Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
Carly Rae Jepsen Hairstyes Cute Long Hair | Plezier.net
HaarHaar en VerzorgingHaarschoonheid

Carly Rae Jepsen Hairstyes Cute Long Hair

Dit is vaak een totaal onverwachte combinatie – fantastische koperrode en blauwe ogen! Carly’s bleke huidskleur wordt perfect aangevuld door deze supertropische kleur, bovendien de verbluffende accenten van donkerdere koperen balayage lowlights die de beweging accentueren wanneer je naar de golven kijkt.

Het haar is gelaagd door het hebben van een korte zijscheiding plus een asymmetrische aanraking in het over elkaar veegde haar aan de bovenkant. De totale pony wordt in een boog gesneden, deze is zeker korter in het midden en gradueert naar beneden om uit de jukbeenderen te komen.

Evenals voor een ultramoderne look, zijn de golven ook asymmetrisch en gemengd met gedefinieerde, rechtere strengen in deze werkelijk fantastische, in het oog springende stijl!

Carly Rae Jepsen Hair: Casual lang kapsel

Deze fantastische jonge look is vakkundig gesneden om opwindende textuur en beweging te genereren over het middelpunt van de fabelachtig blauwe ogen en het mooie gezicht van Carly. Het haar wordt in lange lagen gesneden met zorgvuldig gestructureerde uiteinden, waardoor piekertoppen ontstaan ​​die contrasteren vanwege de sterke lijnen. De korte middenscheiding voegt aan de bovenzijde volume toe binnen de gedefinieerde strengen en de zware pony eindigt op wimperniveau, voordat hij serieus naar de oogkaders stuwt aan de zijkanten.

De warrige textuur wordt mooi geaccentueerd door de subtiele gouden highlights die een of twee uurtonen lichter zijn dan de natuurlijke bruine basiskleur van Carly.

Carly Rae Jepsen Hairstyes Cute Long Hair
Carly Rae Jepsen Hair: Casual lang kapsel

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button