Dieet

Fit buik in 3 bewegingen!

Fit buik in 3 bewegingen! De meest effectieve buikbewegingen die u in water kunt doen

Met bewegingsbewegingen die effectief zijn bij regionaal afvallen, kun je sporten leuker maken en een fit lichaam hebben. U kunt een extreem fitte buik hebben met eenvoudige en effectieve oefeningsbewegingen die in water kunnen worden gedaan, en u kunt overtollig vet snel smelten in het gebied dat u wilt. Wat zijn de meest effectieve oefeningsbewegingen die in het zwembad kunnen worden gedaan? Wateroefeningen die je in de zomer kunt doen:

Als je prettige momenten wilt doorbrengen en een indrukwekkend lichaam wilt hebben op vakantieplaatsen waar je je in het zinderende hete weer in ijskoud diep water stort, hebben we de bewegingen besproken die je in het water kunt doen zonder extra tijd te besteden. Met de kracht van water kun je een fit lichaam hebben met handige bewegingen waardoor je snel het effect van regionaal afvallen kunt zien. Als je de bewegingen hebt verwaarloosd die je regelmatig moet toepassen om een ​​dunne en gebogen taille te hebben waar je al lang van hebt gedroomd, kun je je vorm ook beschermen door soortgelijke bewegingen in water te proberen. U kunt 3 effectieve buikspieroefeningen in het water doen die zowel gemakkelijk te doen als te vermaken zijn en waar u van kunt genieten. Met toestemming van de arts kunt u de voorbeelddieetlijsten toepassen die niet alleen worden aanbevolen om te bewegen, maar ook voor gezonde voeding. Om zweetproblemen bij warm weer te voorkomen hebben wij de meest effectieve oefeningsbewegingen samengesteld die je onder water kunt doen!

EFFECTIEVE BUIKBEWEGINGEN DIE IN WATER KUNNEN WORDEN UITGEVOERD

Fit buik in 3 bewegingen!

1- VOET ZWEEPEN MET DE ZWEMPLANK

Sporten met een zwemplank doe je in winkels waar je gemakkelijk zeevruchten kunt vinden, zoals bagels, politie, reddingsvesten, bedden of zandemmersets. Klap in je voeten door de zwemplank vast te houden en je armen naar voren te strekken. Stel je in de tussentijd voor dat je de buik omhoog trekt en weg van de ruggengraat en de bodem van het zwembad. Probeer deze oefening zo vaak mogelijk uit te proberen.

Fit buik in 3 bewegingen!

2- ARM- EN BUIKOEFENING

Met uw voeten op de grond, trekt u uw knieën naar uw borst, dwz omhoog. Ga terug en creëer een piquéhouding door beide benen recht te houden. Je V-vormige lichaam gedurende 3 seconden. probeer het vol te houden. Deze beweging is erg belangrijk voor de buikspieren. Sta dan stil door kracht uit je armen te halen. Doe deze oefening 10 keer.

3- ZIJDE BUIK LOPENDE BEWEGING

Open uw voeten op schouderafstand om het vet in de zijbuikspieren rond het bagelgebied te smelten. Leun dan opzij totdat je elleboog in het water is ondergedompeld. Als u rechtop komt te staan ​​en langzaam gaat staan, moet u uw buikspieren aanspannen. Herhaal dezelfde actie voor het andere gebied, in totaal 8 keer.

Fit buik in 3 bewegingen!

CURE RECEPT OM UW LENDE TE HELPEN SMELTEN:

De moeilijkste smeltende vetten tijdens het afvallen worden in de buik gevonden. Als u het vet in uw buikstreek gemakkelijk wilt laten smelten, kunt u dit kuurrecept toepassen dat we u zullen geven.

Materialen:

Het sap van een halve citroen
3 eetlepels magere yoghurt
1 theelepel paprikapoeder (Gember of kurkuma in plaats van paprika)

Voorbereiding en toepassing:

Meng alle ingrediënten in een kom.

Eet een kom van het mengsel voordat je ’s nachts gaat slapen.

Pas deze kuur continu toe gedurende 2 weken.

DE MEEST EFFECTIEVE OEFENINGEN DIE IN HET ZWEMBAD OF OP ZEE KUNNEN WORDEN GEDAAN

Afhankelijk van de mogelijkheden op de plek waar je vakantie houdt, kun je sportbewegingen in de zee of in het zwembad toepassen om de beenschaduw te verkleinen. U kunt slanke benen hebben met effectieve bewegingen die uw spieren sterk houden terwijl u koel blijft.

Fit buik in 3 bewegingen!

1- KNIE OMHOOG:

Het ene been zit vast aan de grond, het andere been wordt op en neer getild en je doet 4 sets, waaronder 16 voor het rechterbeen en 16 voor het linkerbeen. Zo wordt de vetverbranding versneld en worden buik-, been- en heupspieren gemobiliseerd.

2- PEDAALDRAAIBEWEGING:

Leun met je rug met je heupen naar de rand van het zwembad en spreid je armen opzij. Trek beide knieën omhoog en duw de voeten naar voren, draai gedurende 2 minuten alsof u op een fiets rijdt. Herhaal voor 3 sets.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button