Gezondheid en FitnessMake-upPopulair

De Juiste Oogmake up Voor Indrukwekkende Looks

Het is mogelijk om onze geliefde, onze echtgenoot en onze vrienden te bewonderen met de juiste make-up. Ze kunnen niet naar de rokerige ogen kijken. Vrouwen kunnen lichaamstaal, vooral hun uitdrukkingen, gebruiken en goed kijken. we kunnen schoonheid toevoegen aan schoonheid met verbluffende en expressieve looks. Zowel onze bliksterkte als onze effectieve oog make-up bereiken dit. Laten we dus enkele tips geven hoe deze verleidelijke oogmake-up te maken ..

Zwarte oogmake-up moet een onmisbare kleur zijn. Onze eyeliner, mascara en soms onze oogschaduw moeten zwart zijn of in een dichte schaduw. Het is niet nodig om het zwarte potlood op te geven! Trek de pen voorzichtig onder en over het oog. Selecteer Eyeliner zwart en pas toe. Breng een lichte laag zwarte of donkere schaduw aan en breng je laatste mooie zwarte mascara aan. De harmonie met je huidskleur is ook erg ernstig, er zijn koude en warme kleurtinten.

Je zult dit ook zien in je make-uppalet. Ontdek de kleuren die het meest geschikt zijn voor u en uw huidskleur. Past de bruine tinten, grijzen of tinten blauw zonder groenen bij u? Koele kleuren zijn blauwe kleuren, blauw, roze of paars zoals deze, warme kleuren zijn geel, groen, geel, oranje zoals deze .. Het geeft je een verhaal omdat het een belangrijke rol speelt in oogmake-up. Ga uit de schaduwen en donkere tinten en volg de trend van het jaar.

Spreid de lichte tinten of een enkele kleur op het ooglid uit met uw vingers. Spreid de tip goed uit zonder deze af te werken met een scherpe tip. Dus je voegt diepte toe aan de ogen. Schakel over naar het oogpotlood. Nogmaals, breng het licht aan en meng het voorzichtig met je vingers en verdeel het lichtjes. je ziet er natuurlijk en indrukwekkend uit. Overloop nooit het buitenste deel van het oog. Breng de mascara voorzichtig onder de ogen aan en trek zigzag naar het oog.

Pasgewoon omgekeerd op dezelfde manier toe. Zorg ervoor dat de mascara bruin, marine of zwart is. U kunt het gebruiken als er een matterend product onder de ogen is. Geef de voorkeur aan crèmeproducten omdat ze zich ophopen en een slecht uiterlijk voorkomen. Sluit de vermoeide look voor make-up met een crèmepoeder of oogproduct. Als je later make-up begint te maken, krijg je een gezonder zicht.

Ons belangrijkste punt tijdens het besturen van de koplamp is het verspreiden van de lichtere toon over het gehele ooglid. De laatste in elk proces, te verspreiden met vingers. Gebruik ook een schaduw donkerdere kleur (tinten die geschikt zijn voor de trend van het seizoen: roze, perzik, grijs, beige) alleen op de wimpersbodems. Laat de wenkbrauwen op een lichte toon blijven, voeg glans en betekenis toe. Je kunt ook eyeliner gebruiken, beginnend vanaf de onderkant van de wimper, wrijf je eyeliner van binnenuit licht in

Een lichte staart kan worden gemaakt voor een effectiever uiterlijk. Versterk de diepte van de ogen met de nieuwste mascara. Vorm je wenkbrauwen met wenkbrauwpotlood en vergeet de dikke wenkbrauwmode niet. Het zou juister zijn om een ​​tint lichtgekleurd wenkbrauwpotlood te gebruiken van je wenkbrauwkleur. Dames, het is zo gemakkelijk om indruk op de persoon te maken met uw ogen!

Volg deze suggesties onmiddellijk en deel de resultaten hier met mij. Elke vrouw is mooi en verdient het om goed verzorgd te zijn!

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button