Gezondheid en FitnessGezondheid van kinderen

Als je Kind Nagels Eet …

Nagels eten is een van de meest voorkomende gezondheidsproblemen in de kindertijd. De gewoonten van het eten van nagels, die worden veroorzaakt door sommige familie- en schoolproblemen, hebben in de toekomst ernstige gevolgen. Het is heel belangrijk dat een kind dat zichzelf probeert te kalmeren door nagels te eten, tijdig wordt geïdentificeerd en opgelost.

De gewoonte om nagels te eten begint op de leeftijd van 3

Nagels eten is een gewoontestoornis waarbij ouders en leerkrachten zich erg ongemakkelijk voelen en het kind er meestal niet om geeft. Veel kinderen verwijderen de ruwe en uitstekende delen van hun nagels met de hand en beginnen dan in te rijgen. Soms wordt de huid rond de nagels met de nagels of tanden van de andere hand afgepeld en afgescheurd. Kinderen nemen deze gewoonte meestal aan op de leeftijd van 3-4 jaar.

Als er nagels in het gezin zijn, bootst het kind na

Kinderen imiteren vaak onbewust de mensen om hen heen. Imitatie op deze leeftijd is de meest gebruikelijke manier van leren. Ze leren ook spreken, nabootsen en handen gebruiken met imitaties. Vanaf de leeftijd van 1 herkennen baby’s door te zuigen en stoppen alles in hun mond en tanden. Deze manier om de wereld te leren kennen, ontspant en kalmeert het kind. Het is onvermijdelijk dat hij dit oude plezierige gedrag en dergelijke telkens zal herhalen als hij wordt uitgerekt. Als er bovendien mensen zijn met een obsessieve structuur (repetitieve obsessies) in het gezin, wordt deze beweging geïnitieerd door zowel soja te schieten als te zien.

Spanning in de omgeving veroorzaakt spijker eten

Voorkomen moet worden dat de gewoonte om nagels te eten permanent wordt en met de gevorderde leeftijden doorgaat. Allerlei spanningen en moeilijkheden wekken de zoektocht naar oud plezier en gewoonten. Als een lont bij elk mogelijk risico met betrekking tot elektriciteit, is het eten van een spijker een baanbrekend symptoom. Soms is er gewoon een onmiddellijke elektrische lading, soms is er een ernstige elektrische lekkage.

Pas op voor te verlegen, laffe en jaloerse kinderen

De gewoonte om nagels te eten bij kinderen in een bepaalde periode brengt veel problemen met zich mee. Het is mogelijk om psychiatrische aandoeningen te ontwikkelen, met name dermatologische aandoeningen die kunnen leiden tot infecties en problemen die het zelfbeeld van de jongere kunnen verstoren. Nagels eten moet worden beschouwd als een voorlopig symptoom bij kinderen die snel huilen, te verlegen zijn, sociale omgevingen vermijden, geen vrienden kunnen maken, niet gescheiden kunnen worden van de moeder, niet apart kunnen slapen, ernstige angsten hebben, leer- en aandachtsproblemen op school, niet kunnen omgaan met gevoelens van rusteloosheid, verlies en jaloezie. Bovendien kunnen de redenen achter het eten van nagels als volgt worden vermeld:

  • De aanwezigheid van nageletende mensen in het gezin en in de directe omgeving
  • Overmatige repressie en autoriteit
  • Frequente negatieve kritiek
  • Mislukking in de lessen
  • Laat je niet dwingen tot een baan die hij niet wil
  • Iets opwindends kijken
  • Zaken die stil moeten staan ​​
  • Wanneer hij zijn recht niet kan claimen

Intense gevoelens van angst, schuld en jaloezie
Gevoelens van eenzaamheid, hulpeloosheid en intense woede

 • Tik,gevoelig voor obsessie
 • Verveling, onvermogen om geheimen en problemen te delen

Noem het nageletende kind niet ‘Do not’

Nagels eten bij kleuters moet geen gewoonte worden. Moeders onbedoeld “Trek je hand uit je mond”, gespannen en hectische interventie. Interventie bij dergelijk frequent automatisch gedrag verhoogt het vermogen van het kind om het steeds opnieuw te doen. In dit geval zou het geven van voedsel aan de handen, potlood, verf, speeldeeg met andere activiteiten en het verkrijgen van bronnen van plezier nauwkeuriger zijn. Na het bad moet ook een gladde en onbeschermde nagelverzorging worden gedaan. Als u de gewoonte heeft om wonden te plukken, zullen verzachtende, geurige crèmes de hantering verminderen.

Hardnekkige kinderen zijn moeilijker om te stoppen met het eten van nagels

Het is niet gemakkelijk om van deze gewoonte af te zien bij kinderen die geobsedeerd zijn, niet van veranderingen houden, voedsel kiezen, een sterk geheugen hebben en koppig zijn. Het is ook erg moeilijk om gespen, kousnaden of een kraag aan deze kinderen te bevestigen. Bij dergelijke kinderen zullen nagelverzorging, esthetische inspanningen, de wens om waardering van het andere geslacht te krijgen en hun wil te beheersen, hun deelname aan de behandeling ondersteunen. Vooral tijdens de adolescentie is het erg belangrijk dat een jongere zich ongemakkelijk wil voelen en deze gewoonte wil stoppen. Er moet ook worden opgemerkt dat het moeilijker is om te stoppen met het eten van nagels dan om te stoppen met roken.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button