Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
Alternatief gebruik van ijsblokjes | Plezier.net
Goede ideeën

Alternatief gebruik van ijsblokjes

Naast het toevoegen van een verfrissende smaak aan uw drankjes, hebben ijsblokjes veel nuttige toepassingen. Ontdek alternatief gebruik in dit artikel!

Voor welke doeleinden kunt u ijsblokjes gebruiken?

Ijsblokjes kunnen gunstig zijn voor uw gezondheid, uiterlijk en zelfs uw huis . Hieronder kunt u interessante toepassingen van ijsblokjes leren.

1. Om tandvleesvlekken uit de stof te verwijderen

Alternatief gebruik van ijsblokjes

Maak je geen zorgen als de kauwgom aan je haar kleeft of op het tapijt valt, want ijsblokjes kunnen je helpen!

  • Het enige dat u hoeft te doen, is over het ijs wrijven totdat de kauwgom hard wordt door de kou.
  • Vervolgens kun je tandvlees schrapen met een mes.

Je zult het tandvlees gemakkelijk zien afkomen. Als deze methode niet is geslaagd, kunt u uw kauwgom enkele minuten in de vriezer leggen.

Als het tandvlees aan uw haar kleeft, kunt u een vergelijkbare methode gebruiken. Wrijf het ijs langzaam in het tandvlees. Op deze manier, als de kauwgom bevriest, is het gemakkelijker om het uit je haar te verwijderen.

2. De bloemen water geven

Als je een weekend of twee dagen weggaat van huis en bang bent dat je bloemen uitgedroogd raken, kun je een paar ijsblokjes in de potten doen. Langzaam smeltend ijs helpt de grond van uw bloemen vochtig te houden.

3. Om uw gezicht te hydrateren

Bevochtig uw huid niet alleen bij warm weer en bij blootstelling aan de zon . Als u voelt dat uw gezicht opgezwollen of rood wordt, kunnen ijsblokjes helpen.

  • Vul de ijsblokjes in een plastic zak voordat je gaat slapen.
  • Breng gedurende 3 minuten aan op je gezicht en nek.

Deze app helpt je ook om beter te slapen.

4. Om de pasta of pilaf te verwarmen

Alternatief gebruik van ijsblokjes

Als u geen voedsel van gisteren in uw koelkast eet, probeer dan ijs te gebruiken als u geen voedsel consumeert omdat u de magnetron niet gebruikt.

Om te voorkomen dat de pasta of pilaf uitdroogt, doe je een paar ijsblokjes in de pan en verwarm je het zo. Uw maaltijd zal dus goed worden verwarmd voordat deze droogt .

5. Voor instortingen van tapijt

Na gebruik gedurende enkele jaren kunnen in bepaalde delen van artikelen instortingen optreden . Het is moeilijk om deze depressies die zich voordoen op tapijten, banken of tafels te verbergen en het is niet prettig voor het oog.

U kunt dit probleem oplossen door ijsblokjes op het puin te plaatsen. Terwijl het ijs smelt, zul je de instorting zien verdwijnen.

6. Om rimpels en acne te verwijderen

Alternatief gebruik van ijsblokjes

Ijsblokjes kunnen effectief zijn bij de behandeling van acne en gezichtslijnen. Nadat je je gezicht elke nacht grondig hebt gewassen, leg je ijsblokjes op een schone handdoek en breng je het 5 minuten aan op het gebied dat je wilt behandelen.

De volgende dag, U zult een merkbare verandering in acnevlekken opmerken. De reden dat deze methode goed is voor rimpels is dat de kou de bloedcirculatie versnelt. Je kunt je huid elke dag masseren met ijsblokjes om lijntjes en rimpels te verminderen en te voorkomen dat ze zich vormen.

7. Om de scherpe smaak van hoestsiroop te verlichten

Hoewel bijna alle geneesmiddelen twee alternatieven hebben als pillen en siropen, worden sommige alleen als siropen gebruikt, en de smaak van deze siropen kan de persoon ook storen.

  • Om deze verontrustende smaak te verminderen, kun je een stuk ijs kauwen voordat je de siroop drinkt. Dus uw taal wordt gevoelloos en u zult minder van de siroop genieten.

8. Rimpels op kleding verwijderen

Deze methode kan nuttig zijn voor zeer gerimpelde kleding.

  • Verwarm het ijzer en wikkel het ijsblokje in een handdoek.
  • Leg het ijs op het gerimpelde deel en strijk het.
  • Als je eenmaal bent geslaagd, zal je kleding niet meer kreuken.

9. Om wallen in het oog te verminderen

Als je de nacht ervoor niet goed hebt geslapen, hebt gehuild of iets hebt gedaan waardoor je ogen opzwellen, kunnen ijsblokjes van pas komen.

  • Wikkel ijsblokjes in een handdoek. Masseer uw oogleden gedurende 2 minuten voorzichtig in een cirkelvormige beweging.

10. Om pijn tijdens het epileren te verminderen

Alternatief gebruik van ijsblokjes

Als u de was gebruikt voor epileren, kan dit in sommige gebieden pijn doen. Het is niet eenvoudig om haar van de wortel te verwijderen, maar je kunt de pijn verlichten door ijs te gebruiken .

Wikkel de ijsblokjes in een handdoek en breng aan op het gebied waar je gaat waxen. Deze methode is zeer effectief in kleine gebieden zoals oksels of wenkbrauwen. Een andere optie is om ijs op het gebied te leggen om de pijn na het waxen te verlichten.

11. Om wallen of brandwonden te behandelen

Als u ergens op het fornuis of met een strijkijzer brandt, kunt u zwelling en roodheid verminderen door ijs te gebruiken.

Bovendien kunt u wallen verminderen. Breng ijs rechtstreeks aan op het getroffen gebied. U kunt deze methode ook gebruiken om blauwe plekken te voorkomen. Koud zorgt ervoor dat de haarvaten sluiten en littekens van de wond worden verminderd.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button