Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
De Relatie Tussen Kapsel en Kwaliteit | Plezier.net
Goede ideeën

De Relatie Tussen Kapsel en Kwaliteit

Je haar kan worden verzwakt door kleurstof, stijltang, föhn of shampoos van slechte kwaliteit. In dit artikel zullen we het hebben over de relatie tussen kapsel en kwaliteit.

De relatie tussen kapsel en kwaliteit

Vrouwen kunnen veel dingen doen om hun haar er mooier uit te laten zien, zonder zich lang zorgen te maken over hun schade aan de haarvezels. In zekere zin kunnen ze elke dag iets opofferen om er mooi uit te zien. De reden dat je haar er zwak, dof of beschadigd uitziet, kan echter komen door de manier waarop je je haar elke dag geeft en wat je gebruikt om het die vorm te geven.

De Relatie Tussen Kapsel en Kwaliteit

Dermatologen hebben enkele suggesties die ervoor zorgen dat je haar er gezonder uitziet, evenals:

 • Het is belangrijk om je haar te kammen, maar kam je haar niet te veel omdat dit ervoor zorgt dat de uiteinden van het haar breken . Het is voldoende om een of twee keer per dag te scannen. Wanneer je haar droog is, breekt het veel minder.
 • Om te voorkomen dat je haar breekt, droog je het af met een handdoek na het bad of laat je het vanzelf drogen. Je haar wordt zwakker als het nat is, dus je moet wachten tot het is opgedroogd. Als je haar golvend is, moet je in plaats daarvan profiteren van de vochtigheid van je haar en het vormgeven voordat het droogt.
 • Gebruik geen föhn en droog uw haar niet volledig. Laat je haar een beetje vochtig en laat het vanzelf drogen.
 • Wat betreft stijltangen, gebruik het bij lage temperatuur of gemiddelde temperatuur en gebruik niet elke dag stijltangen. Gebruik het alleen wanneer nodig, bijvoorbeeld wanneer u naar een feestje gaat of in het weekend. Als u een krultang gebruikt, laat uw haar dan niet langer dan 2 seconden in de krultang gewikkeld. Vergeet niet dat hitte je haar beschadigt.
 • Als u ook het gebruik van haarspray en gelei vermindert zou dat goed voor u zijn, omdat deze producten er ook voor zorgen dat het haar na verloop van tijd breekt en verzwakt.

De Relatie Tussen Kapsel en Kwaliteit

 • Houd je haar niet de hele dag in de vorm van vlechten of paardenstaarten en probeer de hele dag geen haarstukjes te dragen. Hierdoor wordt je haar stijf en dof. Het kan zelfs haaruitval in de toekomst veroorzaken.
 • Je haar, raadpleeg in ieder geval een dermatoloog over de gezondheid van je hoofdhuid, niet de kapper. Ga naar een kapper om je kapsel te veranderen, maar let op de producten die ze gebruiken.

Zoals je kunt zien, is er een nauwe relatie tussen het kapsel en de kwaliteit ervan. Volg deze tips om haar van betere kwaliteit te krijgen!

De relatie tussen kapsels en persoonlijkheden

Make-up, kleding en haar vertellen veel over een vrouw. Afhankelijk van de situatie of je stemming heb je je “uiterlijk” minstens een paar keer in je leven veranderd. Zoveel mensen zeggen dat het eerste wat vrouwen tegenkomen met een onverwachte verandering is naar een kapper te gaan en hun kapsels te veranderen of hun haar te verven.

Er zijn veel geruchten over kapsels. De meest voorkomende hiervan zijn;

 • Het is dat vrouwen die hun haar open laten, meer gepassioneerd en romantisch zijn, meer klassiek, afstandelijk, volwassen en kalm.
 • Anderen zeggen dat vrouwen met schouderlengte of iets langer haar slim en vriendelijk zijn.
 • Ten slotte zijn vrouwen met kort haar over het algemeen atletisch en extravert, die graag meer risico’s nemen en veel zelfvertrouwen hebben.

De Relatie Tussen Kapsel en Kwaliteit

Een licht golvend haar ziet er vriendelijk en vriendelijk uit wanneer het na het drogen iets wordt gekamd; Als je haar steil is, zul je ernstiger en afstandelijker worden gezien . Een vrouw die haar haar niet heeft gevormd of alleen met haar vingers heeft gekamd, heeft een sterke en opgewekte, arrogante lucht.

Natuurlijk zijn dit slechts generalisaties, maar van vrouwen met krullend haar wordt gezegd dat ze ambitieus en inconsistent zijn. Vrouwen met steil haar zijn timide en gevoeliger. Dik, volumineus haar toont een energieke persoonlijkheid en deze vrouwen hebben de mogelijkheid om goede beslissingen te nemen.

Tips voor haarverzorging

Ongeacht welk model of welke snit u gebruikt om er mooi uit te zien, moet u elke dag voor uw haar zorgen. Zoals hierboven vermeld, is het kapsel nauw verbonden met zijn kwaliteit. Hier zijn enkele suggesties voor de gezondheid van je haar:

 • Was minstens twee keer per week. Kies waar mogelijk natuurlijke shampoos die u zelfs elke dag kunt gebruiken. In de zomer, na een dag doorgebracht in het zwembad of op het strand, moet u uw haar wassen om zout of chloor te verwijderen.

De Relatie Tussen Kapsel en Kwaliteit

 • Bevochtig je haar grondig voordat je shampoo aanbrengt. Spoel de shampoo met warm water en spoel ten slotte met koud water. Dit verbetert de bloedcirculatie in je hoofdhuid, versterkt je haar en versnelt de groei ervan .
 • Kam je haar met een natuurlijke borstel. Kam je haar niet als het nat is en oefen geen overmatige kracht uit tijdens het kammen; dit verzwakt je haar.
 • Oefening om de bloedstroom in je hoofdhuid te versnellen, zoals een handstand gedurende 3 minuten (of hoe lang je het volhoudt zonder je slecht te voelen). Je kunt ook je hoofdhuid masseren met een beetje olijfolie. Voer zachte, cirkelvormige bewegingen uit terwijl u uw haar wast.

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button