Goede ideeën

De Gevaren Van Het Consumeren Van Ingeblikt Voedsel

Het meeste voedsel in supermarkten wordt verkocht in conserven. Hoewel dit heel normaal en gezond lijkt, heeft het verschillende schade. U kunt in het onderstaande artikel meer lezen over de gevaren van het consumeren van ingeblikt voedsel .

Ingeblikt voedsel heeft een speciale coating van bisfenol A harsen. Het is niet zo belangrijk om de naam van deze stof te onthouden. Maar wat je moet weten is dat het zich ophoopt in het lichaam en de effecten ervan helemaal niet goed zijn.

Een studie uitgevoerd door Harvard University toonde aan dat mensen die vijf dagen ingeblikte soep consumeren overvloedige substantie in hun urine hadden.

Daarna vijf dagen ingeblikte soep. Dit artikel werd niet gevonden toen dezelfde metingen werden uitgevoerd na consumptie.

Is Bizfenol giftig?

Bizfenol A (BPA) is door veel wetenschappers onderzocht.

Periodieken van de Medical Association Journal geven aan dat dit component wordt gebruikt voor het produceren van dozen van kunststof, hars en blik .

Een rapport in de Verenigde Staten heeft aangetoond dat hoge BPA-niveaus bij zuigelingen, kinderen en foetussen.

 

De Gevaren Van Het Consumeren Van Ingeblikt Voedsel

Canada was het eerste land ter wereld dat het als een giftige stof verklaarde. De Europese Unie volgde het en het was verboden om dit product te gebruiken bij de productie van flessen.

BPA-hars wordt echter nog steeds gebruikt bij de productie van andere producten , zoals bij het coaten van metalen blikjes waar voedsel en dranken worden geplaatst.

Er is nog onvoldoende bewijs voor de schadelijke effecten van accumulatie van bifenol A in het lichaam.

Experimenten met dieren hebben alarmerende resultaten opgeleverd. BPA is bijvoorbeeld aangetoond als een endocriene remmer . Dit betekent dat het het hormonale systeem kan beïnvloeden.

Dit product wordt geassocieerd met diabetes , hart- en vaatziekten en obesitas .

Om deze reden is het probleem meer dan wat ingeblikt voedsel bevat (u moet natuurlijk ook opletten wat het bevat), het voedsel in het ingeblikte voedsel komt in contact met bfenol A .

Dankzij enkele experimenten proberen wetenschappers BPA-ingrediënt volledig te verwijderen uit ingeblikte producten of de verkoop van producten die deze stof bevatten te voorkomen.

Risico’s van ingeblikt voedsel

Naast ingeblikte producten wordt BPA ook aangetroffen in plastic en vacuümverpakte levensmiddelen. De enige verpakking of containers die niet uit glas en papier bestaan ​​(heb je er ooit over nagedacht hoe de smaak van het voedsel verandert volgens de manier waarop het is verpakt?).

Synthetische chemische producten die worden gebruikt bij het verpakken, opslaan en verwerken van voedsel zijn ook stille vijanden.

Niemand is zich bewust van wat ze consumeren of welk effect deze zullen hebben op hun eigen gezondheid (of de gezondheid van hun geliefden). De overgrote meerderheid van deze ingrediënten werkt niet erg goed en kan daarom zonder problemen uit voedsel worden gefilterd.

Mensen die vaak ingeblikt voedsel consumeren, , zoals we hierboven vermeldden, worden vaker blootgesteld aan deze stoffen die obesitas, hormonale veranderingen, hartproblemen en diabetes veroorzaken.

De Gevaren Van Het Consumeren Van Ingeblikt Voedsel

De waarheid is dat we niet genoeg informatie hebben over deze kwestie of de effecten ervan op het lichaam.

Bevestigd dat het giftige stoffen bevat zoals formaldehyde , waarvan bekend is dat het kankerverwekkend is door wetenschappers. ] ook verkrijgbaar in plastic flessen .

De gevaren van tonijn in blik

Ingeblikte tonijn is een van de meest geconsumeerde voedingsmiddelen omdat het niet hoeft te worden gekookt en in veel verschillende recepten kan worden gebruikt.

De voordelen van vis (ze bevatten omega 3-vetzuren en fosfor) verliezen hun betekenis vanwege het kwik in ingeblikt voedsel.

Kwiktoxische effecten die het zenuwstelsel beschadigen is een metaal met.

Naast aanwezig in vis in blik, wordt het ook gevonden in water in sommige visgebieden. Dit is op zijn beurt een hartaanval, nerveuze sensorische veranderingen, problemen in neurologische ontwikkeling (voor foetussen), enz. Verhoogt het risico op dergelijke omstandigheden. ³

De Gevaren Van Het Consumeren Van Ingeblikt Voedsel

Risico op aluminiumconservencoating

Een groot deel van ingeblikt voedsel dat tegenwoordig wordt gebruikt voor het bewaren van voedsel is ook epoxidehars, heeft een plastic verpakking buiten aangebracht.

Dit proces wordt toegepast om te voorkomen dat voedingsmiddelen reageren en ervoor zorgen dat het materiaal corrodeert.

Het doel is dat ingeblikt voedsel lang meegaat. Dus ze hebben een ronde vorm en hebben deze coating op hen.

Ingeblikte voedselvergiftiging

De Gevaren Van Het Consumeren Van Ingeblikt Voedsel

Ingeblikte voedselvergiftiging

Als u denkt dat het probleem van ingeblikt voedsel een nieuw probleem is, heeft u waarschijnlijk nog nooit gehoord van de expeditie van John Franklin naar de noordpool.

Veel leden van de bemanning van het schip stierven tijdens deze reis als gevolg van ingeblikte voedselconsumptie. Ze kwamen jaren later met ander onderzoek.

Het bleek dat dit te wijten was aan het lood dat ze gebruikten om de blikken te bedekken .

Hoewel dit verhaal een legende is en voedselopslagmethoden sindsdien zijn veranderd, is het noodzakelijk te weten dat dit probleem geen nieuw probleem is.

De Gevaren Van Het Consumeren Van Ingeblikt Voedsel

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button