven van het coronavirus bekend als SARS-CoV-2, voorheen 2019-nCoV. Het laboratorium van het Instituut in Hamilton, Montana, produceerde afbeeldingen van het coronavirus in scanning- en transmissie-elektronenmicroscopen.

NAAM VAN DE AANGEGEVEN

De schriftelijke verklaring van het Instituut zei dat SARS-CoV-2 de ziekte van Covid-19 veroorzaakte, die voor het eerst werd ontdekt in Wuhan, China in december 2019, en een wereldwijde bedreiging voor de volksgezondheid is geworden. Bovendien werd in de verklaring vermeld dat de ‘kronen’ op het oppervlak van de coronavirussen de virusfamilie ‘corona’ worden genoemd, wat het Latijn is van de ‘kroon’ en dat de meeste coronavirussen een kroonachtig uiterlijk hebben.

Bovendien deelde NIAID een beeld van de vaccinontwikkelingstudies over Covid-19.

HET DODE NUMMER STIJGT TOT 1383

Aan de andere kant bereikte het aantal mensen dat stierf als gevolg van Covid-19 (coronavirus) 1383, en het aantal gevallen bereikte 64 duizend 437, terwijl het aantal behandelde mensen werd aangekondigd als 6000 919.

Hier is de foto van het virus dat honderden levens heeft gekost:

Foto's van Corona Virus voor het eerst Gepubliceerd Foto's van Corona Virus voor het eerst Gepubliceerd Foto's van Corona Virus voor het eerst Gepubliceerd Foto's van Corona Virus voor het eerst Gepubliceerd Foto's van Corona Virus voor het eerst Gepubliceerd Foto's van Corona Virus voor het eerst Gepubliceerd

Geef een antwoord

Back to top button