Goede ideeën

7 items die Periodiek Moeten Worden Vervangen

We vergeten vaak dat veel items die we dagelijks gebruiken ook een gebruiksperiode hebben. Deze items, die niet op tijd worden gewijzigd, brengen onze gezondheid in gevaar. Lees dit artikel voor meer informatie.

We letten vaak op de houdbaarheidsdatum van voedsel en soms geven we de voorkeur aan voedsel dat we lang kunnen consumeren. Dit geldt ook voor cosmetica, lotions, talkpoeder en andere items die mensen dagelijks gebruiken. Wel, ben je je bewust van de items die je periodiek moet veranderen?

Deze items die u zich niet herinnert toen u deze kocht, kunnen uw gezondheid negatief beïnvloeden en in de toekomst problemen veroorzaken. Je zult misschien verrast zijn als je leert wat deze items zijn.

Items die periodiek moeten worden gewijzigd

Lees de onderstaande lijst zorgvuldig door en beslis welke items u moet vernieuwen.

1. Kussens

7 items die Periodiek Moeten Worden Vervangen Hoewel het onschadelijk lijkt, kunnen de kussens u ziek maken. In de loop der jaren zijn kussens de voedingsbodem geworden voor microben, mythen, dode huid en speeksel. Het regelmatig vervangen van uw kussensloop is niet voldoende om uzelf te beschermen tegen microben die op het kussen leven. Probeer uw kussens eenmaal per jaar te verschonen. U kunt dus worden beschermd tegen microben die u ziek kunnen maken.

2. Tandenborstel

Champignons, bacteriën en microben kunnen zich vermenigvuldigen op tandenborstels. Reinig uw tandenborstel met veel water en schud deze onmiddellijk om te drogen. Hoe langer de tandenborstel wordt gebruikt, hoe meer deze zijn effect verliest. Om deze reden, , moet u uw tandenborstel om de 3 maanden vernieuwen.

Als iemand een griep in zijn huis heeft of een infectie in zijn mond of keel, houd uw tandenborstels dan gescheiden omdat virussen van de ene naar de andere kunnen springen. Evenzo is het een goed idee om de tandenborstel na de ziekte te vervangen, omdat microben zich in de borstels kunnen verbergen en u weer ziek kunnen maken.

3. Badvezels

7 items die Periodiek Moeten Worden Vervangen Badvezels die de dode huid helpen verwijderen, kunnen ook bacteriën, schimmels en microben beschermen.Als je je lichaam schoonmaakt met een vezel vol bacteriën, loop je het risico besmet te raken. Probeer je badkamervezel grondig schoon te maken en deze om de 4 maanden te vernieuwen.

4. Flessen

Vervang de fles van uw baby regelmatig om ziekte te voorkomen. Als de punt van de fles is gebarsten, is het tijd om deze te vervangen.

Als de fles plastic is, is er een verhoogd risico op het vangen van microben en bacteriën. Dit betekent dat het niet uitmaakt hoeveel je wast, je kunt bacteriën niet volledig verwijderen.

Daarom, als u merkt dat de fles van uw baby geel begint te worden en er in de hoeken zwarte vlekken verschijnen, moet u een nieuwe fles kopen .

5. Bed

7 items die Periodiek Moeten Worden Vervangen Als je nog steeds in een kinderbed slaapt of 20 jaar getrouwd bent en nog steeds in hetzelfde -bed zit je zou een bed moeten nemen.

Als je goed wilt slapen, moet je een goed bed hebben. In de loop der jaren verliezen de bedden hun vorm en worden vuil. U moet uw bed om de 8-10 jaar verschonen. Net als kussens hopen bacteriën en microben op in bedden die niet goed voor ons zijn.

6. Ontsmettingsmiddelen

Reinigingsproducten hebben ook een houdbaarheidsdatum. Als je hier geen aandacht aan besteedt, verliezen ze hun effect en worden ze nutteloos.

7. Handdoeken

7 items die Periodiek Moeten Worden Vervangen Omdat ze constant vochtig zijn, bevatten badhanddoeken ook overvloedige bacteriën en bacteriën. Zorg ervoor dat u uw handdoeken goed droogt en ze minstens één keer per week vervangt. Gebruik geen handdoeken langer dan 2 jaar.

Producten die periodiek moeten worden vervangen

Er kunnen veel dingen aan deze lijst worden toegevoegd, maar zelfs als we geen gedrukte vervaldatum hebben, zullen we het hebben over de items die u met bepaalde tussenpozen moet vervangen omdat deze producten nutteloos worden wanneer de duur niet oplet en kan besmetting van microben veroorzaken.

  • Pesticiden
  • Alcohol
  • Peroxide
  • Zonnebrand
  • Spices
  • Card
  • Slippers
  • Sneakers

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button