Technologie

8 Geweldige Suggesties voor Mobiele Telefoons

Je hoeft niet de duurste telefoon te kopen voor de beste cameratelefoon ter wereld! We hebben 8 beste cameratelefoons voor u geselecteerd en vermeld.

1. Huawei P30 Pro

8 Geweldige Suggesties voor Mobiele Telefoons De Huawei P30 Pro is een van de beste telefoons op de markt en natuurlijk speelt de hoofdcamera hierin een belangrijke rol. De 40MP-, 20MP- en 8MP-sensoren combineren met functies zoals sneeuwreductie, uitstekende beeldverwerking en superzoom, waardoor de P30 Pro uitstekende cameracapaciteiten heeft.

Prijs: 688,50 €   Koop Bol.com

2. Samsung Galaxy S10 Plus

8 Geweldige Suggesties voor Mobiele Telefoons De Galaxy S10 Plus legt de lat hoger in het cameragebied en kan zelfs bij weinig licht opvallende beelden vastleggen met de dubbele 12MP-camera aan de achterkant met f / 1.5-diafragmaopening. Samsung werkt ook serieus aan het verlagen van de winst. De “super slow motion” slow motion-functie van 960 fps is een van de functies waar we van houden op de Galaxy S10 Plus.

Prijs: 743 € Koop Bol.com

3. iPhone 11 Pro

8 Geweldige Suggesties voor Mobiele Telefoons Het nieuwste iPhone-trio van Apple is vooral populair bij makers van inhoud. Door de beste functies en betaalbare prijzen bij elkaar te houden, is iPhone 11 Pro de middelste optie van het trio en we denken dat het de ster van de show is.

Prijs: 1118 € Koop Bol.com

4. iPhone XR

8 Geweldige Suggesties voor Mobiele Telefoons Het apparaat, dat wordt geleverd met een batterij van 2,942 mAh, biedt krachtige cameraprestaties met zijn 12MP hoofdcamera. Bovendien is het veel goedkoper dan de iPhone 11 Pro.

Prijs: 739 € Koop Bol.com

5. Samsung Galaxy Note 10

8 Geweldige Suggesties voor Mobiele Telefoons Galaxy Note 10 is een van de vele telefoons die in 2019 zijn overgeschakeld naar drie camera’s. Dit is een nauwkeurige beweging, omdat de 16MP ultrabrede, 12MP standaard en 12MP telelens u geweldige prestaties levert.

Prijs: 809 € Koop Bol.com

6. Samsung Galaxy S8

8 Geweldige Suggesties voor Mobiele Telefoons Galaxy S8 maakt het maken van je eigen foto heel gemakkelijk dankzij de speciale selfiemodus. Je hoeft niet constant te experimenteren om een vloeiende foto te maken, met de Galaxy S8 kun je dit rechtstreeks doen.

Prijs: 400 € Koop Bol.com

7. Huawei Mate 20 Pro

8 Geweldige Suggesties voor Mobiele Telefoons De prijs van de Huawei Mate 20, die al enkele jaren op de markt is, is nu goedkoper. De telefoon heeft een van de krachtigste camera’s op onze lijst. De telefoon, die een bijzonder groothoeklens heeft, bereikt de Huawei P30 Pro niet met zijn HDR-functie, maar biedt uitstekende cameraprestaties met zijn driedubbele camera.

Prijs: 599 € Koop Bol.com

8. Honor 20

8 Geweldige Suggesties voor Mobiele Telefoons Honor 20, dat deel uitmaakt van de Huawei-familie, biedt zeer goedkoop een reeks hoge technische mogelijkheden. Het apparaat heeft vier lenzen, waaronder 48MP hoofdlens, 16MP super groothoeklens. Natuurlijk moet je van Honor 20 geen camerakwaliteit verwachten die DSLR nadert, maar het biedt geweldige dingen op prijs.

Prijs: 299 € Koop Bol.com

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button