Cultuur reizenFoodie reizenReizen nachtleven

8 manieren om goedkope vluchten te krijgen tijdens de vakantie

Vliegtickets zijn gemakkelijk de grootste kosten van uw vakantie, dus het is logisch om minder aan reizen uit te geven en meer aan de werkelijke vakantie.

Als u uw reiskosten deze feestdagen wilt verlagen, volgt u deze 8 eenvoudige tips.

1. Vroege boekingen

Dit is een no brainer, maar de afwezigheid ervan maakt een lijst met tips voor goedkope vliegtickets onvolledig.

Als u uw vlucht ten minste drie weken vóór de werkelijke vakantiedata boekt, zijn de ticketprijzen goedkoper. Als u de laagste vliegtarieven wilt krijgen, boek dan minimaal twee maanden van tevoren.

2. Een aansluitende vlucht boeken

Als u geen haast hebt om uw bestemming te bereiken, kan het boeken van een aansluitende vlucht uw ticketprijs veel goedkoper maken dan een niet-vlucht -stop vlucht.

Met de zoekmachines op veel websites kunt u filteren tussen opties voor no-stops, one-stop en two-stops vluchten.

3. Koop tickets in een privébrowser

Het is nooit bewezen maar er wordt aangenomen dat luchtvaartmaatschappijen cookies op hun sites gebruiken om uw geschiedenis te bekijken en als u eerder naar dezelfde vluchten hebben gezocht. Als dat zo is, gaan ze ervan uit dat je serieus bent en hef je de prijzen op.

Als u een privébrowser gebruikt, kan deze cookies niet worden opgehaald.

4. Controleer tarieven op nabijgelegen luchthavens

Controleer op tarieven op alternatieve vertrekpunten van aankomst. Het feit dat een luchthaven groter is, betekent niet dat het goedkoper is. Andere nabijgelegen luchthavens kunnen goedkopere opties voor u beschikbaar hebben.

5. Vliegdekschepen

Het is gemakkelijker om vluchten van traditionele luchtvaartmaatschappijen te vinden, maar onlangs zijn er nieuwe bedrijven ontstaan ​​die u geweldige deals voor langere reizen kunnen bieden.

Het vinden van deze budgetmaatschappijen kan vervelend zijn, maar de deals die ze hebben zijn het waard.

6. Profiteer van studentenkortingen

Als u een student bent, moet u profiteren van de 20-30% studentenkorting die veel luchtvaartmaatschappijen bieden.

Mogelijk moet u bij het inchecken het bewijs leveren dat u student bent door middel van een studentenkaart of via een door de instelling ondertekend formulier.

7. Weekdagen en feestdagen

Vliegen op weekdagen is veel goedkoper dan vliegen in een weekend en daarom moet u uw reizen dienovereenkomstig plannen. Een ticket boeken voor een dinsdag of donderdag kan veel goedkoper zijn dan vliegen op een vrijdag.

Ook zal het vliegen op de vakantie zelf (Kerstmis, Thanksgiving, enz.) Veel minder kosten dan eerder vliegen dan de vakantie omdat niemand graag op de vakantie zelf reist.

8. Bouw een relatie op met de luchtvaartmaatschappij

Als je regelmatig vliegt, dan kun je een relatie opbouwen en een klant / creditcard van een luchtvaartmaatschappij hebben die je veel andere kortingen en gratis kilometers ook.

Als u deze geweldige tips volgt, weet u zeker dat u redelijke, zo niet goedkope vluchten krijgt voor uw vakantie. Maar vier het nu nog niet, want het is aan het weer om je nu goedkoop te laten reizen!

 

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button