Goede ideeën

7 Voordelen Van het Consumeren van Honing en Kaneel

Een mengsel van honing en kaneel is een mengsel dat goed is voor veel ziekten, waaronder verkoudheid. Dit mengsel, dat veel voordelen voor uw gezondheid heeft, wordt al vele jaren in alternatieve geneeskunde gebruikt.

Terwijl sommige mensen dit mengsel als thee consumeren, mengen anderen dit enzym met de etherische olie van kaneel en profiteren van deze prachtige combinatie. Lees verder voor meer informatie!

De voordelen van een mengsel van honing en kaneel

7 Voordelen Van het Consumeren van Honing en Kaneel Onlangs is kaneel toegevoegd aan kauwgom en kleine snoepjes. Dit komt omdat producenten de gezondheidskenmerken van cinnamon realiseren. Je kunt thuis eenvoudig je eigen kaneel gorgelen.

Gorgelen recept

Meng een eetlepel kaneel en een eetlepel honing in een glas heet water. Na grondig mengen kun je dit gebruiken om te gorgelen. Dit mengsel helpt je bij het beheersen van een slechte adem.

Afvallen

7 Voordelen Van het Consumeren van Honing en Kaneel Het mengsel van kaneel en honing helpt u om af te vallen. Meng elke ochtend, een half uur voor het ontbijt , een lepel honing en een lepel kaneel in een glas water. Drink een glas van hetzelfde mengsel voordat je ’s avonds naar bed gaat.

Dit mengsel helpt je af te vallen door vetophoping in je lichaam te voorkomen. Vergeet niet dat u bij het gebruik van dit recept voor regelmatige voeding moet zorgen terwijl u elke dag ten minste een half uur traint .

Acne

7 Voordelen Van het Consumeren van Honing en Kaneel U kunt het mengsel van kaneel en honing ook gebruiken om acne en mee-eters op uw huid te bestrijden. Zoals u weet, is honing een van de beste natuurlijke gezichtsmaskers en kaneel heeft antioxiderende eigenschappen.

Meng drie eetlepels honing met één eetlepel kaneel. Neem een ​​lepel van dit mengsel voor het slapen gaan en breng het aan op je puistjes en mee-eters. Als je ’s ochtends wakker wordt, was je met warm water. Je kunt dit recept toepassen totdat je alle acne en mee-eters op je huid kwijt bent.

Huidveroudering

Als je wilt dat je huid jong blijft, is dit recept interessant voor jou! Een mengsel van kaneel en honing vermindert in de loop van de tijd schade aan weefsels. Meng drie koppen water, een eetlepel kaneel en vier eetlepels honing. Het water dat u in dit recept gebruikt, moet vers worden gekookt.

Drink een kwart kopje drie of vier keer per dag uit dit mengsel.

Cholesterol verlagen

Dit mengsel is effectief voor het verlagen van cholesterol dankzij zijn antioxidanten. Meng twee eetlepels honing en drie eetlepels kaneel in een glas en voeg water toe. Drink voor de beste resultaten drie keer per dag, bij voorkeur één glas voor de maaltijd.

Behandeling van de kou

Honing bevat stoffen die helpen bij het doden van bacteriën en virussen die verkoudheid en griep veroorzaken; dus we raden je aan het zowel te consumeren om verkoudheid te bestrijden als om het te voorkomen.

Vergemakkelijking van de spijsvertering

Ten slotte kan deze geweldige mix ook uw spijsvertering vergemakkelijken. Als je voor elke maaltijd een lepel kaneel en honing eet, merk je misschien dat het de zuurgraad in je spijsvertering helpt verminderen.

We hopen dat onze mix van ingrediënten met deze twee geweldige ingrediënten je zal helpen er beter uit te zien en je beter te voelen.

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button