Goede ideeënGezondheid en Fitness

Beste Methoden om Hoge Bloeddruk te Bestrijden

Arteriële hypertensie, ook bekend als hoge bloeddruk; De systolische drukwaarden van de persoon zijn 140 mm Hg of hoger en diastolische drukwaarden zijn 90 mm Hg of hoger.

Patiënten met hypertensie hebben een hoger risico op het ontwikkelen van hart- en vaatziekten.

Hartziekten is de belangrijkste oorzaak van ziekte en overlijden in de wereld , dus het is heel belangrijk dat ze zo snel mogelijk worden behandeld. Nu zullen we u laten zien hoe u het risico kunt verminderen met drie hoofdpunten. We zullen ook praten over enkele medicijnen en tips.

Mogelijke oorzaken van hoge bloeddruk

Hoewel alle mogelijke oorzaken van hypertensie nog niet bekend zijn, is bewezen dat het gevolg is van genetische aandoeningen en sterk worden beïnvloed door levensstijl:

 • Overmatige consumptie van zout en zout voedsel
 • Obesitas
 • Stress en emotionele lasten
 • Sedentaire levensstijl
 • Overmatige consumptie van amine-bevattende voedingsmiddelen (gezouten kaas, bier en delicatessenproducten)

In veel gevallen, vooral wanneer alleen de diastolische druk hoog is, kan dit leiden tot leverfalen . In een dergelijke situatie; We moeten goed voor onze nieren zorgen , een dieet volgen dat rijk is aan groenten en fruit, en ook voedingsmiddelen consumeren die de juiste hoeveelheid vitamine C bevatten.

Symptomen

Het grootste probleem met hoge bloeddruk is dat in veel gevallen geen symptomen heeft, , die een enorm risico kunnen vormen. Sommige symptomen die kunnen worden waargenomen zijn:

 • Hoofdpijn
 • Duizeligheid
 • Moeilijkheden met ademhalen
 • Pijn op de borst
 • Tinnitus en gehuil
 • Neusbloeding
 • Wazig zien
 • Overmatig zweten

Als u een van deze symptomen heeft of vermoedt dat u een hoge bloeddruk heeft, kunt u naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis of apotheek gaan om uw bloeddruk te meten. Of u moet zo snel mogelijk naar de dokter gaan.

Knoflook om hoge bloeddruk te bestrijden

Knoflook is een uitstekende, helende voedingsstof die kan worden gebruikt in vele behandelingen, zoals het zuiveren van bloed van schadelijke stoffen en het reinigen van de darmen. Bij hoge bloeddruk fungeert knoflook als een vergroting van bloedvaten en slagaders.

Veel mensen kennen de voordelen van knoflook en consumeren elke ochtend rauwe knoflook. Om het smakelijker te maken, kunt u het op toastbrood aanbrengen en wat olijfolie toevoegen.

Als alternatief kunt u de Tibetaanse knoflookbehandeling proberen. Degenen die gevoelig zijn voor de geur en smaak van knoflook, kunnen knoflookolie of een knoflookcapsule nemen.

 

Beste Methoden om Hoge Bloeddruk te Bestrijden

Citroen

Beste Methoden om Hoge Bloeddruk te Bestrijden

We moeten absoluut over citroen praten. Hoewel het een zure vrucht is, in tegenstelling tot andere citrusvruchten, heeft het de mogelijkheid om zuren te neutraliseren wanneer het de maag binnenkomt.

Het is ook een geweldige bloedzuiveringsinstallatie, rijk aan vitamine C. Het voordeel van hoge bloeddruk is dat het helpt om zachtere en flexibeler geharde bloedvaten te verzachten. Bovendien bevat citroen veel vitamine B, wat hartfalen kan helpen voorkomen.

Artisjok om hoge bloeddruk te bestrijden

Artisjok heeft een diuretisch kenmerk . Het verwijdert overtollig vocht uit het lichaam en verlaagt de arteriële bloeddruk. Het wordt beschouwd als een natuurlijke remedie voor hoge bloeddruk.

Dit kruid bevat ook grote hoeveelheden kalium, wat arteriële hypertensie verlaagt. Het helpt de spijsvertering en beschermt de nieren.

Als u artisjokken vindt, raden we u aan deze regelmatig te consumeren door ze in de oven te bakken of te bakken. Als het geen seizoen heeft, kun je kiezen voor artisjok in blik of natuurlijk artisjokextract.

 

Beste Methoden om Hoge Bloeddruk te Bestrijden

Andere aanbevelingen

 • Was je armen in warm water en je voeten in warm, koel water.
 • Als u diureticum gebruikt, is het nuttig om een ​​kaliumsupplement te nemen of kaliumbevattend voedsel (tomaten, vlees / visbouillon, bananen, smoothies, enz.) Te consumeren om verhoogde gevoeligheid en spanning te voorkomen.
 • Oefening is belangrijk. We raden je aan om minimaal 30 keer per week 30-45 minuten per dag energiek te wandelen, rennen, fietsen of zwemmen.
 • Er zijn enkele supplementen die u kunnen helpen: co-enzym Q10, vitamine B5, vitamine C en vitamine E.
 • We raden u aan om weg te blijven van koffie, gember , thee, mate-thee, zoethout en tabaksproducten. Deze stoffen verhogen de bloeddruk bij regelmatig gebruik.

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button