ReizenStrand reizen

De mooiste stranden van Noord-Cyprus

Zuid Cyprus is een land geworden dat mensen aantrekt met zijn lange en diepgewortelde geschiedenis die teruggaat tot de oudheid, prachtige toeristische attracties, opvallende architectuur en vele andere kenmerken. Als we het over Noord-Cyprus hebben, is het natuurlijk onmogelijk om de beroemde strandgebieden van Cyprus niet te noemen. noorden Cyprus strand Het is een van de beste vakantiemogelijkheden op Cyprus met zijn beroemde schone en blauwe zee, kilometers warme en steenvrije zandstranden en het gemak van vervoer waar je ook woont op het eiland. Noord-Cyprus is een zeer geprefereerde plek omdat het zulke prachtige stranden heeft voor vakanties, en in dit artikel wij Cyprus vakanties Voor degenen die willen doen, zullen we de mooiste stranden en kusten van Noord-Cyprus bekijken.

De mooiste stranden van Noord-Cyprus

Glapsides Beach

Glapsides Beach, gelegen in Famagusta, een van de beroemde kuststeden van Cyprus, is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Cyprus met zijn glasheldere zandgrond en ondiepe zee. De oorspronkelijke naam “club kanten” werd gegeven door de Britten, en in de loop der jaren werd het Glapsides bij de lokale bevolking. Glapsides strand, al jaren in het noorden Cyprus vakanties is een sterk geprefereerde optie onder opties. Het strand van Glapsides is heel gemakkelijk te bereiken. Het is mogelijk om in 1 uur met de auto van de hoofdstad Nicosia naar het strandpunt Glapsides Cyprus te reizen.

Stranden van Altinkum

Cyprus Altinkum, ook wel bekend als Golden Beach, dat zijn naam dankt aan het gouden zand, ligt kilometers ver aan het uiteinde van Noord-Cyprus. Altınkum-stranden, gelegen in Kabraz als locatie, hebben legendes gehost met hun contrasterende blauwe, koude en zoute zee, warm en zacht zand. Volgens de Griekse mythologie werd Venus (Aphrodite), de godin van liefde en schoonheid, geboren op dit strand van Cyprus, dat verweven is met de natuur. Hoewel het een van de drukste stranden en zandstranden van Cyprus is, is het vrij breed en ruim. Altinkum strand, Noord Cyprus vakanties Het is een van de geschikte punten voor.

Yesilirmak Beach

Yeilırmak is een dorp in het Dillirga-district van Nicosia, in het westen van Noord-Cyprus. De hele strandbevolking van Cyprus, voorheen Limnitis Beach, is Turks-Cyprioten. Het kwam in het Guinness Book of Records nadat het de grootste wijnstok van het eiland Cyprus had gehuisvest. Vervoer vanuit Nicosia wordt berekend als 1 uur en 30 minuten met landvoertuigen. Yesilırmak beach, het andere noorden op onze lijst Cyprus strand Het is rustig en vredig Cyprus vakanties Het is een ideale baai voor wie het wil doorbrengen.

De mooiste stranden van Noord-Cyprus

Strand van Alagadi

Alagadi Beach, ook wel bekend als Alagadi Turtle Beach (Alagadi Turtle Beach), wordt door zowel Cyprioten als buitenlandse toeristen gezien als een van de mooiste stranden en zandstranden van Noord-Cyprus met zijn zandstrand zover het oog reikt en zijn kristalheldere blauwe zee. Alagadi Turtle Beach, dat ongeveer vijftien kilometer ten oosten van Kyrenia ligt, is de thuisbasis van veel caretta caretta-schildpadden en hun eieren, en het gebruik van ligbedden en parasols is verboden. Watersporten en andere vakantie-activiteiten op Cyprus zijn verboden op het strand om de eieren van caretta caretta-schildpadden en schildpadden te beschermen en het strand is om 20.00 uur gesloten.

Stranden van Lapta

Lapta is een vakantieoord in Cyprus, gelegen in de regio Kyrenia van het eiland. Voor vakanties in Cyprus zijn er elke maand toeristische activiteiten in Lapta, duiken, wandeltochten, sightseeingtours te paard enz. activiteiten worden uitgevoerd. De stranden van Lapta, de winden die naar de kust waaien, de zee die wappert met de winden die uit het noorden waaien met de tonen van groen en blauw, en het gouden steenachtige zand dat de hitte van de zon ophoopt, is een zeer geprefereerd noorden. Cyprus strand staat bekend als. In vergelijking met andere stranden op onze lijst, ligt het dichter bij het centrum en kan het er drukker zijn.

Cyprus is een zeer geschikte plaats voor zowel investeringen als vakantie. Het zou geen leugen zijn als we zeggen dat de meest geschikte investeringen via TRNC-vastgoedadvertenties zijn. Als u van plan bent te investeren, kunt u tijdens uw vakantie het meest geschikte huis in Cyprus te koop vinden door contact op te nemen met Goldmark. We wensen je een fijne dag.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button