Gezondheid en Fitness

Degenen die extreem worden getroffen door hitte, pas op!

Degenen die extreem worden getroffen door hitte, pas op! Wat is hete intolerantie? Symptomen van hete intolerantie

Hete intolerantie, die wordt gezien bij mensen die het zelfs bij koud weer warm hebben, nodigt uit tot ernstige ziekten. Mensen met deze aandoening ervaren enkele gezondheidscomplicaties bij hitte. Dit kan leiden tot meer verschrikkelijke dimensies, vooral voor mensen met een andere onderliggende ziekte. Deskundigen bevelen een behandeling zo snel mogelijk aan. Dus wat is hete intolerantie?

Stijgende temperaturen en vochtigheid of droge hitte in sommige gebieden kan enige disfunctie in het menselijk lichaam veroorzaken. Het immuunsysteem houdt de lichaamstemperatuur op peil zodat het lichaam dezelfde druk heeft als de buitenwereld. Het immuunsysteem, dat aanvullende supplementen nodig heeft, voorkomt zo dat de werking van de organen wordt aangetast door weersveranderingen. Maar niet ieders immuunsysteem werkt hetzelfde. Omgevingsomstandigheden hebben invloed op voeding en beweging, het immuunsysteem is bij sommigen vrij laag. Dit legt de basis voor ziekten. Als gevolg hiervan wordt ook Hot Intolerance gezien. Sommige mensen zijn daarom gevoelig voor weersveranderingen. Hij ervaart echter enig ongemak. Het is een ongemak dat wordt ervaren door mensen die het zelfs bij koud weer warm krijgen, zoals hete intolerantie, en die ernstigere gezondheidsproblemen hebben bij warm weer. Hitte-intolerantie die ontstaat door de toename van de reactie van het lichaam op hitte, moet tijdig worden behandeld. Deskundigen herinneren eraan dat mensen met deze ziekte enkele onderliggende ziekten veroorzaken.

Degenen die extreem worden getroffen door hitte, pas op!

WAT VEROORZAAKT HETE (HITTE) INTOLERANTIE?

– Psychische stoornissen zijn een van de meest voorkomende oorzaken van warmte-interolans. De plotselinge verandering in stemming heeft een negatieve invloed op het zenuwstelsel van de persoon. Dit kan leiden tot een verzwakking van de immuniteit. Alle complicaties komen op een rij. Het is een van de oorzaken van een onbalans in de bloedcirculatie.

Bijwerkingen van sommige geneesmiddelen die bij chronische ziekten worden gebruikt, kunnen ook warmte-intolerantie veroorzaken. Overmatig zweten ontwikkelt zich echter ook.

Afhankelijk van de leeftijdsgroep kan ook warmte-intolerantie optreden. Het wordt gezien bij kinderen van 4-5 jaar vanwege hormonen die onregelmatig werken omdat ze zich in de ontwikkelingsfase bevinden. Mensen ouder dan 60 jaar kunnen deze situatie ook ervaren.

– Bij neurologische aandoeningen maakt het het lichaam gevoelig voor warmte. Vooral ziekten als dwarslaesie of MS bereiden hiervoor de grond voor.

Hormoonstoornissen veroorzaken ook hittestoring.

Degenen die extreem worden getroffen door hitte, pas op!

SYMPTOMEN VAN HETE INTOLERANTIE

Plotseling opwarmen, zelfs bij koud weer

Ruiken en zweten van over het hele lichaam

Hangt af van een lage lichaamsweerstand

Misselijkheid, plotselinge duizeligheid;

Snel veranderende stemming

Degenen die extreem worden getroffen door hitte, pas op!

WAT IS GOED VOOR HETE INTOLERANTIE?

Het is handig om een ​​specialist te raadplegen voor mensen met chronische ziekten of mensen die overmatig zweten. Omdat het zich ontwikkelt als gevolg van een onderliggende ziekte, is een bloedtest vereist. Afgezien daarvan moet worden vermeden om naar buiten te gaan als het erg warm weer is. In de zomer moet gemiddeld 3 liter water worden verbruikt. Regelmatig zwemmen vermindert het risico op ongemak. In de zomermaanden is het handig om weg te blijven van calorierijk en vet voedsel.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button