Cadeaus

De beste Zelfgemaakte Jubileum geschenken en ideeën

De beste verjaardagscadeaus zijn vaak zelfgemaakt en komen recht uit het hart. Hoewel een in de winkel gekocht geschenk kan helpen, overweeg je partner dit jaar een aangepast geschenk te geven om je liefde te tonen. Zelfgemaakte jubileumgeschenken kunnen verheugend zijn om te maken en te geven, of je nu een set liefdesbriefjes voor je partner schrijft of een tijdlijn van je liefdesverhaal maakt om in te lijsten. Kies een verjaardagscadeauidee uit onze unieke lijst met de beste zelfgemaakte jubileumgeschenken hieronder.

De beste Zelfgemaakte Jubileum geschenken en ideeën

Fotobron: LoveMyBrit

Een handgeschreven liefdesbrief

Maak tijd vrij om een ​​oprechte liefdesbrief aan je partner te schrijven. Je kunt een handgeschreven liefdesbriefje schrijven met een blanco aangepaste wenskaart met een foto van jullie twee of schrijf je woorden op materialen zoals hout of canvas om je notitie een ander gevoel te geven. Overweeg om je liefdesbriefje in te lijsten zodat je partner het kan ophangen en koesteren lang nadat je verjaardag voorbij is. Raadpleeg onze eenvoudige gids over wat u op een verjaardagskaart moet schrijven als u op zoek bent naar meer inspiratie.

Love Letter Jar

Herinner je partner eraan hoeveel je van hem houdt met een pot vol zoete en romantische liefdesbriefjes. Je kunt 31 korte liefdesbriefjes schrijven zodat je partner elke dag van de maand een nieuwe liefdesbrief kan openen of 52 liefdesbriefjes kan schrijven zodat je partner een keer per week een nieuwe noot kan openen.

Date Jar

Maak een go-to-pot vol datumideeën voor jou en je partner. Als je problemen hebt met het maken van plannen, het kiezen van waar je heen gaat of op zoek bent naar meer avontuur, is dit een leuk en onvoorspelbaar idee. U kunt met 20-30 datumideeën komen die het hele jaar door kunnen worden gebruikt.

Letters “Open When”

Maak een stapel doordachte “Open wanneer” -brieven voor uw partner die ze kunnen openen wanneer ze dat nodig hebben. Deze letters kunnen het zelfvertrouwen vergroten wanneer je partner ergens doorheen gaat of gewoon een herinnering nodig heeft aan hun geliefde (d.w.z. “Openen als je verdrietig bent” of “Openen als je kracht nodig hebt”).

De beste Zelfgemaakte Jubileum geschenken en ideeën

Aangepaste mok

Maak aangepaste mokken voor hem en haar voor een vrolijk geschenk dat kan worden gebruikt voor koffie in de ochtend of thee. Je kunt een sharpie gebruiken om romantische verjaardagscitaten , zinnen en ontwerpen aan je mokken toe te voegen, of een origineel ontwerp of citaat uploaden naar een gepersonaliseerde mok om je idee te voltooien.

Love Vouchers

Geef je partner cadeau met liefdesbonnen vol beloften voor de toekomst, zoals het aanbieden van ontbijt op bed of een massage. Dit is een leuke en speelse manier om hem of haar een ander cadeau te geven dan een product te kopen. Je kunt 10-15 liefdesbonnen maken en decoreren en ze aan een ongebruikte sleutelhanger toevoegen, zodat je partner er gemakkelijk doorheen kan bladeren.

Tijdlijn van liefde

Maak een korte tijdlijn van je relatie tot je jubileum en ontwerp deze voor je partner. Dit is een handig zelfgemaakt geschenk dat je weerspiegelt hoe ver je bent gekomen en hoe ver je gaat. U kunt foto’s van specifieke momenten in uw relatie opnemen en korte bijschriften schrijven.

Things I Love About You Deck of Cards

Personaliseer een pak kaarten om je partner te laten weten wat je leuk vindt, zodat ze het nooit vergeten. Dit is een oprecht en warm geschenk dat creatief alle redenen toont waarom je verliefd bent geworden. Elke kaart moet een andere eigenschap of kwaliteit hebben die u leuk vindt aan uw partner. Je kunt ook specifieke herinneringen en foto’s toevoegen aan sommige kaarten, zodat je partner herinneringen kan ophalen op onvergetelijke momenten.

De beste Zelfgemaakte Jubileum geschenken en ideeën

Fotoboek of plakboek

Deel een boek gewijd aan je liefdesverhaal door een aangepast fotoboek te maken of een plakboek dat je relatie door de jaren heen vastlegt. Je kunt foto’s van sociale media en je telefoonbibliotheek ophalen om je boek te maken. Plakboeken en fotoboeken kunnen steeds opnieuw worden geopend en dienen als tijdscapsule voor uw liefdesmomenten.

DIY-fotoprojecten

Als u veel foto’s hebt van uw partner, uw familie en vrienden of uw kinderen, drukt u uw foto’s af en maakt u met de hand een kunstwerk op maat voor uw geliefde. Je kunt verschillende texturen en materialen kopen om je kunst aan de muur te voltooien en een onvergetelijk jubileumgeschenk te maken dat jouw jaren samen vertegenwoordigt.

De beste Zelfgemaakte Jubileum geschenken en ideeën

Zelfgemaakte lekkernijen

Als je partner een favoriete traktatie of soort dessert heeft, neem dan de tijd om het voor hem als een geschenk te maken. Zelfgemaakte lekkernijen kunnen een leuke en heerlijke manier zijn om je waardering te tonen. Koppel de favoriete traktatie van je partner met een romantische handgeschreven notitie om je cadeau compleet te maken.

Aangepast schilderen

Als je van kunst en kunstnijverheid houdt, overweeg dan om een ​​portret van jou en je geliefde te schilderen als een geschenk. Dit is een geschenk dat in je huis kan hangen en lang meegaat. Je geliefde zal meer dan blij zijn om een ​​origineel kunstwerk aan hun muur te hangen. Als je samen kinderen hebt, kun je bovendien een canvasprint aanpassen met de kunst van je kind als een geschenk .

Het lijkt misschien ingewikkeld als je op zoek bent naar het juiste jubileumgeschenk om je liefde te symboliseren. Vanaf het begin gemaakte geschenken kunnen echter de perfecte optie zijn als uw partner trots is op creativiteit en onvoorspelbare geschenkideeën. Wees niet bang om dit jaar iets anders te doen en laat je partner zien hoeveel zorg en dacht je hebt besteed aan het maken van hun jubileumgeschenk.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button