TV

De beste kabel-tv-alternatieven in 2021

De beste kabel-tv-alternatieven in 2021: live tv-services die u geld besparen

Tijd om het snoer door te knippen met de beste kabel-tv-alternatieven! Deze live tv-diensten werken als een kabelpakket, maar dan zonder de dure rekeningen, verborgen kosten en moeilijk opzegbare contracten. De beste kabel-tv-alternatieven bieden de meeste uitzend-, entertainment-, nieuws- en sportkanalen die u wilt bekijken en stellen u in staat om premiums zoals HBO en Showtime toe te voegen.

Dit zijn geen streamingdiensten zoals Netflix en Amazon Video, die geweldig zijn voor bibliotheekinhoud. In plaats daarvan is deze lijst met kabel-tv-alternatieven iets voor jou als je lokaal nieuws wilt kijken om op de hoogte te blijven van alles, sportwedstrijden wilt bekijken (zoals NFL-livestreams) of afleveringen wilt opnemen van je favoriete guilty pleasure reality-serie.

De beste kabel-tv-alternatieven hebben elk hun voor- en nadelen. We hebben allemaal specifieke kanalen die we willen bekijken en opnemen. Dat laatste is belangrijk, aangezien velen van ons shows willen opslaan om later te bekijken. Onze ranglijst laat eventuele hiaten in elk van de live tv-services zien, evenals speciale functies die ervoor zorgen dat ze opvallen. Lees meer tips om geld te besparen met onze snoergeleider.

Maar sommige van deze services zijn duidelijk beter dan andere: ze bieden de meeste keuze en besparingen, zodat u uw ervaring verder kunt beheren. Hoewel we de voorkeur geven aan drie van deze keuzes, is het onderste item op onze lijst net zo goed een waarschuwing als iets anders, omdat kwaliteit en prijs niet overeenkomen.

Sterker nog, al deze services werken alleen met maandelijkse contracten, dus u zit niet vast aan een langetermijnovereenkomst die uw mening over de post-kabelwereld verzuurt. Oh, en elk biedt ook een gratis proefperiode, zodat je een week of twee kunt besteden aan het uitzoeken of het goed is.

Zelfs ISP’s springen zelf in de strijd. De Spectrum Streaming-service van $ 14,99 voor live tv is zo’n voorbeeld, gericht op mensen met een beperkt budget.

Wat zijn de beste alternatieven voor kabeltelevisie?

De beste kabel-tv-alternatieven bieden veel kanalen (en vooral de netwerken die u wilt), gebruiksgemak, beschikbaarheid op de belangrijkste streaming-apparaten en, natuurlijk, waarde voor de kosten.

Ons beste alternatief voor kabel-tv, Sling TV, begint bij $ 30 per maand voor de Sling Blue- of Sling Orange-pakketten. Ze worden geleverd met iets andere kanaalopstellingen, dus lees onze Sling Oranje versus Blauw vergelijking om de details te krijgen. Maar de prijs van Sling TV gaat in juli naar $ 35 voor beide pakketten. Het gecombineerde Sling Orange + Blue-pakket wordt ook iets duurder ($ 45 per maand), maar het levert je alle netwerken op die Sling bij zich heeft. Dat omvat ESPN, AMC, Bravo, Comedy Central en lokale Fox- en NBC-kanalen in bepaalde regio’s.

Op de hielen zit Hulu With Live TV, dat $ 65 per maand kost, maar meer kanalen biedt, plus toegang tot reguliere Hulu en zijn enorme bibliotheek met films en shows. Bekijk lokale netwerken en topkabelkanalen, neem op naar de Cloud DVR en ontvang de originele inhoud van Hulu, zoals The Handmaid’s Tale.

YouTube TV is een sterke kanshebber voor het beste alternatief voor kabeltelevisie. Net als Sling en Hulu With Live TV heeft het een breed scala aan kanalen, inclusief lokale netwerken. Waar het echt opvalt, is de onbeperkte DVR, waarmee u alle gewenste films en shows kunt opnemen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over verwijdering.

Fubo TV is ook een geweldige optie voor live tv voor $ 65 voor meer dan 120 kanalen, inclusief alle topuitzendingen en kabelnetwerken. Fubo schittert echt in zijn sportverslaggeving. Het heeft alle NFL-livestreams die je maar kunt wensen, met alle uitzendnetwerken, ESPN en NFL Network.

AT&TV Now kan HBO bevatten en u 500 uur DVR-opslag bieden, maar de hoge prijzen maken het een minder ideale keuze als u op zoek bent naar een alternatief voor kabel-tv.

De beste kabel-tv-alternatieven die u vandaag kunt kopenDe beste kabel-tv-alternatieven in 2021

(Afbeelding tegoed: Sling TV)

1. Sling-tv

De beste service voor kabelvervanging in het algemeen

Startprijs (per maand): $ 30 | Kanalen (in instappakket): 30 | DVR: $ 5 extra | Op aanvraag: Ja | Apparaatondersteuning: Amazon Fire, Android, Apple TV, Chromecast, tv’s met Chromecast, computers, iOS, Roku | Gelijktijdige streams: 1 ($ 30 per maand); 3 ($ 30 per maand); 4 ($ 40 per maand)

Grote verscheidenheid aan kanaalpakketten

Beschikbaar op een groot aantal apparaten

Potentieel goedkoop

Onhandige interface

Beperkt maatwerk

Sling TV hielp de trend van snoeren doorsnijden en het is op dit moment het beste alternatief voor kabelvervanging. Sling TV begint goedkoop ($ 30 per maand), en hoewel de kosten snel kunnen oplopen, afhankelijk van uw add-ons, zal dit waarschijnlijk niet gebeuren. Dat komt omdat Sling TV twee basispakketten met kanalen biedt (oranje en blauw), en kijkers vervolgens kleinere add-ons laat kiezen en kiezen, die meestal $ 5 per maand kosten. Bovendien, terwijl andere services hun prijzen blijven verhogen, heeft Sling zojuist een prijsvergrendelingsgarantie van 1 jaar toegevoegd.

Van sport tot komedie tot kinderprogramma’s tot kanalen in een vreemde taal, Sling TV heeft voor elk wat wils. De DVR-functies van de service zijn ook niet slecht. Voor meer details, inclusief line-ups en prijzen en meer, bekijk onze What Is Sling TV? bladzijde. Zelfs het Orange + Blue-pakket van Sling is nog steeds goedkoper dan de meeste basispakketten van zijn concurrenten. Als het echter om het nieuwe NFL-seizoen gaat, levert Sling TV niet alles wat je nodig hebt, zonder CBS en het NFL-netwerk. De favoriete sportfan Fubo kost misschien wel twee keer zoveel, maar het ontbreekt niet aan voetbalactie.De beste kabel-tv-alternatieven in 2021

(Afbeelding tegoed: Hulu)

2. Hulu met live tv

De beste originele programmering

Startprijs (per maand): $ 65 | Kanalen (in instappakket): Meer dan 60+ | DVR: Ja | Op aanvraag: Ja | Apparaatondersteuning: Android, Apple TV, Chromecast, iOS, Xbox One | Gelijktijdige streams:

aantrekkelijke interface

Goede kanaalselectie

Eenvoudige DVR-functies

Veel menu’s

Dure extra’s

Hulu begon zijn leven als een streamingdienst op aanvraag, maar is recentelijk ook uitgebreid met het aanbieden van live tv. Voor de nieuwe, onlangs verhoogde prijs van $ 65 per maand krijg je Hulu’s traditionele catalogus van streaming-shows en films, plus toegang tot meer dan 60 livekanalen, van A&E tot ESPN tot TNT. Hulu met Live TV is bijzonder goed in het aanbevelen van nieuwe inhoud, en de interface is een van de meest kleurrijke en navigeerbare op het gebied van kabelvervanging. U krijgt echter te maken met een heleboel advertenties en als u er minder wilt, moet u $ 10 meer betalen. En als u meer DVR-ruimte of gelijktijdige streams wilt, moet u tot $ 30 extra per maand betalen.

Hulu krijgt ook grote browniepunten bij ons voor het erin gooien van zijn bibliotheek met originelen en programmeren op aanvraag. Bovendien heeft het FX op Hulu-partnerschap zojuist veel klassieke en moderne shows toegevoegd. Geen van deze andere services biedt exclusiviteit die vergelijkbaar is met de High Fidelity-herstart en de kritisch geliefde The Handmaid’s Tale.De beste kabel-tv-alternatieven in 2021

(Afbeelding tegoed: toekomst)

3. YouTube TV

Beste DVR-functie en toegang tot lokale netwerken

Startprijs (per maand): $ 65 | Kanalen (in instappakket): 85 | DVR: Ja | Op aanvraag: Ja | Apparaatondersteuning: Tv’s met Android, Chromecast en Chromecast, computers, iOS | Gelijktijdige streams: 3

Onbeperkte DVR

Lokale kanalen

Makkelijk te gebruiken

Matige originelen

Geen Viacom-kanalen

Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en met een zeer sterke selectie aan kanalen, blijft YouTube TV een topalternatief voor kabeltelevisie. De grootste opvallende eigenschap is de onbeperkte opslag-DVR, aangezien zijn concurrenten een limiet op uw opnamen zetten. Het bevat ook alle grote uitzendnetwerken, zodat u uw lokale nieuws en sport kunt krijgen, evenals sitcoms en drama’s. En u kunt premiumkanalen zoals HBO toevoegen.

De enige tekortkomingen in het pakket zijn dat de prijs net is gestegen tot $ 65, nu het Viacom-kanalen heeft, en dat de originelen mat zijn (meestal C-list celeb reality-tarief).De beste kabel-tv-alternatieven in 2021

(Afbeelding tegoed: FuboTV)

4. FuboTV

De beste streamingdienst voor sport

Startprijs (per maand): $ 65 | Kanalen (in instappakket): 122 | DVR: Ja | Op aanvraag: Ja | Apparaatondersteuning: Amazon Fire TV, Android, Chromecast, computers, iOS, Apple TV, Roku, Samsung Smart TV’s, Vizio Smartcast TV’s | Gelijktijdige streams: 2

Groot aantal kanalen

Niche-sportnetwerken

Sommige 4K-inhoud

Duurder dan concurrenten

Geen ondersteuning voor gameconsoles

Al deze live tv-streamingdiensten bieden wat sportinhoud, maar FuboTV is een van de beste alternatieven voor kabeltelevisie omdat het praktisch elke sport bevat die je maar kunt wensen. NFL-fans kunnen elke game op Fubo zien, met zijn sterke lijst van lokale uitzendkanalen (inclusief ABC, CBS, FOX, NBC), evenals de recent toegevoegde ESPN (evenals ESPN2 en 3), en het NFL-netwerk. Bovendien krijg je internationale sport met 8 beIN Sports kanalen, het Big Ten Network, het Golf Channel en de TUDN (voorheen bekend als UniVision Deportes Network) kanalen. Het is een buffet voor sportliefhebbers.

Het enige grote nadeel van Fubo is de startprijs van $ 60 voor het standaardpakket, dat twee keer zo hoog is als Sling Orange. Maar als je meer dan 100 kanalen krijgt – veel meer dan bij welke andere optie dan ook – zul je meer betalen. Het enige kanaal dat we wilden dat FuboTV had, is TNT, voor NBA-games (en All Elite Wrestling). Fubo zou ook onze ranglijst kunnen verhogen door ondersteuning voor gameconsoles toe te voegen.

De beste kabel-tv-alternatieven in 2021

(Afbeelding tegoed: AT & T TV Now)

5. AT&T TV

Startprijs (per maand): $ 55 | Kanalen (in instappakket): 45+ | DVR: Ja (500 uur) | Op aanvraag: Ja | Apparaatondersteuning: Amazon Fire TV, Android, Chromecast en Chromecast-compatibele tv’s, computers, iOS, Apple TV, | Gelijktijdige streams: 3

Lokale kanalen

500 uur DVR

Eenvoudige, duidelijke interface

Basisniveau kanaalopstelling ontbreekt

De shows worden traag geladen

AT&T TV (voorheen AT&T TV Now en daarvoor, bekend als DirecTV Now) is op en neer in prijs gestegen en is uiteindelijk uitgekomen op een niet al te grote $ 55 per maand. Maar als die prijs alleen “meer dan 45 kanalen” omvat? In vergelijking met de bovenstaande opties is het een grote kom met “meh.”

Ja, AT&T TV Now heeft een hoge DVR-limiet, met tot wel 500 uur opslag, maar wat heb je eraan als de service onder de kwaliteit is van wat je verdient. We hopen een betere kwaliteit te zien als we het snel weer ophalen voor een nieuwe test, maar we zijn niet optimistisch. Dit alles komt neer op een service die niet in de buurt komt van een van de beste keuzes. Voor meer informatie over hoe deze services verschillen, bekijk je onze Hulu Live vs. YouTube TV-vergelijking, die ook AT&T TV Now omvat.

Lees onze volledige AT & T TV Nu beoordelen

Hoe u het beste alternatief voor kabel-tv voor u kiest

U kunt op een aantal manieren door de beste kabel-tv-alternatieven filteren. Het gemakkelijkste is natuurlijk op prijs. Als u minder dan $ 40 per maand wilt uitgeven, heeft u een gemakkelijke koopbeslissing. Sling TV – ofwel de oranje of blauwe pakketten – is de enige optie en kost een relatief lage $ 30 per maand. Het biedt misschien niet zoveel kanalen, maar al het andere begint op zijn minst bij $ 50, wat frustrerend kan zijn als je ook streamingdiensten zoals Netflix en Disney Plus wilt die $ 6 tot $ 13 per maand kosten.

Maar als u al uw beschikbare lokale uitzendkanalen nodig heeft – ABC, CBS, FOX en NBC – gaan uw keuzes weg van Sling TV naar al zijn concurrenten. Hulu With Live is het meest betaalbaar om je alle vier de lokale bevolking te geven en kost $ 10 minder dan YouTube TV. Bovendien krijg je die buzzworthy originelen zoals Normal People, Shrill, Ramy en Little Fires Everywhere.

Hoe we kabel-tv-alternatieven testen

Om de beste streamingdiensten te bepalen, evalueren we ze door de diensten te gebruiken op een breed scala aan apparaten, van streamingboxen en smart-tv’s tot mobiele apps. Dit is een geweldige manier om te zien welke services soepel worden gestreamd en welke moeten worden genegeerd.

Omdat we deze streamingdiensten gebruiken, beoordelen we ook hoe hun interfaces eruit zien. De beste streamingdiensten bieden overzichtelijke menu’s en maken het gemakkelijk om nieuwe dingen te ontdekken om naar te kijken. Vervolgens vergelijken we de kanaalopstellingen, die sterk kunnen variëren naarmate u van de ene dienst naar de andere gaat. Sommige streamingdiensten bieden ook meerdere pakketten aan, dus daar houden we rekening mee voordat we tot onze beoordeling komen.

Last but not least houden we rekening met prijs en waarde. De beste streamingdiensten kunnen de kabel vergroten of u helpen het snoer volledig door te snijden. Daarom wegen we de functies die u voor het geld krijgt af tegen de concurrentie.

Geef een antwoord

Back to top button