Goede ideeën

Bacteriën in Het Navelgat en Hun Eigenschappen

Een gedetailleerde studie van bacteriën in de navelstreng onthulde dat honderden organismen in deze kleine plaats leefden. Bij de onderzoeken werd vastgesteld dat een groot aantal bacteriën , ten minste 60 soorten schimmels en gisten in de navel leven.

Volgens professor Rob Dunn van de Universiteit van North Carolina heeft een gemiddelde persoon, tussen 60 en 70 verschillende bacteriesoorten, dit aantal varieert meestal van persoon tot persoon en kan zelfs 1.400 bereiken.

Dunn en zijn vrienden hebben tot nu toe bacteriemonsters genomen van 391 proefpersonen. Mannen en vrouwen van verschillende leeftijden, etnische groepen, zelfs schoonmaakgewoonten werden opgenomen in deze studie.

Als resultaat van het onderzoek werd vastgesteld dat niet alleen bacteriën, maar ook verschillende soorten schimmels en gisten in de navel leven in de genomen monsters.

Wetenschappers hebben de levensvatbaarheid van deze bacteriën bevestigd met kweektests en wenden zich nu tot DNA-analyse van deze soorten. De eerste testresultaten tonen aan dat het aantal organismen per persoon voor iedereen verschillend is.

Tot nu toe, waarom is het aantal bacteriekolonies Er was geen definitieve verklaring dat de persoon zoveel was veranderd. Noch factoren zoals leeftijd, geslacht en etniciteit, noch de frequentie van baden veroorzaakten de diversiteit die in deze studie naar voren kwam. De reden voor deze situatie is compleet anders.

Echter, de gemeenschappelijke overtuiging van de experts is dat hoewel er verschillende algemene bacteriesoorten worden gevonden in mensen, er honderden zeldzame en niet-menselijke soorten zijn.

Volgens Dokters verbergen velen van ons deze veel voorkomende bacteriesoort . Maar zeldzame soorten zijn van nature onvoorspelbaar, omdat ze betrekking hebben op iemands verleden.

De bacteriën in de navel werken als een beschermer

Bacteriën in Het Navelgat en Hun Eigenschappen

De reden waarom experts ervoor kiezen om de navel te onderzoeken wordt beïnvloed door factoren zoals water, lotion en ultraviolet licht is dat ze hun leven kunnen voortzetten .

Hoewel mensen in dit nieuws vaker aandacht zullen besteden aan het wassen van hun navelstreng, Volgens Dunn bevinden deze wezens zich in de onderarmen, handen, kortom, over ons hele lichaam. Bovendien spelen bacteriën in de navel en bacteriën in ons lichaam in het algemeen een belangrijke rol.

Deze wezens maken de eerste verdediging tegen ziekteverwekkende microben in ons lichaam. Ze zijn als een leger dat op onze huid leeft, en wanneer ze een schadelijk wezen detecteren, vecht het er instinctief tegen.

Een persoon die zijn lichaam van deze wezens reinigt, loopt het risico op fatale huidinfecties.

De bacteriën in de navel beïnvloeden ons gedrag

In een andere studie analyseerden professor Elizabeth Archie van de Notre Dame University en haar collega Kevin Theis microscopische gemeenschappen die op mensen en soortgelijke dieren leefden.

Volgens de bevindingen kunnen deze bacteriën zelfs het gedrag van het wezen waarop ze leven veranderen .

We kunnen de steroïden en andere natuurlijke chemicaliën in onze oksels aanhalen. Deze stoffen zijn het belangrijkste product van het bacteriële metabolisme en veroorzaken onaangename geuren die onze interactie met andere mensen beïnvloeden.

Bijvoorbeeld, cholinebacterium absorbeert testosteron en verandert het in urine die ruikt naar urine. Anderen absorberen huidzweet en olie en produceren een uienachtige geur.

Volgens de onderzoeken is er veel bewijs dat de bacteriën zware geuren in het lichaam produceren, mensen kennen elkaar dankzij deze geuren.

Deze geuren lijken ons te helpen bij het onderscheiden van individuen. Moeders hebben bijvoorbeeld geen moeite om ze te herkennen aan de onderarmgeur van hun kinderen. Bovendien zijn onze banden met deze mysterieuze, microscopische wezens zelfs sterker dan familiebanden.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button