Goede ideeën

Beïnvloedt het dragen van beha borstkanker?

Beha is tegenwoordig een behoefte aan vrouwen geworden. Omdat het dragen van een beha ervoor zorgt dat borsten er strak uitzien en een belangrijke plaats inneemt in de mode-stijl van veel mensen. Studies laten echter zien dat de beha een negatieve invloed heeft op de gezondheid van de borst en een risico op borstkanker heeft .

Het dragen van een beha kan op sommige manieren een vijand van vrouwen zijn. Volgens studies belemmert het dragen van beha’s gedurende de dag urenlang de lymfatische circulatie in de borst en verhoogt de temperatuur Dit houdt een risico op borstaandoeningen in. De hier genoemde beha is echter het type beha dat het borstgebied beperkt en druk uitoefent.

Beha en lymfecirculatie

Wetenschappelijke studies onderzoeken sinds 1930 de relatie tussen het dragen van beha’s en de vorming van kanker. Onderzoeksresultaten zijn in de loop van de tijd geëvolueerd en een recent onderzoek heeft aangetoond dat de beha de lymfeklieren en doorgangen onder druk zet en als gevolg daarvan de verwijdering van toxines uit de natuurlijke lymfeklieren voorkomt .

Beïnvloedt het dragen van beha borstkanker?

 kan cysten, vezelige knobbeltjes en, in sommige gevallen, tumorvorming in de borsten veroorzaken . Borsten worden uitgeperst en de lymfekanalen en haarvaten staan ​​onder druk vanwege het verkeerde beha-gebruik; daarom wordt circulatie voorkomen.

Bovendien verhoogt de beha de borsttemperatuur aanzienlijk omdat deze de borst bedekt en er druk op uitoefent. Sommige pre-kankerachtige of kankerachtige borsten vertonen hogere temperatuurwaarden dan die met gezondheid.

Gratis borsten: natuurlijke massage

Wanneer een vrouw geen beha draagt, zijn haar borsten gratis en natuurlijke bewegingen die de circulatie tussen de lymfeklieren voeden, waardoor een massage-effect ontstaat. Dit maakt natuurlijke verwijdering van toxines mogelijk en vermindert het risico op cysten en tumoren.

Verder is het waar dat degenen die hun borsten loslaten minder ongemak en pijn ervaren dan degenen die beha’s gebruiken. Onderzoek door twee Britse longartsen toonde aan dat mensen die gedurende 3 maanden geen beha’s gebruikten minder pijn ervoeren en sommige volledig van pijn waren bevrijd.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in dit artikel: Risico’s van verkeerde beha

Verkeerde behoefte aan hedendaagse vrouwen

Beïnvloedt het dragen van beha borstkanker?

Terwijl de textielindustrie met succes de productie van alle soorten beha’s voortzette, liet vrouwen geloven dat hun borsten inzakken als ze geen beha’s dragen. Veel vrouwen slapen ’s nachts met hun beha met angst, gebaseerd op dit idee.

Uit studies die sinds 1978 in Frankrijk, de VS, Japan en het VK zijn uitgevoerd, is echter gebleken dat, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, de beha een slappe borst kan veroorzaken. Omdat dit nog steeds een controversieel probleem is, worden legendes over vrije borsten en verslapping opgeschort vanwege onvoldoende onderzoek.

Recente studies in Japan en Frankrijk hebben aangetoond dat de beha , in tegenstelling tot populaire opvattingen , de borsten niet strak hield , en zich niet goed voelde voor de huid.

Hoe kan dit worden verklaard?

Wanneer een vrouw een doorlopende beha gebruikt, verliezen de kuiperligament en huidspieren, die als natuurlijke borststeun fungeren, hun functie en veroorzaken na verloop van tijd dat de borsten strak worden.

De borsten zijn bedekt met een zeer dunne en sterke laag membranen; dit versterkt de borsten tijdens het uitvoeren van hun functies. Ook worden de borsten vastgehouden door ligamenten die een soort beschermnet bieden.

Vooral hierdoor ervaren sommige vrouwen een ongewenst gevoel van spanning wanneer ze stoppen met het gebruik van beha’s. Dit is niet omdat de borsten vallen of doorzakken, maar vanwege hun inspanning om strakheid te construeren en te ontwikkelen.

Beïnvloedt het dragen van beha borstkanker?

Is het goed om een ​​beha te dragen?

Sommigen zeggen dat je altijd een beha moet dragen. Er zijn ook mensen die zeggen dat je geen beha’s moet dragen. Dus welke is correct? Klik om erachter te komen! Lees meer »

 

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button