Dieet

7 Voedingsmiddelen die Buikvet Bestrijden

Moderne diëten leveren niet altijd de verwachte resultaten op. Je hebt misschien zelfs gewichtsverliesproducten geprobeerd en geen wijzigingen gekregen. Als je echt buikvet wilt bestrijden, bekijk dan het voedsel dat we hieronder hebben genoemd.

Het is waar dat olie wordt gezien als een “bad boy”. De reden hiervoor is het risico om cholesterol , zwaarlijvigheid en hart- en vaatziekten tegen te komen wanneer u gevoed wordt met slechte vetten.

U moet echter ook weten dat vet de energieopslag van ons lichaam is en daarom niet volledig uit uw dieet moet worden verwijderd. Zodat uw lichaam glucose niet hoeft om te zetten in vet. Dit beschermt de organen in uw lichaam tegen trauma en brengt uw lichaamstemperatuur in evenwicht.

Daarnaast wordt ook gezegd dat collageen als een schild voor slagaders fungeert, in het geval van vitamine C-tekort , wat leidt tot onvoldoende productie.

7 Voedingsmiddelen die Buikvet Bestrijden U kunt een ziekte hebben zoals gewichtsprobleem , cholesterol, hypertensie of diabetes. Het belangrijkste is om ‘goede’ oliën te consumeren waardoor je je goed voelt, je humeur hoog houdt en depressie voorkomt. Verminder slecht olieverbruik en verbruik nuttige oliën. Eet een uitgebalanceerd dieet en vergeet uw dagelijkse oefeningen niet.

Olijfolie

Olijfolie is de beste onder olievarianten, vooral koudgeperste extra vierge olijfolie is van zeer hoge kwaliteit. Het behoort tot de groep onverzadigde vetten die het lichaam ten goede komt. Het is ook een geweldige voedselbron voor degenen die een vetarm dieet volgen.

Olijfolie absorbeert voedingsstoffen, creëert hormonen en vermindert cholesterol. Gebruik geen olijfolie bij het koken, omdat de componenten veranderen met warmte, onthoud dit.

Amandel

Amandel bevat een grote hoeveelheid eiwitten, vezels en calcium. Het is de belangrijkste energiebron voor je lichaam. Het wordt aanbevolen voor vegetariërs, veganisten en mensen die veel sporten. Activeert uw metabolisme en regelt de bloedsuikerspiegel .

Het is rijk aan Omega-3 en beschermt u tegen aan obesitas gerelateerde ziekten. Je kunt alleen amandelen consumeren, met lichte desserts of amandelen.

7 Voedingsmiddelen die Buikvet Bestrijden Haver

Het is belangrijk om haver in je afslankregime te hebben, omdat het je een vol gevoel geeft. Rijk aan eiwitten en vezels, is daarom een ​​geweldige optie voor het ontbijt.

Het helpt het cholesterol te verlagen en zuivert uw bloed omdat het stoffen bevat die de gifstoffen en vetten bedekken en uit het lichaam verwijderen. Je kunt ook vlees en groenten eten door ze met haver te bedekken.

Broccoli

Het zou goed zijn om een ​​regime te hebben om af te vallen. Het is ook nuttig voor uw bronchiën , het bevat vezels, vitamine C en calcium. Al deze voedingsstoffen verminderen de opname van vet uit je darmen, zodat zich geen vet ophoopt in je bloedvaten.

Het helpt het spijsverteringsstelsel te werken. De calorie van broccoli is erg laag en versterkt je immuunsysteem. Je kunt alleen gekookt eten en gebruiken in salades of pasta’s.

7 Voedingsmiddelen die Buikvet Bestrijden Aardbei

Deze heerlijke rode noot bevat veel water en vezels, wat de favoriet van de vrucht is. Om de aardbei te verteren, moet het lichaam meer energie produceren dan de calorieën in de aardbei, dat wil zeggen, de aardbei heeft eigenlijk negatieve calorieën. Het activeert de bloedcirculatie en brengt het natriumniveau in evenwicht. Bevat flavonoïden en anthocyanen , die de opname van suiker en vet voorkomt.

Zalm

Het is een van de meest aanbevolen bronnen van Omega-3. Het eiwit dat het bevat, wordt gebruikt voor het maken van “goede” cholesterol, hormoon en gal.

Het bevat veel vitamine D, houdt het zenuwstelsel gezond, activeert de stofwisseling en smelt overtollig buikvet. Vetzuren erin voorkomen vetopslag. Boerderijzalm bevat geen lood en dioxines die worden aangetroffen in in zee geteelde zalm.

7 Voedingsmiddelen die Buikvet Bestrijden Groene thee

Het staat bekend als een uitstekende vetverbrander. Elke vorm van thee heeft een positief effect op de spijsvertering omdat het water en warmte aan het spijsverteringsstelsel levert. Als je na de lunch of het avondeten drinkt, faciliteer je de doorgang van voedsel door de darm als vetten en koolhydraten smelten.

Het helpt de opname van voedingsstoffen, verhoogt de lichaamstemperatuur, houdt het glucoseniveau in evenwicht, bestrijdt vrije radicalen en verhoogt de calciuminname van botten . Het bevat een antioxidant en polyfenoïden genaamd Katekin, dus het regelt hormonen tijdens stress.

Net als rode wijn vermindert groene thee de omzetting van glucose in vet, een proces dat het lichaam doet om energie op te slaan. Je kunt het ook drinken voor het ontbijt of snacks. Meer dan drie kopjes per dag worden niet aanbevolen.

7 Voedingsmiddelen die Buikvet Bestrijden

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button