Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
8 De donkere kant van natuurlijk product | Plezier.net
Goede ideeën

8 De donkere kant van natuurlijk product

Het is duidelijk dat natuurlijke producten veel voordelen hebben. Maar dat betekent niet dat ze geen donkere gezichten hebben. Het is normaal dat we een fout maken omdat we als persoon alles heel snel vertrouwen; daarom is het belangrijk dat we informatie hebben over de eigenschappen van de producten die we zullen gebruiken of consumeren. In dit artikel zullen we de 8 niet-voordelige aspecten van natuurlijke producten met u delen.

8 The Dark Side of Natural Product

1. Ice

8 De donkere kant van natuurlijk product

Extreem lage of extreem hoge temperaturen zijn niet nuttig. De meeste mensen denken dat ijs gunstig is voor de huidverzorging (vooral omdat het de poriën sluit). Deskundigen bevelen echter geen blootstelling aan extreme temperaturen aan.

De donkere kant van het aanbrengen van ijs op je huid, is de huid uitdrogen en de huid laten afschilferen, waardoor deze barst.

Een van de belangrijkste redenen om ijs niet rechtstreeks op de huid aan te brengen is de mogelijkheid dat overmatige koude van ijs de onderhuid beschadigt en roodheid veroorzaakt.

De kou van ijs maakt je huid niet glad en gezond. Aan de andere kant is het een geweldige stof om pijn te verlichten en ontstekingen te verminderen. Als u echter constant ijs op uw huid aanbrengt, kunnen uw poriën krimpen en kunnen de aandoeningen verdwijnen. Dit kan de effecten van andere producten verminderen of voorkomen dat ze worden gezien.

Perfecte huid verkrijgen is niet alleen mogelijk met ijs, maar bepaalt uw huidtype , zich bewust zijn van externe factoren en proberen uw bloedcirculatie te verhogen .

2. Olijfolie

8 De donkere kant van natuurlijk product

Ons volgende natuurlijke product, olijfolie, heeft veel voordelen, maar heeft ook een donker gezicht. Je moet voorzichtig zijn wanneer je rechtstreeks op je huid of aanbrengt.

Waarom?

Geloof het of niet, olijfolie kan de olieproductie verhogen en het moeilijk maken dat vuil onder de douche komt. Anderzijds kan schadelijk zijn voor een acne-gevoelige huid.

3. Aloë vera

8 De donkere kant van natuurlijk product

Aloë vera is een van de meest populaire kruiden die worden gebruikt in de cosmetica- en lichaamsverzorgingsindustrie. Maar deze plant kan ook schade veroorzaken . Anders dan dat, is het een geweldige vochtinbrengende crème.

Helaas kunt u, als u aloë vera rechtstreeks op uw huid aanbrengt en in de zon gaat, voorkomen dat uw onderhuid gemakkelijker verbrandt.

Anderzijds kan aloë vera de vorming van cysten en vuilophoping in de huid verhogen. Dit wordt duidelijker gezien, vooral bij mensen met een acne-gevoelige huid. Het is waar dat dit natuurlijke product genezende eigenschappen heeft, maar dit betekent niet dat het willekeurig op elk huidtype kan worden gebruikt.

4. Citrus

8 De donkere kant van natuurlijk product Als u citroen rechtstreeks van de citrusfamilie, ons volgende natuurlijke product, op uw huid aanbrengt, heeft dit negatieve effecten als u niet de nodige maatregelen neemt. Als u citrusvruchten zonder verdunning gebruikt, kan uw huid irriteren en nieuwe vlekken veroorzaken als u direct na het aanbrengen in de zon gaat.

  • Om de huid goed te houden, moet u citrusvruchten verdunnen met water.
  • U moet citrusvruchten ’s nachts aanbrengen wanneer uw huid niet wordt blootgesteld aan zonlicht . Anders kunnen er slechtere plekken op uw huid achterblijven. Dit is de donkere kant van het gebruik van citrus voor huidverzorging.

5. Zout

8 De donkere kant van natuurlijk product

Hoewel zout zeer goed is voor de dode huid, moet u ook voorzichtig zijn omdat het te corrosief is voor uw huid. . Het is bewezen dat het verwijderen van dode huid met behulp van zout micro laesies veroorzaakt die irritatie en infectie veroorzaken.

Om deze reden is het beter om gemalen koffie of kristalsuiker te gebruiken in plaats van zout .

6. Tomaat

8 De donkere kant van natuurlijk product

We praten meestal over de voordelen van het aanbrengen van tomaten op je huid, maar de waarheid is dat deze vrucht ook een donkere kant heeft. De zuurgraad van tomaat is vrij hoog. Hierdoor kan het te agressief zijn voor de pH-balans van uw huid.

De juiste manier om dit natuurlijke product te gebruiken, is het te mengen met ingrediënten zoals yoghurt, wat de zuurgraad van verlaagt.

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button