Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
De Beste Accessoires voor de Xbox Series X om nu te Kopen | Plezier.net
Beste Keuzes

De Beste Accessoires voor de Xbox Series X om nu te Kopen

Met de beste accessoires voor de Xbox Series X kun je je games effectiever, sneller en langer horen en spelen. En als je geluk hebt, zijn deze accessoires misschien degene die je al hebt voor je Xbox One. Als je er echter geen hebt, of zin hebt om wat nieuwe apparatuur aan te schaffen om je next-gen-ervaring te verbeteren, hebben we enkele aanbevelingen die je kunt bekijken.

Het goede aan de Xbox Series X en Xbox Series S is dat alles wat je voor de Xbox One hebt gekocht, nog steeds werkt, of het nu een controller, een externe harde schijf of een headset is.

Er is echter een aantal nieuwe Xbox Series X-uitrusting op de markt die de moeite van het bekijken waard is, waaronder enkele die alleen werken met de nieuwe generatie Xbox-consoles. Ervan uitgaande dat uw koffers niet leeg zijn nadat u de console zelf hebt gekocht, zijn hier een paar handige apparaten die u kunt kopen om uw Xbox-ervaring te verbeteren – en als bonus werken veel van deze items met Xbox One, pc en mobiele platforms, te.De Beste Accessoires voor de Xbox Series X om nu te Kopen

(Afbeelding tegoed: toekomst)

1. Oplaadbare batterij + USB-C oplaadkabel

Op de een of andere manier biedt de Xbox Series X nog steeds geen oplaadbare controller, omdat de meegeleverde gamepad nog steeds op AA-batterijen werkt. Dus als je slechts één accessoire voor de Xbox Series X koopt, maak er dan deze van.

Bespaar uzelf wat tijd en geld met een oplaadbare accu. Deze apparaten gaan jaren mee en zorgen ervoor dat controllers ongeveer 30 uur werken op één lading. Dankzij een meegeleverde usb c kabel speel je ook terwijl je oplaadt.De Beste Accessoires voor de Xbox Series X om nu te Kopen

(Afbeelding tegoed: Tom’s Guide)

2. Xbox draadloze controller (2020)

Een tweede controller is misschien wel het meest voorkomende accessoire dat gamers voor hun consoles kopen. En je kunt de officiële gamepad van Xbox niet verslaan.

Als je al een extra Xbox One-controller hebt, kun je naar het volgende item gaan, aangezien je huidige uitrusting prima werkt met de Xbox Series X / S. Maar zo niet, dan is het de moeite waard om een ​​tweede controller te kopen, vooral omdat de Xbox Series X-controller ook een prima metgezel is voor pc- en mobiele games. Dit comfortabele, veelzijdige apparaat koppelt via Bluetooth op vrijwel elk platform. Dus zelfs als je geen tweede speler bij de hand hebt, kan een extra controller toch een goede investering zijn.De Beste Accessoires voor de Xbox Series X om nu te Kopen

(Afbeelding tegoed: toekomst)

3. Seagate Storage-uitbreidingskaart – 1 TB

Als de ingebouwde SSD op je Xbox Series X niet groot genoeg is voor al je games, dan is dit de enige manier waarop je kunt spelen met de hoge snelheden die je gewend bent.

Deze opslagkaart past in een speciaal ontworpen sleuf aan de achterkant van de console en verdubbelt in wezen uw opslagruimte. Ervan uitgaande dat de gemiddelde game van de volgende generatie ongeveer 50 GB aan ruimte in beslag neemt, is dat genoeg ruimte voor 20 games – meer als je de voorkeur geeft aan achterwaarts compatibel of indie-tarief. Met meer dan $ 200 is het een dure investering, maar hij is ook net zo snel en naadloos als de ingebouwde SSD.De Beste Accessoires voor de Xbox Series X om nu te Kopen

(Afbeelding tegoed: Xbox)

4. Xbox Game Pass Ultimate

Zelfs voor fans die hun media liever helemaal in hun bezit hebben, is Xbox Game Pass Ultimate de moeite van het bekijken waard. Deze abonnementsservice geeft je toegang tot meer dan 100 downloadbare games voor de Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One en pc voor een vast bedrag van $ 15 per maand. Veel van deze games zijn zelfs beschikbaar om via de Xbox-app naar Android te streamen. Uw opgeslagen gegevens worden op verschillende platforms overgedragen, zodat u op een willekeurig aantal machines kunt doorgaan waar u was gebleven. Microsoft heeft ervoor gezorgd dat al zijn first-party-titels Game Pass bereiken op de dag dat de game wordt gelanceerd, waardoor dit de goedkoopste manier is om Xbox-exclusives te ervaren.

5. Razer Kaira ProDe Beste Accessoires voor de Xbox Series X om nu te Kopen

(Afbeelding tegoed: Razer)

Als je al een go-to Xbox-headset hebt, hoef je niet per se in een nieuwe te investeren. Maar de Razer Kaira Pro is ontworpen met de Xbox Series X en Series S in gedachten, en dat is te zien. Deze draadloze headset kan met een druk op de knop aan elke Xbox-console worden gekoppeld en levert geweldig geluid in verschillende genres. Het is comfortabel om lange stukken te dragen en de batterij gaat tot 20 uur mee. Wat echt handig is, is dat de Kaira Pro ook Bluetooth-koppeling heeft, zodat je hem ook op pc’s en mobiele apparaten kunt aansluiten. Er is ook de goedkopere Razer Kaira, voor fans die zonder Bluetooth kunnen leven.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button