Beste Keuzes

De meest veilige VPN 2021

Als het gaat om de beste VPN-services, kan er wat verwarring ontstaan ​​over privacy en beveiliging. Hier gaan we kijken wat de meest veilige VPN maakt, en uitleggen wat dat eigenlijk voor jou, de gebruiker, betekent.

Privacy is de handeling waarbij je jezelf houdt wat je doet. Dat omvat zaken als websites of sociale media-apps die u volgen en uw gegevens verzamelen. Als u privé probeert te blijven, probeert u in wezen het ‘legitieme’ gebruik van uw gegevens te beperken – marketing, reclame, consumentenonderzoek en dergelijke.

Beveiliging daarentegen is het proces waarbij u en uw gegevens worden beschermd tegen kwaadwillende bedreigingen. Dat betekent dat u uw gegevens uit handen houdt van cybercriminelen die zouden kunnen proberen uw internetverkeer te onderscheppen of identificerende informatie te stelen – een nogal sinister vooruitzicht.

Een veilige VPN is waarschijnlijk ook erg privé, maar het tegenovergestelde is misschien niet waar – dus hoe weet je dat?

Wat maakt de meest veilige VPN?

Eerst en vooral moet u ervoor zorgen dat uw VPN een kwalitatief hoogstaand beleid voor niet-loggen heeft. Een kernprincipe van zowel privé- als veilige VPN’s: als de provider geen logboeken bijhoudt van u of uw activiteit, kunt u zich veilig voelen in de wetenschap dat uw informatie in welke omstandigheid dan ook – datalek, overheidsonderzoek, serverhack – veilig is, omdat het werd in de eerste plaats nooit opgenomen.

Vervolgens wilt u zien welke protocol- en coderingsopties u tot uw beschikking heeft. Alle beste services gebruiken minimaal AES-256-codering en OpenVPN TCP-ondersteuning moet prioriteit krijgen voor beveiliging (UDP is handig voor maximale snelheden). WireGuard is nieuw, snel en wordt over het algemeen als veilig beschouwd, en sommige VPN’s, zoals onze topkeuze ExpressVPN, hebben hun eigen protocollen ontwikkeld. Deze zijn meestal ook snel en effectief, maar velen staan ​​achter OpenVPN vanwege de bewezen betrouwbaarheid.

Perfect Forward Secrecy is een geweldige toevoeging – door uw sleutel bij elke login en ten minste elk uur daarna te wijzigen, zelfs als een sessie gecompromitteerd is, zal de sleutel zeer snel veranderen en bent u weer beschermd. Een kill-schakelaar is ook essentieel.

ExpressVPN voldoet aan al deze criteria en meer, en het is degene die we gebruiken om onze eigen gegevens te beschermen. Er zijn echter een aantal andere gerenommeerde providers, en hieronder hebben we onze top vijf waaruit u kunt kiezen.

De meest veilige VPN 2021

1. ExpressVPN – de meest veilige VPN van vandaag
Het verbaast ons niet dat ExpressVPN in onze tests de meest veilige VPN bleek te zijn, maar het feit dat het ondoordringbare codering en een geverifieerde status zonder logboekregistratie combineert met zo’n grote bruikbaarheid, is de kers op de taart. Bovendien kun je nu krijgen drie maanden gratis bij een abonnement van 12 maanden
De meest veilige VPN 2021

3. VyprVPN – kleiner netwerk, maar zeer veilig
Misschien een beetje een jokerteken, VyprVPN is een zeer capabele service die beveiliging als kern heeft. Met een gecontroleerd niet-logboekregistratiebeleid, uitstekende codering en geweldige prestaties in landen als China en Iran, is het een zeer haalbaar alternatief op slechts $ 1,66 per maand.

De meest veilige VPN’s van dit momentDe meest veilige VPN 2021

(Afbeelding tegoed: ExpressVPN)

1. ExpressVPN

De meest veilige VPN op de markt

Geverifieerde nulregistratie: Ja | Eigen DNS-servers: Ja | Geldteruggarantie: 30 dagen | Protocollen: OpenVPN TCP & UDP, L2TP / IPsec, IKEv2, PPTP, LightWay | Gelijktijdige verbindingen: 5

Versleuteling van militaire kwaliteit

Perfect voorwaarts geheim

Geverifieerde no-logging

TrustedServer-technologie

Een beetje duur, maar absoluut de moeite waard

Als u op zoek bent naar de meest veilige VPN om uw gegevens en browsegedrag te beschermen, dan zou ExpressVPN bovenaan uw lijst moeten staan.

Ten eerste heeft ExpressVPN een onafhankelijke beveiligingsaudit ondergaan die zijn claims zonder logboekregistratie heeft bewezen. En, misschien nog indrukwekkender, heeft dit in de praktijk stand gehouden – in 2017 werd een Turkse ExpressVPN-server in beslag genomen door de autoriteiten, maar er werden geen gegevens op de server opgeslagen of door ExpressVPN zelf overgedragen. Dat noemen we een goede staat van dienst.

TrustedServer is een andere uitstekende toevoeging aan het arsenaal aan beveiligingsfuncties van Express. In wezen betekent dit dat alle servers van ExpressVPN op RAM draaien, niet op traditionele harde schijven. Alle gegevens worden bij elke herstart gewist en informatie kan niet standaard worden opgeslagen. Servers die op harde schijven worden uitgevoerd, kunnen moeilijk volledig te wissen zijn en vormen een beveiligingsrisico.

Het beste aan ExpressVPN is echter het feit dat, hoewel het geavanceerde beveiligingsfuncties bevat, het voor de gebruiker net zo eenvoudig is als het selecteren van een server en op ‘verbinden’ tikken. Hoewel je achter de schermen heel veel opties kunt wijzigen, kun je ook gewoon gaan met de aanbevolen instellingen en je veilig voelen.

Als totaalpakket is ExpressVPN zowel de gemakkelijkste als de meest effectieve manier om uzelf online veilig te houden. Het is perfect voor zowel nieuwkomers als experts, en daarom is het onze eerste keus voor de meest veilige VPN.

De meest veilige VPN 2021

Krijg drie maanden gratis van de meest veilige VPN
ExpressVPN is de meest veilige VPN op de markt dankzij een schat aan diepgaande functies, geweldige configuratie en gebruiksgemak. Nu kunnen lezers van Tom’s Guide drie maanden gratis gebruik maken van ExpressVPN – dat is 15 maanden voor de prijs van 12.De meest veilige VPN 2021

(Afbeelding tegoed: NordVPN)

2. NordVPN

Ongelooflijke codering en bruikbaarheid

Geverifieerde nulregistratie: Ja | Eigen DNS-servers: Ja | Geldteruggarantie: 30 dagen | Protocollen: OpenVPN TCP & UDP, IKEv2, SSTP, NordLynx (WireGuard) | Gelijktijdige verbindingen: 6

Makkelijk te gebruiken

Dodemansknop

Twee keer gecontroleerd in twee jaar

Ongelooflijke snelheden op NordLynx

We herinneren ons nog die hack …

Bekend als een naam om te vertrouwen in de wereld van webbeveiliging, NordVPN is een uitstekende keuze als u uw gegevens privé en veilig wilt houden. Als je de gemiddelde internetgebruiker zou vragen om een ​​VPN te noemen, zou het waarschijnlijk Nord zijn.

En met een grote naam komt vaak bekendheid, dus we zullen de olifant in de kamer aanspreken – de serverhack van 2018 en de reactie van Nord erop. Helemaal geen goede situatie om in te zitten (een cyberbeveiligingsbedrijf dat zelf wordt gehackt), de eerste reactie van Nord was enigszins traag. Twee jaar later heeft het bedrijf echter twee onafhankelijke audits uitgevoerd, die aantonen dat de privacy van zijn servers solide is en dat de beweringen dat de logboekregistratie waar is, waar zijn.

We laten je beslissen of je het verleden tegen Nord wilt houden, maar we denken dat de provider substantiële stappen heeft ondernomen om een ​​slechte situatie recht te zetten.

Qua specificaties levert NordVPN uitstekende codering en is het een van de snelste VPN’s die we nog steeds zouden vertrouwen om zelfs de meest gevoelige informatie veilig te houden. Je hebt ook een kill-schakelaar om je te beschermen als je verbinding uitvalt, en interessante functies, waaronder dubbele VPN en Onion over VPN, dat gebruikmaakt van het Tor Onion-netwerk.

Over het algemeen is NordVPN een serieus veilige VPN-provider en we zijn redelijk tevreden dat er stappen zijn ondernomen om de fouten te herstellen. Als volledig pakket is het echter niet zo goed als ExpressVPN – daarom staat het op # 2 op deze lijst.

  • Bekijk welke zakelijke VPN u bij uw bedrijf moet vertrouwen
  • Onzin voor streaming, maar daar zijn fatsoenlijke gratis VPN-services die er zijn
  • Pc-gebruikers moeten een Windows VPN krijgen en Apple-gebruikers hebben een Mac VPN nodig

De meest veilige VPN 2021

(Afbeelding tegoed: VyprVPN)

3. VyprVPN

Kleine niet-logging-mededinger maakt indruk

Geverifieerde nulregistratie: Ja | Eigen DNS-servers: Ja | Geldteruggarantie: 30 dagen | Protocollen: OpenVPN TCP & UDP, L2TP / IPsec, L2TP / IKEv2, PPTP, WireGuard, Chameleon | Gelijktijdige verbindingen: 5

Geen logboeken + DNS zonder kennis

Enorme apparaatondersteuning inc. routers

Het Chameleon-protocol vermijdt VPN-blokkades

Niet een enorm aantal servers

VyprVPN is een geweldige jokertekenkeuze als u op zoek bent naar een veilige VPN met indrukwekkende inloggegevens. Hoewel het niet de netwerkgrootte heeft van grotere rivalen, zijn de meer dan 700 servers meer dan genoeg om mee om te gaan – plus het Chameleon-protocol helpt VPN-blokkades in China te omzeilen en heeft zonder problemen toegang tot Netflix en andere streamingdiensten .

Als je echt veilig wilt worden, wil je misschien een router-VPN opzetten, en alleen VyprVPN en ExpressVPN bieden speciale apps om dit te doen. Dat betekent dat je niet vergeet je VPN in te schakelen, en zelfs je Alexa en Ring-deurbel zullen er baat bij hebben.

Net als de vorige twee, is Vypr onafhankelijk gecontroleerd als geen logboekregistratie, hoewel het een tijdje geleden is en we zouden graag nog een audit zien om die beweringen actueel te houden.

Verbindingssnelheden zijn een beetje lager in vergelijking met de allerhoogste, maar alleen degenen met zeer snelle basisverbindingen zullen het merken – en voor de prijs denken we dat nogal wat mensen de klap zouden nemen om geld te besparen. Over het algemeen is VyprVPN een zeer veilige VPN die zeker de moeite van het bekijken waard is, en eventuele tekortkomingen worden gecompenseerd door de spotprijs en uitstekende toewijding aan gebruikersbeveiliging.

De meest veilige VPN 2021

(Afbeelding tegoed: Surfshark)

4. Surfshark

Goedkoop, effectief en veilig

Geverifieerde nulregistratie: Nee | Eigen DNS-servers: Nee | Geldteruggarantie: 30 dagen | Protocollen: OpenVPN TCP & UDP, IKEv2, Shadowsocks | Gelijktijdige verbindingen: Onbeperkt

Uitstekende waarde

Geweldige codering + selectie van protocollen

Dodemansknop

Dubbele hop

Niet volledig gecontroleerd

Als hoofdbestanddeel van veel van onze best-of-gidsen, biedt Surfshark een van de meest betaalbare maar veilige VPN’s. Met slechts $ 2,49 per maand is het een ongelooflijke waarde, maar laat je niet voor de gek houden door te denken dat het een tweederangs knock-off is – Surfshark is de real deal.

Surfshark biedt een paar functies die je niet vaak samen ziet, vooral voor deze prijs. Dat omvat Double Hop (met behulp van twee afzonderlijke servers om uw verkeer verder te verdoezelen), de eigen zero-knowledge DNS-servers van het bedrijf, volledige 24/7 ondersteuning, split-tunneling en advertentieblokkering om er maar een paar te noemen.

Hoewel Surfshark een soort audit heeft uitgevoerd, heeft het onderzoek alleen rekening gehouden met de browserextensies – en dat was ook bijna twee jaar geleden. We zouden heel graag binnenkort een volledige audit zien. Voor de prijs kunnen we Surfshark echter echt niet te veel verwijten, en als je op zoek bent naar een goedkope VPN om je te beveiligen, is dit een geweldige optie.

De meest veilige VPN 2021

(Afbeelding tegoed: CyberGhost)

5. CyberGhost

Streaming-specialist is ook veilig

Geverifieerde nulregistratie: Nee | Eigen DNS-servers: Ja | Geldteruggarantie: 45 dagen | Protocollen: OpenVPN TCP en UDP, L2TP / IPsec, PPTP | Gelijktijdige verbindingen: 7

Groot aantal servers

Ogenschijnlijk duidelijk privacybeleid

Openbaar transparantieverslag

Niet gecontroleerd

Mobiele apps zijn zwak

Hoewel CyberGhost een uitstekende keuze is als Netflix VPN, moet je niet denken dat het allemaal leuk is en games spelen met de Roemeense provider – het is een geweldige optie als je je gegevens ook uit de vuile handen van cybercriminelen wilt houden.

Uniek is dat CyberGhost een driemaandelijks transparantierapport publiceert waarin wordt beschreven hoeveel verzoeken het ontvangt van de DMCA en wetshandhaving. Dankzij de basis in Boekarest hoeft het echter geen logboeken te verzamelen. Dat is niet per se iets speciaals – de vier vorige VPN’s registreren ook niet en zijn gevestigd op gunstige locaties – maar het rapport is interessant om te zien.

Een van de handigste functies van CyberGhost is het paneel Slimme regels. U kunt de app configureren om automatisch te starten bij het openen van bepaalde programma’s, bij het opstarten, voor bepaalde sites en nog veel meer. Dit is geweldig als u op zoek bent naar een torrenting VPN, en betekent dat u niet hoeft te onthouden om het elke keer in te schakelen.

De mobiele apps van CyberGhost zijn echter zwak en missen veel functionaliteit in vergelijking met veel van de beste mobiele VPN-providers. Bovendien, omdat we geen onafhankelijke audit hebben ondergaan, kunnen we de nulregistratiestatus niet garanderen – zelfs als er geen duidelijke reden is om eraan te twijfelen.

Veelgestelde vragen over beveiligde VPN

Wat is de meest veilige VPN?

We beoordelen ExpressVPN als de meest veilige VPN op de markt, dankzij de uitstekende codering, brede protocolondersteuning, handige extra functies en algehele betrouwbaarheid en gebruiksgemak.NordVPN is een goede tweede, met handige apps en uitstekende prestaties, en VyprVPN is ook het bekijken waard als u een gecontroleerde, niet-logboekregistratie VPN wilt voor een lage prijs.

Waarom heb ik een veilige VPN nodig?

Een veilige VPN is de eerste stap om uzelf te beschermen tegen cyberaanvallen, waaronder DDOS en Man in the Middle. Door al uw verkeer te versleutelen, zelfs als een crimineel uw verkeer in handen krijgt, kunnen ze er geen informatie uithalen.Zelfs als u denkt dat u hier geen risico op loopt, kunt u door het gebruik van een VPN permanente gemoedsrust hebben dat u, waar u ook bent – en met welke netwerken u verbinding maakt – volledig privé en veilig bent. , en veilig.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button