Goede ideeënGezondheid en Fitness

Ananas Enzymen Kunnen Kanker Behandelen

Ananas is een bekend element van rijke vezelvoedingen. Naast het vezelgehalte beïnvloedt het mensen die zich bewust zijn van hun gezondheid met verschillende andere functies. De belangrijkste hiervan is het voorkomen van kanker door enkele laesies gerelateerd aan borstklieren, rectum en colon en kanker te minimaliseren of zelfs te elimineren.

Wat zit er in ananas?

Ananas bevat een zeer grote hoeveelheid vezels. Het bevat ook veel vitamines, organische zuren en minerale zouten. Maar het belangrijkste dat je in ananas vindt, is een heel speciaal ingrediënt, bromelaïne, dat als een enzym werkt.

Wat is Bromelain en wat doet het?

Bromelaïne is een natuurlijke stof en kan worden verkregen uit ananasfruit. Naast het hebben van antitumoreffecten, heeft het een zeer belangrijke plaats bij de behandeling van ziekten die verband houden met bepaalde soorten carcinoom.

In een studie waarin het effect van bromelaïne werd vergeleken met het 5-Fluorouracil-medicijn dat bij chemotherapie werd gebruikt, overtrof het antitumoreffect van bromelan dat van 5-Fluorouracil.

Ananas Enzymen Kunnen Kanker Behandelen

In het artikel was er ook een discussie over de behandeling met het genoemde 5-fluorouracil-medicijn.

Dit medicijn doodt de ziekte door alle prolifererende cellen te volgen, zonder onderscheid te maken tussen kankercellen en andere immuunsysteem cellen en essentiële cellen, in plaats van de kwaliteit van leven van de patiënt te verbeteren. Dit is de oorzaak van mogelijke vergiftiging van enzymen en andere cellen .

Anderzijds, omdat bromelaïne een natuurlijke stof is, heeft het een kenmerk dat alleen natuurlijke stoffen: selectieve cytotoxiciteit hebben, dat wil zeggen dat het alleen kankercellen doodt zonder andere gezonde cellen te beïnvloeden.

Bromelaïne als een enzym

Hoewel het een beetje verwarrend is om te praten over enzymen en hun vermenging met het bloed , is het een beetje verwarrend om te praten over bromelaïne bij zowel kankerpatiënten als andere mensen. je zult begrijpen waarom het zo nodig is.

Bromelaïne is een enzym dat proteïnen verteert, dat wil zeggen proteolytisch, en dat de proteïnen laat mengen in het bloed en lymfestelsel, waardoor het lichaam wordt ondersteund.

Enzym-waarheid en de kwestie van het eten van enzymbevattend voedsel blijft een mysterie in de medische wereld. Desondanks zijn ze erin geslaagd te bewijzen dat het werkt.

Niet alleen enzymen die in het lichaam circuleren, maar orale enzymen in het systeem zijn ook effectief, en eenvoudige problemen zoals sportblessures Bovendien wordt het gebruikt bij de behandeling van gecompliceerde ziekten zoals hart- en botziekten, nog belangrijker, het probleem van onze leeftijd, kanker.

Onze suggesties….

Vergeet niet om continuïteit in uw behandelingen te tonen. Kankerbestrijdende enzymen worden niet alleen in ananas gevonden. Je kunt jezelf helpen door voedsel te eten dat vitamine C, kurkuma of bieten extract bevat.

Verder is het belangrijk om een ​​uitgebalanceerd dieet te eten door rauw voedsel te eten dat de enzymproductie van je lichaam vermindert. Als uw lichaam minder enzymen nodig heeft voor de spijsvertering, kan het deze gebruiken voor zeer belangrijke fysiologische processen.

Houd in gedachten

Ananas Enzymen Kunnen Kanker Behandelen

Gebruik eerst uw natuurlijke opties. Er is niets voordeliger dan natuurlijke stoffen voor uw cellen. Ananasenzymen kunnen uw leven redden. Praat met uw arts en let op de risico’s die u loopt en de ontwikkelingen in uw lichaam.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button