Goede ideeën

Appelazijn Gewicht en Detox

Wanneer de wintervakantie elk jaar komt, komen de kosten van de banketten met zich mee. Ons lichaam is gevuld met gifstoffen, we voelen ons opgezwollen en we krijgen ook een paar kilo, waarvan we denken dat het heel moeilijk is om er vanaf te komen. We zullen u voorzien van informatie over de gebruiksgebieden van appelazijn om u hierbij te helpen.

We kunnen tellen om gewicht te verliezen en detox om te gebruiken in de gebieden van appelazijn.

Je kunt deze methoden alleen proberen door drie dagen per week te oefenen zonder honger te hebben en buitengewone offers te moeten brengen.

Gebruiksgebieden van appelazijn

Appelazijn is een enorm genezend voedsel dat ons lichaam revitaliseert en reinigt dankzij de productieve voedingswaarden.

Appelazijn; Bevat vitamine A en B, essentiële vetzuren, enzymen en enzymen zoals calcium, fosfor, kalium, magnesium, zwavel, ijzer, zink en silicium.

 

Wat zijn de voordelen voor onze gezondheid?

Voor gewichtsverliesfunctie;

 • Het belangrijkste voordeel is dat het ons helpt om gifstoffen uit ons lichaam te verwijderen dankzij de zwavel in . Het metaboliseert direct vet, omdat het de lever rechtstreeks beïnvloedt.

Appelazijn Gewicht en Detox

 • Het versnelt ook onze stofwisseling en helpt om gewicht te verliezen om overtollig vet te verwijderen.
 • Ten derde, omdat een geweldig diureticum is , helpt het ons overtollige vloeistoffen in ons lichaam te verwijderen waardoor we ons gezwollen voelen.
 • Wanneer u last heeft van constipatie, is appelazijn nodig om uw darmflora te vergroten en u te ontspannen.

Indien regelmatig gebruikt, zijn toepassingen van appelazijn onder hen:

Appelazijn Gewicht en Detox

    • Voorkomt urineweginfectie en ondersteunt nieren die de urinewegen helpen beschermen tegen zure urine.
    • Dankzij de vitamine A die het bevat, voorkomt droge ogen .
    • Dankzij de enzymen die het bevat, draagt ​​het bij aan het spijsverteringsproces. Het is erg handig in situaties zoals overmatig gas, brandend maagzuur en zwaarte.
    • Vermindert gingivitis. In een dergelijke situatie raden we aan dat u het een tijdje in uw mond stopt voordat u het doorslikt.Appelazijn Gewicht en Detox

     Wat kunnen we eten?

       • Ontbijt: kan een mengsel zijn gemaakt met haver of een fruitsmoothie. Dit mengsel kan gepaard gaan met vers of gedroogd fruit en gedroogde noten.
       • Lunch: Een maaltijd gemaakt met salade of groenten, met een beetje rijst en wat eiwit gemaakt van bruine rijst. Bijvoorbeeld een maaltijd gemaakt van peulvruchten, een mager stuk vlees of vis.
       • Diner: nogmaals, naast een groenteschotel of salade, een ei of een appel of peer.

     Je kunt tussen de maaltijden wat noten of vers fruit eten. Je kunt ook zuiverende dranken drinken, zoals witlofthee, groene thee en Boldo-thee. Denk eraan, dit proces duurt slechts drie dagen en de resultaten zullen opmerkelijk zijn.

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button