Auto's en Motoren

Deze Porsche 911 Turbo is een Klassieker

De prijscrisis van Porsche zet door. De Porsche-koorts houdt aan op de wereldwijde automarkten en maakt de prijzen voor alles wat luchtgekoeld, turbocompressor en driedelig verdomd duur is. Om hier geen waarden te hebben; het is puur opgeblazen verliefdheid.

Deze Porsche 911 Turbo is een Klassieker

Deze Porsche Exclusive 1997 993 Turbo S is geen uitzondering, wacht op $ 795.000. Werkelijk. Ter vergelijking: een standaard 993 Turbo op eBay berekent tussen $ 150.000 en $ 170.000, terwijl een Turbo S tussen $ 350.000 en $ 400.000 ontvangt. Dus wat krijg je met die extra $ 300.000? Koele verf, carrosserie en gele rugleuningen.

Deze Porsche 911 Turbo is een Klassieker

Nee, echt, dat is wat je krijgt voor het extra geld. Oké, afgezien daarvan, het extra geld brengt een 1: 1 kleurencombinatie van kobaltblauw met een interieur in Midnight Blue, een gespecialiseerde aerokit met een voorspoiler in 959-stijl, een vierweguitlaat, een speciale achterspoiler en de meest opvallend geventileerde achterspatborden.

Deze Porsche 911 Turbo is een Klassieker

Mooie kleuren en carrosserie alleen rechtvaardigen niet de prijs. Het helpt echter om te worden gebouwd door Porsche Exclusive en om een ​​van de slechts 182 993 Turbo S-modellen te zijn die in 1997 zijn gebouwd. De 3,6 liter luchtgekoelde Flat-Six ontwikkelt 450 pk en is uitgerust met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Het heeft ook vierwielaandrijving en deze 993 wordt volledig gedocumenteerd met een verhaal van één eigenaar.

Hij heeft ook slechts 17.917 mijl op de teller. De verkoper brengt het grootste deel van zijn leven door in Seattle en verzekert dat de vorige eigenaar “geavanceerd” is

Deze Porsche 911 Turbo is een Klassieker
bewaarde deze schoonheid en heeft alle originele documentatie aanwezig, inclusief raamstickers. Dus is het deze zeer substantiële prijs waard? Misschien is het voor jou. Als je geld hebt om te verbranden, ga dan naar Park Place Ltd. en controleer deze slechte jongen. Misschien groeit er in alle regen in Seattle geld aan bomen.

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button