HaarHaar en VerzorgingHaarproductenHaarschoonheid

Cheryl Hines middellange haarstijlen voor steil haar

 

Cheryl Hines middellange haarstijlen voor steil haar
Cheryl Hines middellange rechte haarstijlen / getty-afbeeldingen

Cheryl Hines Medium kapsel : De glanzende snit met zijwaartse pony heeft alleen subtiele lagen langs de randen gesneden om de bounce en beweging van een korte gestructureerde stijl aan te moedigen. Zijdeachtig en slank is het hoofdidee van de stijl.

Lagen worden over de zijkanten en voorkant gesneden om vorm en zachtheid toe te voegen aan het eenvoudige kapsel. De laagdrempelige medium gelaagde snit is erg trendy. Het sierlijke medium recht afgesneden met pony is geweldig voor bijna elke dag of nacht gelegenheid en het vraagt ​​ook om het beetje haarlak om het vast te houden en te laten schitteren.

Snijd verschillende lagen zo veel als het uiterste effectief en aan de zijkanten om de sierlijke vorm te verkrijgen die perfect past bij mensen die wanhopig willen worden aangetrokken. Laag een beetje botte kant vegende pony subtiel over het voorhoofd om te helpen de hele stijl verschijnen en zacht en zacht voelen. Houd de lengte rond het niveau van de kraag om meer wow-factor toe te voegen en het uiterlijk ideaal te maken. Breng een beetje product aan om het echt glad te maken en langer te laten glanzen. Regelmatige afwerkingen kunnen gespleten haarpunten helpen voorkomen.

 

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button