BorduurwerkBreien en haken

Fantasiegaren En Zijn Soorten

Dus je hebt besloten om het breien onder de knie te krijgen van het sectie verven van garen, en in het tijdschrift het model te vinden dat perfect bij je past. Ze kwamen naar de winkel om draden te kopen, maar tientallen strengen kijken naar je vanuit de schappen, gespikkeld met verschillende kleuren en namen! Hoe kies je de juiste en hoe brei je ervan? Overweeg alle nuances van het werken met sectionaalgaren.

Kenmerken en verschillen van sectiegaren

In het gewone leven wordt elke niet-geverfde draad onverdiend melange genoemd. Melange is in tegenstelling tot de “sectie” in feite een mengsel van eentonig geverfde vezels die variëren in kleur en soms in textuur. Gedeeltelijk gekleurd materiaal produceert zowel een kleurrijk canvas als strepen, die nooit kunnen worden verkregen uit melange, die alleen een bonte kleur aan het product kan geven.

Fantasiegaren En Zijn Soorten

Sectie verven garen krijgt pas kleur na het spinnen. Het kleurenpalet en de lengte van de kleursegmenten variëren naar keuze van de fabrikant. In dit geval moet altijd aan de voorwaarde worden voldaan: zelfs als de verfsecties van de draad verschillende lengtes hebben, moet de afwisseling van kleuren altijd worden herhaald.

Op deze manier verwerkt, geven sectionele verfgarens de vakvrouwen de mogelijkheid om een ​​breed scala aan patronen te krijgen zonder hun toevlucht te nemen tot het veranderen van de bal. Met een korte lengte van secties van de draad tijdens het breien op de stof kunnen bijvoorbeeld geometrische vormen worden gevormd. Lange gekleurde vlekken vormen zich meestal in brede strepen en gedragen zich vrij voorspelbaar.

Breien van sectiegaren

Opgemerkt moet worden dat breien met sectionaalgaren niet eenvoudig is. Als je ermee begint te breien, weet je nooit wat het resultaat zal zijn. Zelfs het patroon van haak- en breipatronen van dezelfde streng ziet er compleet anders uit.

Breien van sectiegaren met breinaalden

De gemakkelijkste optie om te breien van garen van sectiekleuren met breinaalden is om niet na te denken over het patroon, zoals bij het gebruik van gewone gewoon geverfd. In dit geval zal het patroon chaotisch zijn, wat het product een unieke charme zal geven.

Als u een specifiek patroon wilt koppelen, moet u de volgende regels kennen en naleven:

  • Alle ballen moeten in dezelfde volgorde worden gewikkeld, anders moet u tijdens het gebruik het product oplossen
  • Symmetrische delen beginnen altijd vanuit dezelfde sectie, waardoor de mogelijkheid van vervorming van het beeld wordt geëlimineerd.
  • Bekijk de lengte en volgorde van kleurplots om ze op het canvas te kunnen rangschikken in overeenstemming met uw idee. Om dit te doen, meet u de lengte van elk kleursegment en volgt u de volgorde van hun afwisseling
  • Bind verschillende patronen en begin elk met verschillende secties. U zult dus een patroon vinden dat bij uitstek geschikt is voor het product en het risico vermindert van het bloeien van grote delen van het canvas in het geval van een niet passend patroon

Haak sectioneel garen

Als voorbereiding op haken zijn voor doorsneden geverfd garen dezelfde handelingen nodig als voor breien, omdat het onmogelijk is om te raden hoe het patroon zich gedraagt ​​als je naar de streng kijkt.

Nadat u verschillende voorbeelden hebt aangesloten en u de gewenste optie kiest, probeert u uzelf te beschermen tegen de volgende fouten:

  • Als u bij het wisselen van de sleutelhanger het kleurgedeelte van de draad verandert, gaat het patroon fout. Begin met breien met dezelfde kleur, zelfs als je een hele verstandhouding moet doorsnijden
  • Als u een draadgebrek opmerkt: knoop, scheur, langwerpige of verkorte vlek, spaar het defecte rapport niet, begin met het volgende

Als je niet weet hoe je moet beginnen met het breien van sectionaalgaren, is het antwoord er één: begin gewoon en geweldige en unieke producten laten je niet wachten.

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button