DieetGezonde recepten

Eenvoudig en heerlijk dieet salade-recept: hoe maak je Shepherd’s Salad?

Eenvoudig en heerlijk dieet salade-recept: hoe maak je Shepherd's Salad? Calorieën van Shepherd's Salad

We hebben het beroemde herderssalade-recept op een rijtje gezet, dat zowel heerlijk als praktisch is, dat je zonder angst kunt consumeren. De herderssalade, die door het combineren van verschillende groenten een populaire plek in het dieet heeft, bevat ook heel weinig calorieën! Hier is het hartige recept van de herderssalade …

Heerlijke salades met tomaten, paprika’s, komkommers en groen, de gewilde smaak van de avondtafels, zijn favoriet op de dieetlijsten. Salades met veel groenten, die de voorkeur hebben als tussendoortje in dieetlijsten om af te vallen, geven je een verzadigd gevoel vanwege hun rijkdom aan vezels. In het dieetprogramma dat je gaat volgen, om niet teveel te eten, moet je je wenden tot vezelvoedsel dat lange tijd geen honger heeft en zoveel mogelijk aandacht besteden aan een gezond dieet. In die zin zullen salades met veel groenten, die een opslagplaats zijn voor vitamines, zowel helpen bij het dieet als bij de gezondheid. We hebben samengesteld hoeveel calorieën de beroemde herderssalade is, die een alternatief is voor salades die worden aanbevolen voor gezonde voeding en gewichtsverlies, en hoe deze thuis het lekkerst wordt gemaakt. Hoe maak je een aanvullende herdersalade als dieet? Calorieën en voedingswaarden van Shepherd’s Salad …

HOE MAAKT U HERDERSSALADE DIE U IN DIEET KUNT VERBRUIKEN?

GEMAKKELIJK EN HEERLIJK HERDERSSALADE RECEPT:

Eenvoudig en heerlijk dieet salade-recept: hoe maak je Shepherd's Salad?

MATERIALEN:

4 middelgrote tomaten
3 middelgrote groene paprika’s
2 middelgrote komkommers
1 grote ui
1/4 bosje peterselie
5 eetlepels olijfolie
4 eetlepels vers geperst citroensap
1/2 theelepel zout

FABRICATIE:

Hak de sappige middelgrote tomaten die je bij de hand hebt fijn. Snijd de komkommers zonder schil zodat ze passen bij het uiterlijk van de tomaten. Snijd de groene paprika’s, die je doormidden snijdt en maak de zaadjes schoon, in de vorm van een halve maan.

Snijd de ui in kleine stukjes of snijd hem fijn. Meng na het fijnhakken van de peterselie alles behalve de ui in een slakom. Leg dan de gehakte uien, voor de saus van de salade; Meng olijfolie, versgeperst citroensap en zout en besprenkel met een salade.

HERDERSSALADE CALORIE: Er zit 38 kcal in 100 gram herderssalade en 87 kcal in 1 portie (230 g) herdersalade.

4-DAAGSE GROENE SALADE DIEETLIJST

Eenvoudig en heerlijk dieet salade-recept: hoe maak je Shepherd's Salad?

1 DAG

200 gram magere, ongezouten rijst en salade bestaande uit seizoensgroenten zoals tomaten, komkommers, paprika’s enz. Als je de hele dag honger hebt (onbeperkt magere, zoutvrije salade vrij)

2 DAGEN

Groentesalade bestaande uit 200 gram kip en seizoensgroenten zoals tomaat, komkommer, paprika etc. als je de hele dag honger hebt (onbeperkt vetvrij, zoutvrij salade gratis)

3 DAGEN

Groentesalade bestaande uit 200 gram cottage cheese en seizoensgroenten zoals tomaten, komkommers, paprika’s etc. bij honger de hele dag door (onbeperkt vetvrij, zoutvrij salade gratis)

4 DAGEN

Groentesalade bestaande uit 200 gram vetvrije fetakaas en seizoensgroenten zoals tomaten, komkommers, paprika’s etc. bij honger de hele dag door (onbeperkt vetvrij, zoutvrij salade gratis)

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button