Goede ideeënGezondheid en Fitness

Emotie Jagers en ze Vermijden

Een blik, een belofte en zelfs eenvoudige toespeling, kan voldoende zijn om een ​​ander zelfbeschadigingsproces te initiëren. Alledaags gedrag van emotiejagers kan soms onschadelijk lijken.

Slachtoffers benaderen meestal niemand en ze lijden rustig. Gedurende het emotionele misbruik en psychologische intimidatieproces kan het individu leiden tot de spirituele vernietiging van iemand anders.

Net zoals er roofdieren in de natuur zijn die jagen en andere dieren doden om te eten, kun je soortgelijk gedrag tegenkomen , ook wel emotioneel misbruik genoemd , dat door emotiejagers op de slachtoffers wordt toegepast.

Emotionele en psychologische intimidatie kan in elke omgeving plaatsvinden. Bijvoorbeeld, dergelijke situaties kunnen zich voordoen in een relatie, op het werk, onder familieleden of in vriendengroepen .

Hoe gedragen emotiejagers zich?

Emotiejagers kunnen van elke leeftijd, sociale status, cultuur of geslacht zijn. Ze zien eruit als normale mensen; maar zijn vaak strak, egocentrisch en narcistisch .

Hun doelen zijn gericht op de emotionele, persoonlijke, psychologische en sociale vernietiging van hun slachtoffers , en erger nog, ze staan ​​erom bekend dat ze andere personen ertoe brengen hun leven te beëindigen.

Emotiejagers zijn individuen die zich eigenlijk inferieur voelen, ook al geven ze die indruk niet. Ze laten zich het liefst arrogant en cool zien. Ze zijn vol woede en spijt; ze onthullen dit echter niet. Ze hebben sterke ideologieën.

Emotiejagers moeten worden gerespecteerd, gewenst en hebben ernstige angst over gelijk en sterk zijn. Ze maken zichzelf los van emoties, soms zelfs kleineren ze de emoties van hun slachtoffers.

De emotionele jagers uit de kindertijd slaan mensen door stenen te gooien, wat leidt tot een gevecht ; maar zij zijn het type kinderen dat niet bij het gevecht betrokken is. Ze willen in het middelpunt van de belangstelling staan.

In de adolescentie zijn emotiejagers koud en afstandelijk, hebben ze niet veel sociaal leven, behalve een paar vrienden die ze manipuleren. Op volwassen leeftijd maken mensen zich zorgen over gelijk en recht in de lucht.

Emotiejagers lijken op het eerste gezicht beheerst, sociaal en volledig acceptabel; maar dit gedrag is een complexer en verwarrend masker dat ware bedoelingen en mentale processen verbergt.

Emotie Jagers en ze Vermijden

Wie zijn de slachtoffers van emotiejagers?

Slachtoffers van emotiejagers zijn individuen die kunnen worden gekenmerkt door hun vriendelijkheid, eerlijkheid, openheid, optimisme en spirituele kracht . Omdat de emotiejagers ze niet hebben, hebben ze de functies die ze willen en zijn ze jaloers.

Emotiejagers zullen degenen die schuldig zijn aan al hun problemen in zondebokken veranderen. De emotiejager richt zich op dit soort mensen; dus kan energie en geluk herwinnen. Van emotiejagers wordt gezegd dat ze willen wegtrekken wat ze voor ogen hebben.

Het slachtoffer lijkt misschien verdacht voor andere mensen; omdat wanneer iemand lijdt aan emotioneel misbruik, zijn er mensen die geloven dat het slachtoffer er verantwoordelijk voor is. Mensen denken dat het slachtoffer, bewust of onbewust, moet overwinnen wat hij moet overwinnen.

We horen vaak dat de persoon een slachtoffer wordt genoemd omdat hij zwak is en niet in staat om te vechten; integendeel, dit slachtoffer werd oorspronkelijk gekozen omdat de aanvaller iets meer van hem te halen had.

Aangezien het slachtoffer niet wil denken dat de andere persoon een vernietigende kracht in haar leven is, probeert naïeve en logische verklaringen van buitenaf te vinden. Hij probeert logische verklaringen te vinden om hem te laten zien dat de andere persoon geen emotiejager is.

Het slachtoffer probeert begripvol en vergevingsgezind te zijn; omdat hij de ander leuk vindt of waardeert en zich verplicht voelt hem te helpen omdat hij de enige is die hem kan begrijpen. Hij begint het gevoel te krijgen dat hij een taak moet voltooien.

Terwijl de emotiejager weigert het te veranderen door vast te houden aan zijn eigen emotionele toestand, probeert het slachtoffer voor hem te veranderen , bewust of onbewust, probeert hij zijn indringer te begrijpen en weigert zich af te vragen of de aanvaller verantwoordelijk is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button