Goede ideeënGezondheid en Fitness

Blauwe Thee om Natuurlijk Af te Vallen

Blauwe thee is tegenwoordig erg populair. Deze thee, ook bekend als oolongthee of zwarte draakthee, is herhaaldelijk onderzocht en heeft bewezen op natuurlijke wijze te helpen afvallen . Deze thee, die smaakt naar een mengsel van groene thee en rode thee, is zowel lekker als gezond. Je moet het proberen.

Blauwe thee heeft een grote reputatie bij degenen die goed zijn met thee. Het is heel dicht bij normale thee en heeft een aangename smaak. Dit soort thee wordt steeds populairder en is gemakkelijk te vinden in supermarkten en kruidendokters.

Het komt uit de hoge delen van Taiwan en China en wordt traditioneel al vele jaren gebruikt om in deze landen op natuurlijke en gezonde wijze gewicht te verliezen . Laten we deze thee beter leren kennen.

Kenmerken van blauwe thee

Blauwe Thee om Natuurlijk Af te Vallen

Regelmatige consumptie van blauwe thee kan de volgende voordelen bieden:

 • Zoals hierboven vermeld, dit type thee perfect om af te vallen. Volgens sommige onderzoeken is de beste onder theesoorten in termen van het versnellen van het metabolisme . Hiermee kunnen we op natuurlijke wijze meer vet verbranden.
 • Versnelt het levermetabolisme , het verlagen van cholesterol.
 • Voorkomt en geneest levervet .
 • Er wordt gedacht dat het beschermende eigenschappen heeft tegen verschillende soorten kanker en op natuurlijke wijze het afweermechanisme van het lichaam versterkt.
 • Het is gunstig voor het cardiovasculaire systeem , reinigt slagaders en versnelt de bloedcirculatie.

Klopt het dat het me kan helpen gewicht te verliezen?

Blauwe Thee om Natuurlijk Af te Vallen

Onderzoeken

 • Het meest recente onderzoek is gedaan aan een universiteit in Colorado. Deze studie, gepubliceerd in het International Journal of Obesity and Metabolic Diseases, stelt dat blauwe thee veel obesitas en levermesten voorkomt en helpt bij de bestrijding van deze ziekten.
 • Ook onderzoekers van het University of Maryland Medical Center; Ze concludeerden dat blauwe thee een uitstekende manier is om af te vallen dankzij het gehalte aan antioxidanten, dat zelfs hoger is dan groene thee.

Hoe zorgt het voor vetverbranding?

 • LK Han, de hoofdverantwoordelijke voor het onderzoek; Hij verklaarde dat blauwe thee, dankzij het cafeïnegehalte, het lichaam aanmoedigt om calorieën te verbranden en dus fungeert als een diureticum , dat helpt overtollige vloeistoffen te verwijderen .
 • Bovendien versnellen catechinen, een uitstekende antioxidant in zijn inhoud, de stofwisseling, verhogen de oxidatie en lichaamstemperatuur, waardoor een significant vetverbrandend effect wordt gecreëerd.
 • Bevat polyfenolen polyfenolen helpt ook om diabetes type 1 te voorkomen door het glucosemetabolisme positief te beïnvloeden.

Hoe moet ik me voorbereiden en drinken?

Blauwe Thee om Natuurlijk Af te Vallen

Voorbereiding

Thee bereiden is een kunst en je moet elk soort thee afzonderlijk leren om het meeste uit de voordelen te halen. Er zijn enkele speciale regels die moeten worden gevolgd bij het bereiden van blauwe thee. Nu zullen we u over hen vertellen:

 • Gebruik voor een kopje water de verhouding van een theelepel blauwe theebladeren .
 • Probeer indien mogelijk geen metalen theepotten te gebruiken, omdat metaal veel eigenschappen van deze thee doodt. De beste theepot die kan worden gebruikt, is pot-theepotten die ook in het oosten worden gebruikt.
 • Om een ​​goede blauwe thee te bereiden, moet het water erg heet zijn, dat wil zeggen 90-100 graden. Leg de bladeren in kokend water en laat het slechts drie minuten brouwen . Het is heel belangrijk om slechts drie minuten te hebben, omdat dit type thee snel oxideert.

Hoe moet ik drinken?

 • Idealiter een uur voor of een uur na de hoofdmaaltijden . Vergeet niet dat thee tannines bevat. Als het onmiddellijk na de maaltijd wordt gedronken, voorkomt deze stof een goede opname van ijzer in het lichaam. Daarom is het het beste om een ​​uur voor of een uur na de maaltijd te drinken.
 • U kunt twee keer per dag drinken. Het belangrijkste is om stabiel te zijn en elke dag te drinken. Drink zonder suiker toe te voegen. Als je het wilt zoeten, gebruik dan een theelepel honing of wat suikergras.

Waar bevindt zich Blue Tea?

Blauwe Thee om Natuurlijk Af te Vallen

Blauwe thee komt steeds vaker voor. Je moet op zoek gaan naar winkels die natuurlijke producten verkopen , niet in de normale theewinkels op de markten. Het wordt vaak verkocht in winkels van dit type, omdat het zeer wordt geëist door degenen die willen afvallen en diabetes behandelen.

Blauwe thee staat bekend als Oolong-thee en Black Dragon Tea . Het is over het algemeen niet erg duur en geeft goede resultaten. Probeer het, u zult het voordeel zien!

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button