Gezondheid en Fitness

De waarheid van kefir die de immuniteit versterkt in 7 vragen!

We onderzochten degenen die nieuwsgierig waren naar kefir, een van de aanvullende voedingsmiddelen die onmisbaar zijn voor ons immuunsysteem. Een verklaring kwam van experts over de juiste consumptie van kefir, een krachtige bron van probiotica. Hier is de waarheid van kefir die de immuniteit versterkt in 7 vragen!

Nu het coronavirus in ons leven kwam, vestigden experts de aandacht op de weerstand van het immuunsysteem. Kefir, dat vanuit de Kaukasus over de hele wereld wordt verspreid, is een van de supplementen die voor de gezondheid van het lichaam moeten worden geconsumeerd. Productieafdeling van Ak Gıda Voedselingenieur Ekin Oruçoğlu benadrukte dat het een van de onmisbare voedingsmiddelen is voor de gezondheid. Tegelijkertijd legde Oruçoğlu de vragen over kefir uit in 7 vragen:

WAT IS KEFIR?

Honderden jaren oud, kefir is een zuivelproduct afkomstig uit de Noord-Kaukasus. Een probiotische drank gemaakt door melk te fermenteren met behulp van kefirkorrels of kefir-cultuur. Een studie uitgevoerd door experts van de Federale Universiteit van Rio de Janeiro heeft bewezen dat kefir een wonderbaarlijk product is dat veel gezondheidsbevorderende micro-organismen bevat die ons “darmecosysteem” helpen in evenwicht te brengen. Volgens de resultaten van het onderzoek helpt kefir niet alleen het spijsverteringsstelsel te reguleren, maar heeft het ook effecten op het balanceren van hoge bloeddruk, het verminderen van allergische reacties en het verlagen van het risico op kanker.

De waarheid van kefir die de immuniteit versterkt in 7 vragen!

WAT IS BINNEN KEFIR?

Kefir bevat kefir-cultuur, kefir-gist en probiotische micro-organismen.

VERSTERKT HET DE IMMUNITEIT ECHT?

Kefir, een voedzame drank dankzij zijn rijkdom aan eiwitten, calcium, vitamines en mineralen, is ook zeer gunstig voor het immuunsysteem. Een onderzoek dat gezamenlijk is uitgevoerd door wetenschappers uit Argentinië en Frankrijk; Het is gebleken dat nuttige micro-organismen die van nature in kefir voorkomen tijdens het fermentatieproces het immuunsysteem activeren en helpen bij het voorkomen van veel ziekten, van reumatoïde artritis tot sommige soorten kanker.

Wat is het effect op het spijsverteringsstelsel?

Probiotica in kefir helpen bij het reguleren van het spijsverteringsstelsel. Daarnaast worden klinische onderzoeken uitgevoerd; Het laat zien dat kefir de stoelgang verhoogt en daardoor helpt bij het oplossen van constipatie.

De waarheid van kefir die de immuniteit versterkt in 7 vragen!

WIE KAN HOEVEEL KEFIR GEBRUIKEN?

Vanwege de hoge voedingswaarde en gezondheidsvoordelen wordt kinderen, zwangere vrouwen, patiënten, mensen die ondersteunende behandeling nodig hebben en ouderen aangeraden om kefir in hun dagelijkse voeding te consumeren. Hoewel er veel onderzoeken zijn die de voordelen van kefir voor kinderen aantonen, wordt het aanbevolen om voor kinderen jonger dan 3 jaar eerst een arts te raadplegen. Kefir; Dankzij de hoge hoeveelheid eiwitten, vitamines en mineralen die het bevat, is door onderzoek bewezen dat het een gunstige ondersteuning kan zijn voor atleten. Kefir valt op door zijn rol als aanvulling op mineraaltekorten die gezondheidsproblemen veroorzaken die atleten van tijd tot tijd kunnen ervaren, zoals een verzwakking van de immuniteit en spierkrampen.

HOEVEEL KEFIR MOET PER DAG WORDEN VERBRUIKT?

Kefir is een voedingsmiddel dat met zijn gunstige eigenschappen in de dagelijkse voedingsroutine moet worden opgenomen. Hoewel de dagelijkse consumptie varieert naargelang de behoeften van de mensen, kan het als 1-2 porties aan het dieet worden toegevoegd (1 portie = 250 ml).

WANNEER MOET KEFIR WORDEN VERBRUIKT?

Een van de beste eigenschappen van kefir is dat het een drank is die gemakkelijk op een lege of volle maag kan worden gedronken, op elk moment van de dag. Dankzij de hoge voedingswaarde kan kefir ook overdag de voorkeur hebben als tussendoortje. Kefir moet in de koelkast worden bewaard bij + 4 ° C en moet binnen 3 dagen na opening worden geconsumeerd.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button