Goede ideeën

Uw Huis Schoon Te Maken Met Beste Natuurlijke Producten

Hoeveel geld geeft u gewoonlijk uit aan het schoonmaken van uw huis?

Deze producten gemaakt van chemicaliën zijn niet altijd zo effectief als we denken. Soms is het handig om die eenvoudige en natuurlijke technieken te onthouden en te gebruiken die onze grootmoeders ons hebben geleerd. Dergelijke natuurlijke producten zijn niet schadelijk voor uw handen en zijn gemakkelijk te verkrijgen .

Wilt u hier meer over weten?

Natuurlijke en biologische producten om uw huis schoon te maken

Iedereen gebruikt graag producten die goed ruiken, de handen niet beschadigen en ook bacteriën en bacteriën uit huis houden. Het ingewikkelde deel hier is dat deze producten veel chemicaliën bevatten , die ook zeer schadelijk zijn voor het milieu. Veel van deze zijn giftig en velen beschadigen geleidelijk je handen.

Vervolgens , behalve effectief, hoe zit het dan met het gebruik van natuurlijke producten die u en het milieu niet schaden?

Gebruik van appelazijn

Uw Huis Schoon Te Maken Met Beste Natuurlijke Producten

Glasreiniger

Sommige hoeveelheid azijn gedoopt in een doek en kopjes je kunt de oliën verwijderen en polijsten. Dan is het voldoende om met heet water te spoelen.

Magnetronreiniger

Het is perfect voor het reinigen van magnetrons. Plaats een klein glas azijn in de magnetron en laat het ongeveer 4 minuten lopen. Stoom die uit de azijn komt, verwijdert het vuil in de oven.

Appelazijn is ook ideaal voor het reinigen van metalen accessoires in uw huis.

Reiniging douchecabine

Een goede techniek hiervoor is om de douche te borstelen met appelazijn en ongeveer 30 minuten te laten inwerken. Was het vervolgens opnieuw met een borstel en heet water en veeg het vervolgens af met een doek. Je douche ziet er als nieuw uit.

Make-up verwijderen

Appelazijn is ook een uitstekende bron voor het verwijderen van make-upvlekken uit uw kleding. Je kleding licht afvegen met een doek gedrenkt in een mengsel van water en azijn lost dit probleem op.

Carbonaat

Uw Huis Schoon Te Maken Met Beste Natuurlijke Producten

Pijpreiniger

Zoals we allemaal weten, zijn de meeste producten die we gebruiken giftig. Een zeer goede optie die u kunt gebruiken, is carbonaat .

Het is heel gemakkelijk te gebruiken.

 • Giet de bakpoeder in de pijp en giet vervolgens een glas azijn.
 • Laat het 15 minuten zitten.
 • Spoel vervolgens met heet water.

Wasverzachter

Ben je hier verrast over? De bestaande verzachters werken door een laag olie op de kleding te vormen om het effect van wasmiddel en kalk in evenwicht te brengen .

Met zuiveringszout kunt u direct voorkomen dat kalk aan uw kleding blijft kleven en zien uw kleding er fantastisch uit.

Geurabsorbeerder

Dit artikel wordt gebruikt voor schoenen, voorwerpen die door dieren in uw huis worden gebruikt, enz. Perfect om de geur te neutraliseren.

 • Als u bijvoorbeeld een tapijt wilt reinigen, giet u er wat carbonaat over en laat u het een nacht staan.
 • Maak de volgende dag uw tapijt schoon met een stofzuiger.
 • Je zult verrast zijn om te zien hoe schoon het is en hoe geuren verdwijnen.

We zijn ervan overtuigd dat zuiveringszout een van de beste natuurlijke producten is die u constant gebruikt om uw huis schoon te maken.

De kracht van citroen

 • Citroen is een uitstekende bron die u in veel delen van uw huis kunt gebruiken: heeft een aangename geur, ontvettings- en wittereigenschappen. Citroensap heeft ook bacteriedodende en antiseptische eigenschappen en is daarom een ​​veelgebruikt ingrediënt in reinigingsproducten.
 • Citroen is een product dat bekend staat om zijn gunstige eigenschappen bij mensen die kennis hebben over schoonmaken.
 • Citroen is een perfect product voor het herstellen van de kleur van uw witte kleding. Wat moet u doen? Bij het wassen van het wasgoed giet een half kopje citroensap in de machine tijdens de spoelfase. U zult ongelooflijke resultaten zien.
 • voor het afwassen of in de vaatwasser Als je tijdens het wassen een paar druppels citroen toevoegt, zul je zien dat de oliën gemakkelijker worden vernietigd.
 • Zet een halve citroen in de koelkast en zie hoe nare geurtjes verdwijnen.
 • Citroen is ook één-op-één om alle vlekken in de keuken (hout, kleding, glazen, enz.) Te verwijderen. Als u een paar druppels citroensap toevoegt aan een kleine hoeveelheid water, krijgt u een uitstekend reinigingsmiddel.

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button