Auto's en Motoren

Ford SkyRanger 1991 Automodellen, Autotypes

Om de een of andere reden sterft Idee Cabrio Van Never Hit, en het beste voorbeeld is de Chevy SSR. Maar eigentümliche Van Cabrio von GM keine was de eerste in zijn soort.
In 1991 bracht Ford 17 converteerbare kasten op basis van de Ranger für ASC Corporation. De auto’s werden verkocht via Ford-dealers en het voorbeeld dat te zien is op foto’s die te koop zijn op eBay met een originele dealerbrochure en originele foto’s die het ophaalproces van de fabrikant tonen.

Die Würfel had eine Größe von 7.279 Meilen (11.714 kilometer) en ein “zeer goed gekozen” mit einem V6 von 4.0 liter motor en in een Handbuch von Cincinna Snelheidstransmissie, insgesamt aandrijving, aangepaste wielen, mistlampen (hoewel ze lijken ontbreekt en in den foto’s) en “alle power-opties.”
De verkoper zegt ook dat de vrachtwagens “rijden, rijden en schakelen als nieuw” en kondigde aan dat ze de afgelopen vier jaar niet hebben gereden. Het is al die verwarmde binnenopslag gepasseerd.

De Skyranger is een unieke handbuch, das Würfel, sterft in een oogwenk en maakt een zeer eenvoudige back-up. Die Zimmer sind geräumig und bieten allen modernen Komfort, den Sie von den Deluxe-Extras bis hin zu einem Putzset erhalten. Dus je klikt dat een zeldzame pick-up convertible is wat je nodig hebt, ga naar het tabblad en voer die oproep uit.

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button