Goede ideeën

Beste Natuurlijke Afrodisiaca

Volgens de psychologie is afrodisiacum een ​​stof of voedsel dat het seksuele verlangen verhoogt. Veel paren gebruiken de juiste hoeveelheden afrodisiaca om hun passies te doen herleven. In dit artikel kunt u meer te weten komen over de beroemdste en beste natuurlijke afrodisiaca ter wereld.

Wat u moet weten over natuurlijke afrodisiaca

Theoretisch wordt elke stof die het seksuele verlangen verhoogt als een afrodisiacum beschouwd. De naam komt van de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, die werd geboren toen de Kronos zijn vader doodde en zijn geslachtsdelen in zee gooide. Sommige natuurlijke afrodisiaca stimuleren de zintuigen; anderen worden geconsumeerd als voedsel, drank of kruiden.

Natuurlijke afrodisiaca zijn bekend bij alle culturen, vooral India, zoals vermeld in het boek “Kama Sutra”. In dit boek wordt gesproken over hoe mannen hun seksuele macht op verschillende manieren kunnen vergroten met voedingsmiddelen zoals honing en melk.

Beste Natuurlijke Afrodisiaca

In China worden natuurlijke afrodisiaca geproduceerd uit planten waarvan wordt aangenomen dat ze het seksuele uithoudingsvermogen en de potentie, zoals ginseng, verhogen. In de Arabieren worden parfums, geuren en cosmetische producten gebruikt om het plezier in de slaapkamer te vergroten. Angelsaksers gebruiken groenten zoals wortelen en asperges, waarvan ze zeggen dat ze de seksuele prestaties verhogen .

De moderne wetenschap bevestigt dat slechts enkele stoffen een afrodisiacum hebben. Een van hen is hondsdolheid. Hondsdolheid is een alkaloïde genaamd cantaridine. Het heeft een zeer sterk brandend effect en wanneer het in de juiste dosering wordt gebruikt, zet het de bloedvaten uit en zorgt het voor een langere erectie bij mannen. Het werd beschouwd als een afrodisiacum tot de zeventiende eeuw, maar het werd niet gebruikt na vele vergiftigingsgevallen die de dood tot gevolg hadden. We raden ook af om het te consumeren, omdat het gevaarlijk en zeer giftig kan zijn.

Beste natuurlijke afrodisiaca

Meer en meer mensen doen bekentenissen over de problemen in de slaapkamer. De reden voor deze problemen; extreme vermoeidheid kunnen problemen, stress en zelfs problemen in de relatie zijn. Als de oorzaak van het probleem geen ziekte of fysiek probleem is, is het mogelijk om te profiteren van de positieve effecten van de volgende natuurlijke afrodisiaca.

 • Heiligdom: Moedigt de mannelijke geslachtsorganen aan tot een perfecte staat en verhoogt het seksuele verlangen. Het is dus een van de beste afrodisiaca.
 • Royal jelly: Stimuleert het zenuwstelsel en het genitale gebied. Het kan enige tijd duren om het effect te zien, maar het is veilig en duurt lang.
 • Bruine suiker: Er is een reden voor de gewoonte om na een romantische maaltijd dessert te eten. Een beetje suiker is goed voor de liefde. Suikertekort voorkomt de productie van hormonen die seksueel verlangen stimuleren door de productie van adrenaline te verhogen.

Beste Natuurlijke Afrodisiaca

 • Selderij : Afvoersysteem het werkt en fungeert als een afrodisiacum, wat een gematigd effect heeft, vooral wanneer de soep wordt gedronken. Wanneer het wordt gemengd met bieten, neemt het effect ervan toe en bij consumptie met sla verdwijnt het effect.
 • Hazelnoot: Van alle gedroogde noten wordt gezegd dat ze een afrodisiacum hebben, maar er is een beroemde traditie van noten. In sommige samenlevingen worden hazelnoten geserveerd in bruiloftsmaaltijden, zelfs in manden en geplaatst op het bed van pas getrouwde paren tijdens huwelijksnachten.
 • Ui : We raden niet aan dat beide paren tegelijkertijd uien (of knoflook) eten, omdat dit ademnood kan veroorzaken en alle romantische plannen kan verstoren. Arabieren gebruiken vaak uien in hun maaltijden en weten ongetwijfeld hoe ze hun partners gelukkig kunnen maken.

Beste Natuurlijke Afrodisiaca

 • Kruidnagel: Het heeft een zeer intense smaak en geur. Het geeft goede resultaten bij consumptie als drankje.
 • Raspberry: Het is geweldig voor vrouwen omdat het de spieren in het genitale gebied ontspant en romantische momenten mogelijk maakt.
 • Ginseng: Hij wordt beschouwd als de “koning van de afrodisiaca”. Ginseng-thee, vijftien minuten voor het slapengaan gedronken, werkt. Het wordt al eeuwen gebruikt door de Chinezen en Koreanen.
 • Fig: Nog een interessante optie die als dessert de voorkeur kan krijgen. Het is zo zoet als de passie die het creëert. Egyptenaren en Grieken beschouwden de vijgenboom als heilig. Er zijn veel voorbeelden van vijgen, zoals vijgen op de deur van hun huis zetten, zodat alleenstaande vrouwen snel kunnen trouwen.

Beste Natuurlijke Afrodisiaca

 • Maca: Het is een ongewoon voedsel in het Westen. Het heeft een hoge voedingswaarde, behoudt het mentale evenwicht en is een krachtig afrodisiacum. Verspreid op brood of room, saus, soep etc. U kunt een kleine hoeveelheid van consumeren met behulp van .
 • Hibiscus: Het is een nuttige plant voor spanning, angst en stress die in de vroege dagen plaatsvond. Naast ontspannen, verhoogt het ook het seksuele verlangen.
 • Walnoot: Zelfs vandaag is het een ander droog gerecht dat in veel samenlevingen werd gebruikt voor huwelijksnachten en verschillende Chinese snoepjes.
 • Peper: Het is een veilige en snelle afrodisiacum. Eet altijd pepers en tomaten voor het avondeten. Maar vergeet niet dat dit voor degenen is die niet gevoelig zijn. Als je maag gevoelig is, kan dit een heel ander effect hebben en je nacht verpesten.
 • Peterselie : Als je wilt dat je nacht onvergetelijk wordt, gebruik dan wat peterselie in je maaltijden, vers of gekookt.

Beste Natuurlijke Afrodisiaca

 • Pistache: Het is een beetje duur, dus het is met andere gedroogde noten (bijv. Amandelen) en vijgen Je kunt mixen en eten. Bereid je voor op wat er daarna gebeurt.
 • Rosemary: Bij consumptie met munt fungeert het als een “versterkend medicijn” na het diner. Om deze twee planten te koken.
 • Datum: Nog een belangrijke vrucht voor Arabieren. Het bevat veel energie om je de hele nacht wakker te houden .
 • Pollen: Het is een van de beste afrodisiaca. Het effect begint zichtbaar te worden vijf dagen nadat het is gebruikt. Voor een romantisch weekend kun je beginnen met consumeren vanaf maandag. Eet een theelepel stuifmeel op een lege maag, meng het met sinaasappelsap of yoghurt. Je kunt ook een mengsel met pure bijenhoning bereiden en de stuifmeelkorrels in de honing laten gaan.
 • Avocado : wordt gebruikt als een stimulerend middel in Mexico. Het is ook het hoofdingrediënt in veel gerechten. Voor een plezierige nacht zijn avocado en peper een ideaal mengsel. U moet echter altijd op het bedrag letten om problemen te voorkomen.
 • Chocolade : Het heeft veel effecten op het zenuwstelsel en veroorzaakt de afgifte van endorfines (gelukshormoon). Daarom wordt het aanbevolen om chocolade te eten als je verdrietig of gestrest bent. Het is een heerlijk dessert dat we kunnen eten voor een geweldige avond.

Beste Natuurlijke Afrodisiaca

Foto’s zijn gebruikt met toestemming van Eric Molina, Naomi King, Opacity, ilovebutter, Marc Kjerland, Alice Henneman en Jacinta Iluch Valero.

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button