Goede ideeën

Bouw Je Eigen Biologische Moestuin in De Stad

Een biologische moestuin kan ons een grote verscheidenheid aan groenten en fruit bieden. Je kunt dit zien als een soort therapie en een manier om met de aarde te communiceren, of je kunt het zien als een methode om gezonder voedsel te eten en meer natuurlijke producten te consumeren.

Zelfs als u in de stad woont, is het mogelijk om uw eigen biologische moestuin aan te leggen. We hebben hiervoor enkele suggesties.

Ben je klaar om het te proberen?

Een biologische moestuin maken: waar te beginnen?

In de stad hebben we een klein gebied op een terras, balkon of in de tuin nodig om een ​​moestuin te creëren waar we groenten kunnen verbouwen die onze familie kan eten. Enkele suggesties:

  • Het gebied in kwestie moet minimaal 6 uur per dag direct zonlicht ontvangen om een ​​goede groei van planten te garanderen.
  • De potten moeten op het zuiden gericht zijn om ervoor te zorgen dat ze zoveel mogelijk zonlicht ontvangen.

Bouw Je Eigen Biologische Moestuin in De Stad

  • Als er voldoende ruimte in de tuin is, is het handig om de dieren te bedekken om te voorkomen dat ze uw planten beschadigen.
  • Als u uw tuin dicht bij een waterbron hebt voor eenvoudig water geven, wordt uw taak eenvoudiger.
  • Het aantal bloempotten dat u zult gebruiken, hangt af van het aantal personen in uw gezin.
  • Plant de favoriete groenten en fruit van je familie. Zolang dit planten zijn die groeien in het klimaat waarin je leeft.

Selecteer geschikte potten / potten voor de tuin

Plantenpotten of potten moeten de volgende kenmerken hebben:

Bouw Je Eigen Biologische Moestuin in De Stad

  • Selecteer potten van verschillende grootte voor bladgroenten en wortelgroenten omdat ze verschillende groottes zullen bereiken.
  • Materiaal: houten of keramische potten beschermen de wortels beter.

Een persoonlijkheid toevoegen aan uw biologische moestuin

Het is belangrijk om te weten waar u uw tuin moet instellen. Dan moet je een beetje leren over planten die je gaat planten. Dan kun je de potten en containers kopen die je nodig hebt.

De plaats waar u uw tuin gaat opzetten, moet een comfortabele omgeving zijn waarin u zich voorover kunt buigen en comfortabel toegang hebt tot alle groenten.

Je kunt het land dat je in elke winkel kunt kopen gebruiken, maar als je de gelegenheid hebt, is het ook handig om wat ondergrond te gebruiken om de planten beter te laten groeien.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button