CadeausDoe-het-zelf en Knutselen

De gemakkelijkste DIY Glitter Cadeaukaartjes voor de Feestdagen

Word je opgewonden als iemand je een mooi ingepakt cadeau overhandigt? Een kerstcadeau kan een glimlach op iemands gezicht toveren, vooral wanneer het een gepersonaliseerd geschenk is met details zoals decoratieve verpakking en een doe-het-zelf-cadeau-tag die bij uw persoonlijkheid past. Het maakt niet uit wat het heden is, tijd besteed aan presentatie met deze glitter cadeau-tags maakt het zo veel zoeter.

De gemakkelijkste DIY Glitter Cadeaukaartjes voor de Feestdagen Als je op zoek bent naar wat extra sprankeling deze vakantie, hebben we een supergemakkelijke en leuke cadeau-tag die je stap voor stap kunt volgen. Verspreid diezelfde vreugde die je voelt met een speciaal geschenk met al je kerst geschenken voor familie of vrienden . Bekijk het hieronder.

Hoe maak je een cadeau-tag

Om een ​​schattig doe-het-zelf-geschenklabel te maken, moet je naar je plaatselijke ambachtswinkel gaan om wat benodigdheden op te halen. Als je alles hebt wat je nodig hebt, volg je deze zes eenvoudige stappen.

De gemakkelijkste DIY Glitter Cadeaukaartjes voor de Feestdagen Benodigde materialen:

  • Tag
  • Kom met glitter
  • Lijm
  • Brush
  • Sealer

De sealer is er in twee vormen: als een lijmachtige substantie of een spray. Het is gelabeld als een decoupage-medium. Het wordt voornamelijk gebruikt om de glitter op zijn plaats te houden en voorkomt een rommelige situatie omdat glitter meestal snel aan alles blijft kleven. Als je problemen hebt om het te vinden in je lokale ambachtelijke winkel, kun je ook lijmspray gebruiken, maar houd er rekening mee dat je binnen het glinsterende gebied moet blijven; anders kan het vlekken op je tag geven.

Stap 1:

Vul een kom met je favoriete glitter. U kunt elke gewenste kleur gebruiken, zorg er alleen voor dat deze wordt weergegeven op de tag die u gebruikt. Witte glitter op een witte tag kan bijvoorbeeld een beetje moeilijk te herkennen zijn. Voor de onze hebben we een groene tag met gouden glitter gebruikt.

De gemakkelijkste DIY Glitter Cadeaukaartjes voor de Feestdagen Stap 2:

Neem je cadeau-tag en voeg lijm toe aan de onderkant. Zorg ervoor dat je rekening houdt met alle ruimte waar je je glitter wilt. U kunt ervoor kiezen om uw lijm aan de onderkant of bovenkant van de tag te plaatsen.

De gemakkelijkste DIY Glitter Cadeaukaartjes voor de Feestdagen Stap 3:

Gebruik een borstel om de lijm gelijkmatig te verdelen. Als u meerdere tags tegelijk maakt, zult u merken dat de borstel snel uithardt zodra u een aantal tags hebt voltooid. Dompel de borstel gewoon in water, droog hem af en blijf ermee werken.

De gemakkelijkste DIY Glitter Cadeaukaartjes voor de Feestdagen Stap 4:

Dompel je tag in de glitter. Je tag kan verbuigen, maar maak je geen zorgen! Het springt terug in zijn oorspronkelijke vorm zodra u het eruit haalt. Vergeet niet dat de glitter alleen het gebied bedekt waar lijm is, dus voel je vrij om meer toe te voegen als je meer sprankeling wilt.

De gemakkelijkste DIY Glitter Cadeaukaartjes voor de Feestdagen Stap 5:

Tik of schud met je tag om overtollige glitter te verwijderen. Gebruik vervolgens een knipmedium om de glitter op zijn plaats te sluiten. De sealer wordt wit als je hem oppoetst, maar maak je geen zorgen. Hoe langer je het laat drogen, hoe helderder het wordt.

De gemakkelijkste DIY Glitter Cadeaukaartjes voor de Feestdagen Stap 6:

Voeg een naam of favoriete vakantiecitaat toe, voeg het toe aan uw geschenk en geniet ervan!

De gemakkelijkste DIY Glitter Cadeaukaartjes voor de Feestdagen
Zoals u ziet, duurt het extra lang om een ​​geschenk extra speciaal te maken. Als je het niet erg vindt om een ​​beetje sprankeling op jezelf te krijgen, is dit DIY glitter-geschenklabel het perfecte ambacht voor jou. Je geliefden zullen de extra tijd waarderen die je hebt genomen om het te maken.

De gemakkelijkste DIY Glitter Cadeaukaartjes voor de Feestdagen

Wees creatief met tags met verschillende kleuren, inpakpapier, glitter en lint. Bevestig de tag naast een gepersonaliseerd Kerstornament voor een heel vrolijk vakantiegift.

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button