ReizenOutdoor reizen

Excursies Die U Met Uw Vrienden Kunt Maken

Vraag je jezelf af of je de rest van je leven wilt doorbrengen met de persoon met wie je momenteel aan het daten bent? Ze zeggen dat reizen een relatie kan maken of breken. Misschien wilt u zien of u nog steeds met uw partner overweg kunt als u op reis gaat – als u een lift krijgt, zult u immers de rest van uw leven met deze persoon op vakantie gaan. Hier zijn enkele ideeën die u in gedachten wilt houden de volgende keer dat u allebei een vakantieperiode indient:

Die budgetreis

Ergens in huwelijksgeloften staat een deel dat zegt: “voor rijker of voor armer”. Hoewel de meeste mensen graag op pad gaan voor hun vakantie, wilt u misschien een reis maken met een strikter budget dan u beiden gewend bent. Vind je partner het goed met het hostel in plaats van de vijfsterrenverbinding? Zal hij of zij in orde zijn bij de straatstalletjes in plaats van dat restaurant met een Michelin-ster? Als je een geweldige reis kunt maken met een krap budget, dan is dat een goed teken voor toekomstige budgettaire zorgen in het huishouden.

Excursies Die U Met Uw Vrienden Kunt Maken

© Dmitry Molchanov / Shutterstock.com

Die reis naar huis

Dit gaat in beide richtingen – kan uw partner goed overweg met uw dierbaren en omgekeerd? Hoewel je niet kunt verwachten dat alles perfect gaat (gekruiste vingers), wil je wel zien wat je familie te zeggen heeft over de persoon met wie je aan het daten bent. Als je dicht bij je familie bent, zullen ze alles van je weten en kunnen ze je een geweldig buitenperspectief geven van je partner en je relatie. Hoewel je hun mening niet als evangeliewaarheid hoeft te beschouwen, zijn ze het toch waard om te horen. Bovendien is er het extra voordeel dat je hem of haar kunt zien op de plek waar je bent opgegroeid!

Excursies Die U Met Uw Vrienden Kunt Maken

© Syda Productions / Shutterstock.com

Reizen met je vrienden

Je vrienden zijn je steungroep en je aanspreekpunt geweest voor advies – ze zullen een geweldige kijk hebben op je relatie en je partner. Een reis met je partner en je vrienden zal je ook laten zien of ze goed met elkaar overweg kunnen. Je hebt een groep vrienden om een ​​reden. Misschien hebben ze dezelfde interesses of dezelfde persoonlijkheden. Als je merkt dat je vrienden niet goed met je partner overweg kunnen, is dat misschien een reden tot bezorgdheid. Bedenk echter dat als ze met elkaar overweg kunnen, jullie allemaal in de toekomst samen kunnen rondhangen!

Excursies Die U Met Uw Vrienden Kunt Maken

© Nopkamon Tanayakorn / Shutterstock.com

Naar je favoriete plekken

Om een ​​langdurig partnerschap te laten werken, hoeft u niet dezelfde persoon te zijn. Tegenstellingen trekken immers aan. Wat je wel nodig hebt, is respect voor elkaars voorkeuren. Door je partner naar je favoriete plek te brengen, zul je zien wat hij of zij ervan vindt. Net als wat eerder werd genoemd, vinden ze het misschien niet zo leuk als jij, maar als je goed voor elkaar bent, zullen ze proberen de aantrekkingskracht van de plaats te zien. Als dat niet het geval is, wil je misschien zeker weten dat je bij iemand bent die dat wel doet.

Excursies Die U Met Uw Vrienden Kunt Maken

© Alex Emanuel Koch / Shutterstock.com

Naar ergens waar je de taal niet spreekt

Een relatie zit boordevol uitdagingen en je zult een manier moeten vinden om ze samen door te komen. Er zijn minder dingen die uitdagender zijn dan met je partner naar een plek te reizen waar jullie allebei niet met de lokale bevolking kunnen communiceren. Het vergt veel teamwerk van jouw kant en veel geduld. Bedenk eens: jij en je partner spreken dezelfde taal, maar je hebt nog steeds miscommunicatie. Wat als je met een lokale persoon spreekt die je niet begrijpt? U kunt zien hoe uw samenwerking standhoudt wanneer u allebei probeert een routebeschrijving naar de bushalte te krijgen of als u uw frustraties niet op elkaar loslaat. Tijdens het proces leer je zelfs samen een nieuwe taal!

Excursies Die U Met Uw Vrienden Kunt Maken

© GaudiLab / Shutterstock.com

Een roadtrip

Als je besluit met iemand te gaan liften, moet je onthouden dat je met deze persoon onder één dak zult wonen. Bootst die opzet na tijdens een roadtrip. Je zit uren achter elkaar in een auto, met alleen elkaar als bedrijf. Kijk hoe uw gesprek verloopt, of als u zich comfortabel genoeg voelt bij elkaars aanwezigheid, is stilte oké. Je kunt elkaar helpen door achter het stuur te draaien om ervoor te zorgen dat de ander voldoende rust krijgt. Speel je muziek een uur en je partner is de volgende. Relaties, zoals roadtrips, gaan allemaal over compromissen.

Excursies Die U Met Uw Vrienden Kunt Maken

© Tatiana Gekman / Shutterstock.com

Een digitale detoxreis

Ja, we leven in een steeds meer onderling verbonden wereld. Soms overschaduwt het zelfs onze behoefte aan menselijke interactie, omdat ze slechts een bericht verwijderd zijn! Waarom zou u niet met uw partner op reis gaan, met één voorwaarde: geen internet, geen telefoons en geen afleiding? De eerste dag is het misschien moeilijk, maar je krijgt het voordeel van interactie zonder dat de gloed van een telefoonscherm op aandacht wacht. Gesprekken duren langer en gaan dieper in op onderwerpen – geweldig om je partner nog beter te leren kennen. Maak een uitzondering voor je digitale camera, want je wilt dat foto’s de geweldige tijd van jullie beiden documenteren.

Excursies Die U Met Uw Vrienden Kunt Maken

© lkoimages / Shutterstock.com

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button