Dieet

Bulgur of rijst aankomen? Voordelen van bulgur en rijst!

Bulgur of rijst aankomen? Voordelen van bulgur en rijst! Dieet rijst recept ...

Een van de meest besproken onderwerpen in het dieet is of rijst of bulgur gewichtstoename veroorzaakt. We hebben onderzocht welke het gunstigst is in termen van zowel gezondheid als gewicht. We hebben je die truc uitgelegd die de harten zal verlichten van degenen die calorierijst moeten opgeven omdat ze proberen af ​​te vallen. Door 1 theelepel kokosolie in dieetrijst te doen, vermindert de caloriewaarde. Dieet rijst recept:

Onder de heerlijke en heerlijke maaltijden die we niet missen aan onze tafels, is er de bulgur en rijstpilaf die elke vrouw bij haar thuis maakt. Ook al is het niet tijdens de bulgur-maaltijd, er zijn veel waarschuwingen van de experts dat het noodzakelijk is voorzichtig te zijn, vooral bij het nuttigen van witte rijstpilaf. Omdat de koolhydraatgewogen maaltijd, de rijstconsumptie, gemakkelijk kan aankomen. Gewichtsproblemen die vrouwen die om hun uiterlijk geven op een gezonde en natuurlijke manier kunnen worden gegeven, terwijl het goed is om de meting tijdens de voeding niet te missen, is een van de situaties waarmee rekening moet worden gehouden. We probeerden voor u te onderzoeken of de smakelijke witte rijstpilaf met zijn korrel-uiterlijk of de heerlijke bulgur met tomaten meer geschikt is voor uw dieet. Dus welke zou de voorkeur moeten hebben, zowel in termen van gezondheid als niet aankomen? Bulgur of rijst zorgt ervoor dat je aankomt, wordt rijst gegeten in de voeding? Hoeveel calorieën in bulgur en rijstpilaf! Gewichtsvrij rijstrecept …

WAT IS BULGUR OF RIJST?

Bulgur of rijst aankomen?  Voordelen van bulgur en rijst!

Het is belangrijk om de positieve of negatieve effecten te kennen van rijst die in veel recepten wordt gebruikt, zoals rijstpudding, die een voortreffelijke smaak achterlaat als het koud wordt gegeten. De deskundigen, die stellen dat rijstconsumptie niet veel aandacht behoeft, ook al is het gunstig voor de gezondheid, schrijven het effect van rijst op gewichtstoename toe aan een zittende levensstandaard.

Op basis van deze waarschuwingen is het belangrijker om bulgur, die rijk is aan vezels, toe te voegen in plaats van rijstpilaf.. ‘Zorgt bulgur of rijst ervoor dat u aankomt?’ Een antwoord op de vraag is van koper.

HET EFFECT VAN RIJST OP HET GEWICHT:

De consumptie van witte rijst met een hoge koolhydraatwaarde is zeer hoog in vitamine B, calcium, fosfor, ijzer en zetmeel. Volkorenrijst bevat meer vezels dan witte rijst en bevat minder calorieën dan witte rijst.

EFFECT VAN BULGUR OP GEWICHT:

Bulgur, die uit tarwe komt, is gunstig in termen van vezels. Bulgur, dat de darmen helpt om snel te werken, zorgt voor langdurige verzadiging in de buik. Volgens de gegevens die uit de onderzoeken zijn verkregen, is het ook zeer effectief tegen darmkanker. Bulgur, een van de voedingsmiddelen die tijdens de zwangerschap moet worden geconsumeerd vanwege het rijke foliumzuurgehalte, kan twee keer per week worden geconsumeerd.

VERLIES JE MET BULGUR GEWICHT? HOEVEEL CALORİEN IS BULGUR?

Bulgur of rijst aankomen?  Voordelen van bulgur en rijst!

De geschatte calorische waarde van 150 gram bulgur-pilaf is 488 kcal. Bulgur, dat veel vruchtvlees bevat, zorgt ervoor dat de bloedsuikerspiegel stijgt en geeft u een langdurig vol gevoel. Als er bulgur in de maaltijd zit, kunnen in plaats van 1 sneetje brood 2 eetlepels bulgur worden geconsumeerd. Om de calorie-inname van bulgur niet te verhogen, kan het worden gekookt in de vorm van minder stoom.

1 eetlepel bulgurpilaf 11 calorieën
Een volle eetlepel bulgurpilaf 23 calorieën
Grote eetlepel bulgurpilaf 34 calorieën
Als een grote portie is gemiddeld 250 gram bulgurpilaf 286 calorieën zal zijn.

AANDACHT VOOR DEZE BIJ HET VERBRUIKEN VAN BULGUR!

Naarmate de verwerkingssnelheid van gele bulgur, die door veel mensen wordt geconsumeerd en geconsumeerd, toeneemt, verliest het zijn minerale eigenschap. Daarom is het noodzakelijk om voorzichtiger te zijn bij de selectie van bulgur. Het langdurig hoge luchtvochtigheid op de tarwe aanbrengen om de bulgur geel te laten worden, vereist een tweede proces omdat de korrels aan elkaar blijven kleven.

Er is een aanzienlijk verlies aan vezels in gele bulgur, die gemakkelijker kan worden gepeld dan andere bulgur. De amberkleurige bulgur, waarvan bekend is dat deze rijk is aan bijna alle vitamines uit de B-groep, foliumzuur, vitamine E, zink, magnesium en vezels, verdient de voorkeur. Omdat bulgur in deze kleur rijker is dan andere qua vezels en voedingswaarde.

DIEET BULGUR PILAF RECEPT

Bulgur of rijst aankomen?  Voordelen van bulgur en rijst!

MATERIALEN:

1 kopje volkoren bruine tarwe
1 ui
1 rode paprika
2 eetlepels olijfolie
Zout
Chili peper
2,5 kopjes water

FABRICATIE:

Voeg na het smelten van de olijfolie in een pan de fijngesneden ui en paprika toe. Voeg na het goed roosteren van de uien 2 eetlepels tomatenpuree toe en meng goed. Doe de met veel water gewassen volkoren bulgur in de pan, voeg zout, chilipeperwater toe, dek de pan af en kook een half uur. Laat de rijst 5 minuten staan ​​en maak hem dan klaar voor service.

NEEMT RIJST PILAF GEWICHT? RIJSTVERBRUIK IN DIEET …

Bulgur of rijst aankomen?  Voordelen van bulgur en rijst!

Als u rijst niet kunt opgeven, die in het dagelijks leven vaak wordt geconsumeerd en geschikt is voor gewichtstoename, hebben we een suggestie voor u. We hebben die truc voor je onderzocht waarmee je door kunt gaan met je dieet zonder pilaf, wat een koolhydraatrijk voedsel is, te verbieden. Als je zoals gewoonlijk een theelepel kokosolie in het water doet dat je voor rijst hebt bereid, verlaag je de caloriewaarde van de rijst. Nadat je de pilaf normaal hebt gekookt en 12 uur in de koelkast hebt bewaard, kun je hem met een gerust hart consumeren. Zelfs als je geen kokosolie wilt doen, bevat een bord rijst van 100 gram 215 kcal.

Hoewel de hoeveelheid calorieën die nodig is om af te vallen van persoon tot persoon verschilt, als we naar de statistieken kijken, vrouwen hebben 2000 kcal nodig, mannen hebben 2500 kcal per dag nodig. Als we berekenen dat de calorieën van een gewone rijstgerecht 215 zijn, moeten we handelen door de hoeveelheid calorieën van het resterende voedsel te berekenen.

HOE MOET JE DIEET KIEZEN OM PILAV TE ETEN?

Bulgur of rijst aankomen?  Voordelen van bulgur en rijst!

MATERIALEN:

– 1 glas witte rijst,
– 2 glazen water,
– cıtroen,
– munt
– Olijfolie,
– Gekookte maïs

FABRICATIE:

Begin met het maken van pilaf door 2 glazen water te koken. Voeg vervolgens 2 theelepels zout toe aan een glas gewassen rijst. Kook de rijst 10-15 minuten alsof hij vers is, giet er na het afdekken van de hitte 1 glas koud water in en laat uitlekken. Pers daarentegen het sap van de citroen uit en meng de munt, olijfolie en gekookte mais. Giet dit mengsel bij de rijst en geniet ervan.

WAAROM GEWICHT PILAF? HOEVEEL CALORIEËN IN WELKE RIJST?

Rijst, die rijk is aan koolhydraten en vet, heeft een zeer laag vezelgehalte. Om deze reden veroorzaakt het een plotselinge daling van de bloedsuikerspiegel, wat resulteert in een snelle honger. Rijstconsumptie, die niet alleen honger kan krijgen, maar ook zoete crises kan veroorzaken, is een gerecht waar mensen met een dieet de grootste aandacht aan moeten besteden. Rijst, een van de onmisbare smaken van de Turkse keuken, kan worden gemaakt met boter, noedels, kikkererwten en kip. Dus zijn calorieën hier van belang? Natuurlijk!

Hier zijn de calorieën volgens de soorten rijst …

1 middelgrote portie (170 g) rijst met boter 283 calorieën

1 middelgrote portie (270 gr) rijstrijst met noedels 462 calorieën

1 middelgrote portie (220 g) kippenrijst 336 calorieën

1 middelgrote portie (230 gr) bulgurpilaf met tomaten en calorieën

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button