DieetEten en DrinkenGezonde recepten

Een Perfect Dieet om Snel Gewicht te Verliezen en uw Gewicht te Behouden

Als u dit dieet volgt, kunt u een halve kilo per week verliezen. In dit tempo verliest u 2 kilo per maand zonder dat u een “wonderdieet” nodig heeft. Veel van de diëten die zijn gelanceerd als “Miracle dieet” zijn al nutteloos. Zodra mensen stoppen met diëten, herwinnen ze hun gewicht.

In dit artikel zullen we het hebben over een gezond dieet dat u kunt volgen om snel gewicht te verliezen.

Dit dieet is geen beperkend dieet, waarin bepaalde voedselgroepen zijn verboden. Tijdens de uitvoering van dit voedingsprogramma krijgt uw lichaam de voedingsstoffen die het nodig heeft en zult u afvallen.

Het doel hier is om de hoeveelheid calorieën die u uit vetten en suikerrijke voedingsmiddelen neemt te verminderen door het type dieet toe te passen dat “hypocalorisch dieet” wordt genoemd .

Welke voedingsmiddelen bevat dit dieet?

Zuivelproducten

Een Perfect Dieet om Snel Gewicht te Verliezen en uw Gewicht te Behouden Laten we zeggen dat zuivelproducten zijn opgenomen in de dieetlijst. Het vetgehalte van zuivelproducten die u zult consumeren, moet laag zijn. Je kunt magere melk of yoghurt eten.

Als u veganistische dranken zoals sojamelk, amandelmelk of rijstmelk wilt proberen, moet u kiezen voor die met een hoog calciumgehalte.

Fruit, groenten en peulvruchten

Een Perfect Dieet om Snel Gewicht te Verliezen en uw Gewicht te Behouden Groenten zijn de volgende. Groentevariëteiten moeten deel uitmaken van elk gezond dieetprogramma. Je kunt verschillende groenten consumeren als voorgerecht voor de lunch en als hoofdmaaltijd voor het diner.U kunt groenten eten zoals sla, tomaat, komkommer, wortel, pompoen en paddestoel. Je kunt er ook voor kiezen om broccoli en bloemkoolgroenten te eten van kruisbloemige groenten.Fruitvariëteiten moeten een onderdeel van uw dieet zijn om snel gewicht te verliezen. We raden je aan om elke dag twee of drie stukjes fruit te eten. Je kunt fruit eten voor je maaltijden bij het ontbijt, de lunch en het avondeten.Ook fruit is een geweldige snackoptie. Je kunt ook fruit eten als je honger hebt tussen de maaltijden.

Er zijn ook graanproducten en peulvruchten. Dergelijk voedsel levert overvloedige energie . Uw bord moet elk type korrel of peulvrucht bevatten. Ze worden geserveerd in de grootte van een vuist.

Als u pasta wilt eten, kies dan volkoren pasta en vermijd geraffineerde producten.

Eiwitten en vetten

Een Perfect Dieet om Snel Gewicht te Verliezen en uw Gewicht te Behouden We moeten eiwitbronnen zoals eieren, vis of vlees niet verwaarlozen. Je moet 3 of 4 eieren per week eten. We raden je aan om vaker wit vlees te eten. Probeer niet meer dan twee keer per week rood vlees te consumeren.

Verhoog uw visconsumptie. Zo zal uw snelheid van het eten van rood vlees automatisch afnemen. Probeer 4 of 5 keer per week vis te eten. Liever witte en vette vis. Het dagelijkse vet dat u verbruikt, mag niet meer zijn dan 2 of 3 eetlepels.

U kunt de olie gebruiken om te koken of als saus te schenken. Vooral het verminderen van vet en rood vlees is de sleutel tot het verminderen van calorie-inname en snel afvallen.

Een ideaal dieet om snel gewicht te verliezen

Een Perfect Dieet om Snel Gewicht te Verliezen en uw Gewicht te Behouden De beste manier om dit voedsel de hele dag te verspreiden, is door een maaltijdplan te maken of vooraf in te stellen wat u eet. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de juiste hoeveelheid van elk voedsel consumeert en de balans van uw voedingsprogramma houdt.

  • Voor het ontbijt kunt u magere melk koffie of een volkorenproduct consumeren. Je kunt ook toast maken met kalkoenvlees. Het is een goede bron van energie en eiwitten om de dag te beginnen.
  • Dan kun je tussen de ochtend en de middag een fruitige snack krijgen. Het kan een paar kiwi, banaan of een sinaasappel zijn. Deze snack houdt je vol tot de lunch.
  • Eet groenten, granen en peulvruchten eerst om 12.00 uur. Soep en gepofte aardappel kunnen een geschikte keuze zijn. Geef de voorkeur aan vetarme eiwitbronnen zoals kip of gegrilde vis. Eindelijk kun je een melkdessert eten zoals magere yoghurt .
  • Je kunt nog steeds een fruitsnack nemen, zoals je ’s ochtends deed tussen de middag en de avond. Zo voldoet u ook aan uw dagelijkse fruitbehoeften. Je kunt een banaan of appel eten.
  • Volg je routine om het middaguur aan het einde van de dag. Maar verklein je porties. Eet een salade met greens of eet een eiwitbron met gegrilde champignons. Je kunt vis eten of zelfs een omelet volstaat.

Schakel de dag uit met een ander zuivelproduct. Een glas warme melk of magere yoghurt is geschikt.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button